• plavac173
    2.6k
    Referiras se na to da je Brekalo jos mogao nesto uraditi po pitanju transfera, a to je netocno. Jedina greska je sto mu je Bara agent i to je bila greska u startu.
  • Endeavour
    697
    Baturina je zadnjih 4-6mj igrač manje u većini utakmica. Ali je i naš navjeći talent. Da bi ga sad prodali ponuda mora biti oko 20M+ bonusi. Hipotetski, da sutra stigne ponuda od 18M+ 20%, bi li ga prodali?
  • sport
    5.6k
    Što se tiče Baturine i Shakhtara meni to više smrdi na dizanje cijene i pripreme za ljetnu prodaju.
  • Miro Vugrinec
    10.2k
    Mate Baturina jeste to vi?
  • Šteco
    1.4k
    Nemam se namjeru ponavljati jer sam svoje napisao. Mislim da je bilo vrlo jasno što sam htio reć. Rasprava s tobom oko Jakira i Brekala je sizifov posao, tako da ću tu stati.
  • emilperska
    14.5k

Daj nam mesa po drugim pitanjima :lol: Pusti malog Dikoda..
  • plavac173
    2.6k
    Imaš priliku doći i pomoći klubu koji te je stvorio i to kada i tebi klub može pomoći da se vratiš u reprezentaciju pred EP. Višetjedno navlačenje i medijsko prozivanje tvog menadžera smeta ljudima.Šteco

Kao sto sam i napisao, jedina greska je bila biranje njegovog agenta, a procitaj cijelu poruku i vidi kako ti izgleda.
  • Georg Koch
    7.2k
    O prodaji Brekala ni razmisljati.
    Dozvat ga pameti, nek odradi brutalno proljece, ode na euro pa mozda i dobije koju priliku.
    Na ljeto ga prodati ako dodje ponuda 20+.
    Ako ne, pokazati stav i ima jos sezonu odraditi.
    Pa nema ni godina dana da je produzio novi ugovor.
    Ima on jos puno dati dinamu, a i nije mi netko tko leti za transferom.
  • Keyser Soze
    18.1k
    O prodaji Brekala ni razmisljati.Georg Koch

Toliko su ljudi zaluđeni Brekalom da misle da je već došao :joke:
  • Georg Koch
    7.2k
    hahahahahaha da da da, nasmijao si me.
    Jebiga, samo mi Brekalova 7ica na left wingeru u glavi :rofl:
  • austrijanac
    9.7k

Ne, ali nije baš neka tajna ovo što sam napisao.

Makar ovo sa Shaktarom je dosta nategnuto.

Ali to sam znaš Veliki Insideru.
  • Šteco
    1.4k
    Kao sto sam i napisao, jedina greska je bila biranje njegovog agenta, a procitaj cijelu poruku i vidi kako ti izgleda.plavac173

Bitan je cijeli kontekst cijele poruke da se shvati što ljudima smeta kod takvih "sapunica" transfera. U konačnici, gdje će igrati bira igrač. Kao što i bira menadžera koji ga predstavlja.

Ako je tebi toliko stalo da dođeš u Dinamo, a tvoj menadžer radi prema tome da se to ne dogodi (iz više osobnih razloga koji s tobom nemaju veze), onda si i sam kriv što se nisi riješio tog menadžera.
  • dinamozivivjecno
    3k
    Otici u Ukrajinsku ligu koja je nesto jaca od nase nije apsolutno nikakav korak dalje u karijeri, da se razumijemo Shaktar je strasno velik klub ali da su recimo ponude iz Italije ili Njemacke onda bi se dalo razmatrati o nekakvom transferu. Poznavajuci ove pametnjokovice iz uprave, pristat ce na prvu ponudu i prodat ce ga za duplo manju cijeno nego sto vrijedi.
  • Zagi
    14.9k
    Prodavati Baturinu se može tek kada Vrbančić bude spreman uskočiti.
  • Šteco
    1.4k
    Baturina ima priliku vratiti formu u drugom dijelu sezone, osvojiti naslov, osigurati Euro i veliki transfer. Ovaj transfer u ovom trenutku nije nikome u interesu, osim Šahtaru. Ne vjerujem da će biti išta od te priče.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.