• Infinity
    15.3k
    OTVORENO CETRNAESTO KOLO!!!!

    Rok za prognoziranje je 13h u srijedu, pa nemojte kasniti. Napominjem da se neki ne bi zbunili cekajuci kup, a prije toga igra B momcad.




    To treba nekaj mjenjat ak se mene pita.reziser

    Prije pocetka takmicenja su svi imali priliku da iznesu prijedloge i da isti budu usvojeni. Ja uopce nisam imao ideju da postavim jokere, nego da bude 'cisto' takmicenje. Netko od takmicara je predlozio jokere, dao prijedlog iz kojeg sam ja izvukao ovaj sistem bodovanja za jokere. Dao sam to i prijedloge i to je bilo to. Nitko se nije bunio dok nije uslijedila kisa minusa s bodovima.

    Odmah da kazem, ove sezone nece biti nikakve promjene. To sam rekao odmah na pocetku. Ja bih prvi htio mijenjati neke stvari, ali ne zelim da se narusi regularnost takmicenja. Pravila su napisana prije prvog kola i ja cu kao voditelj takmicenja uciniti sve da ih se pridrzimo do posljednjeg kola. A nije nam puno ostalo, igramo 14. kolo od ukupno 19. Takmicenje se zavrsava na polusezoni, to neki mozda nisu ni skuzili.

    Sto se tice naredne sezone. Nadam se da cemo imati aplikaciju. Sto se pravila tice, nisam konzerva i ne smatram ovo takmicenje 'svojim' iako jesam prvi medju moderacijom dao ideju, razradjivao ju, dao ju na forum i tu smo ju doveli do ovoga kako sad izgleda. Ocekujem da se za narednu sezonu u raspravu oko takmicenja ukljuci puno veci broj forumasa, ponajvise zbog cinjenice da su mnogi sad igrali, vidjeli sve mane i mogu dati svoj sud. Ja takodjer jedva cekam da ovo dignemo na razinu vise, a mislim da cemo s aplikacijom to itekako postici.

    Sto se samih jokera tice, to ce vjerojatno otici na izmjenu s obzirom da se svi bune. Smijesno mi je jedino to sto se bune ovi koji ih ne koriste. Oni koji su u minusu su ocito svjesni svoga rizika, igraju i dalje i boli ih briga. Netko je izgubio, netko profitirao. Ja sam par puta bio na nuli, jednom u plusu i to je to. Jokere ne mora nitko iskoristiti, al vjerujem da ce iduce sezone sistem biti prihvatljiviji. Do tad cu dati svoj prijedlog po pitanju joker, moci ce dati i ostali, raspravljat cemo i spremni cemo uci u novu sezonu.
  • reziser
    6.4k

    ma znam ja sve to...ne kritiziram, ali je natjecanje pokazalo manjkavost jokera...
    pa čisto za razmišljanje za budućnost...
    ko mi je kriv kaj sam ih krivo upotrijebio :D
  • xavier
    11.1k


    Stvar je samo u tome što dio sudionika sasvim pogrešno interpretira svrhu jokera. Joker onako na prvu zvuči kao nešto što može "pokriti" nešto drugo odnosno kao nešto čime se možeš "osigurati" ako ne znaš što bi prognozirao u nekoj utakmici.

    No joker nema veze s tim. To je više nekakav "sve ili ništa" odnosno "all in". Riskiraš i ako pogodiš, onda dobiješ puno bodova, ali ako promašiš, onda gubiš bodove. Zapravo sasvim logično i upravo zato bi, kako je @Infinity više puta i napomenuo, jokera trebalo koristiti u utakmicama za koje si prilično siguran kojim će tipom završiti, a neki ga, sasvim nelogično, koriste u onima u kojima se svašta može dogoditi.
  • reziser
    6.4k
    ma sve je jasno....jer joker u svim drugim igrama pomaže....a to tu nije slučaj. Ko mi kriv kaj sam fulao :rage:
  • Infinity
    15.3k
    Dobro, jokeru smo dali pogresno ime :lol:

    Ljudi su igrali jokera za utakmicu u Trondheimu pored zivog Karlovca, gostovanja Belupa, Zapresica, Vazadina i ostale buranije. Cak smatram da je deset preveliki broj i ako igras realno tesko da ces iskoristiti vise od 5-6.

    Neka moja zamisao je da iduce sezone imamo pet jokera, mada moze i deset i da joker dupla bodove na pojedinoj utakmici. Igras i rezultat i igraca i dobijas duplo bodova neovisno da li imas 0, 1, 2, 3, 4 ili 5 bodova za pojedinu utakmicu. Naravno, i ta bodovanja mozemo razraditi. Jedino na sto ne pristajem su bodovi 10, 20, 50. To mi je besmisleno jer 10, 20, 50 dodje isto sto i 1, 2, 5. To mi je ultimatum :lol:
  • Danijel
    11
    Ok Jel se zna trenutna ukupna tablica sa ovim kolom, jer koliko kuzim ostalo je još 6 kola do kraja
  • Mr Blue
    3.4k
    Vrgorac - Futsal Dinamo će se igrati u nedjelju u 18h.
  • Danijel
    11
    ja uopće Jokere ni ne koristim
  • Infinity
    15.3k
    Jbt, do sad na stranici FD ni jedan termin nije bio tocan :roll:
  • Mr Blue
    3.4k
    Da, nažalost situacija u sportu je takva da se točni termini u pravilu poznaju tek tjedan dana prije same utakmice. Doslovce je tek prije par sati stigao mail od delegata s potvrdom svih termina...

    FD, naravno, nastoji čim prije potvrditi termine svojih domaćih utakmica, pa za neke znamo dosta ranije kad će se odigrati, ali nekad to i ne ovisi o nama samima.

    Web je trenutno u funkciji samo što se tiče vijesti i rezultata. Trenutno je pod rekonstrukcijom, a uskoro bi trebalo biti sve zgotovljeno i pušteno u rad i konačno bi trebali dobiti potpuno funkcionalan web.
  • Infinity
    15.3k
    Pa i ja sam gledao prije par sati, tj. prije cetiri sata i pisalo petak 20h. Treba napraviti da pise 00:00h ako jos nista nije potvrdjeno, a datum 01.01.2019. Na taj nacin bi znali da termin na stranici nije tocan.
  • Mr Blue
    3.4k
    Da, ali u tom slučaju ne znaš koji vikend igramo.
    Načelno znamo točno koji vikend igramo koju tekmu, ali ne i kad točno tijekom vikenda. Kažem, kad igramo u gostima to skoro uopće ne ovisi o nama, a kad igramo kod kuće ovisi i o zauzetosti dvorana i o "povlaštenom" statusu kojeg neki klubovi imaju... recimo, kao kad RK Zagreb zakupi cijelu dvoranu cijeli vikend zbog tri treninga ili slične stvari.

    Nažalost, struktura natjecanja i trenutna situacija ponajviše je "zasluga" HNS-a i njihove nebrige o futsalu. Svi klubovi žele čim prije dogovoriti sve termine natjecanja, ali...
  • Infinity
    15.3k
    Blizi nam se kraj natjecanja i vec se polako mozemo poceti tuci za nagrade :grin: Na samom pocetku natjecanja predstavili smo vam sve nagrade koje mozete pogledati OVDJE!!!.

    Cetiri kola prije kraja uskocio je nas sponzor i partner s jos jednom nagradom. Na navedenom linku pored svih ostalih nagrada i sponzora/donatora mozete pogledati na dnu tko je novi donator i kakva je nagrada u pitanju.

    Jos jednom se u ime cijele Zone Dinamo zahvaljujem svima koji su podrzali ovu nagradnu igru koja se za sad pokazala kao pun pogodak, a od naredne sezone s novim izmjenama bit cemo jos bolji, a uz aplikaciju vjerujem i puno zamiljiviji pa ocekujem i daleko veci broj igraca.
  • Danijel
    11
    kaj je s tablicom od prošlog kola
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.