• SAS1987
    13.5k
    Prije sam radio u projektiranju, između ostaloga i javnih projekata. praktički nikad ništa nije bilo gotovo na vrijeme, trenutno sudjelujem na par projekata kao drugačiji sudionik u gradnji, ni jedan neće biti gotov u roku...ni projektiranje, ni izvođenje.db-izbjeglica

    Nemoj to stavljati u CV :lol:
  • Bosskovitz
    7.6k
    stari, pogledaj moje komentare, ne opravdavam nikoga. Undertaker je objasnio, ja sam se slozio. Moja struka nema veze s građevinom, ja ovome pristupam samo hladnom logikom: nemam pojma koliko treba za projekt, ako grad kaze 2 mjeseca i 6 firmi se slozi s tim i prijavi na natjecaj, meni to djeluje realno.
  • Mandelinho
    330
    Ima li netko info što se događa sa ovime:

    sesvete_1.jpg
  • Jaro
    5.7k
    a to je kaj tocno?
  • Jaro
    5.7k
    za koga bi taj stadion trebalo graditi? To je bio jedan od tipicnih Bandic programa za izvlacenje love putem raznoraznih izrada dokumentacija i kojecega... Ako ce se ikad graditi, moze, nakon Kranjxe i Maksimira...
  • Bruh
    901
    nk sesvete će postat nova nogometna sila
  • mali M
    3.5k
    ja sam bio više za taj u Sesvetama nego u Kranjči.. jer mislim da sesvete dugoročno imaju veći potencijal od Rudeša i Lokomotive kao klub jer se nalazi u sredini koja je u stalnom rastu po broju ljudi i koja se stalno razvija. i nadao sam se da će Dinamo ih uzet kao partnere za razvoj klinaca... ali to je samo moj stav i sad je kako je... to je nešto što se moglo počet raditi već prije godinu dana i imali bi već zamjenski stadion za Dinamo..
  • The Undertaker
    4.1k
    Kad bi se eliminirala politika, Sesvete je bio logičniji izbor jer postoji glavni projekt i postoji građevinska dozvola. Kranjčevićeva još nije u toj fazi a prošlo je više od godinu dana od predstavljanja idejnog projekta.
  • Nino Bule
    11.6k
    Da bi se nesto radilo morali bi se osigurat pare, za stadion u sesvetama ocito nije bilo zainteresiranih
  • mali M
    3.5k
    pa kad je interes na drugoj strani... Ja samo kažem da se meni to činila kao bolja opcija koju smo mogli imati odmah... sad karikiram, ali do sada bi već tamo selili lagano urede i dogovarali bagere na maksimiru.. normalno da "nije bilo interesa" kad je grad dogovarao sa "investitorima" poklanjanje zemljišta na Maksimiru i gradu je u interesu bilo ulupati lovu u Kranjču, a ne Sesvete. Da Dinamo sam financira stadion, ovo bi još bilo interesa, ovako svako vuče vodu na svoj mlin.. Sve u svemu, gotova je to priča i želim da doživimo Kranjču čim prije..
  • SAS1987
    13.5k
    Ma kakve Sesvete. Kranjca i Maksimir su elitne lokacije za stadion jer je odlicna prometna povezanost (pogotovo Maksimir) i popratni sadržaji poput centra grada, park, ZOO itd.
  • Stihl
    3k
    Kaj rec za Sesvete, neko je spomenuo suradnju sa sesvetama, to je zapravo i postojalo za vreme mamića, jer je predsjednik sesveta surađival s njim. Otkad je ovaj otprdio malo se prekinulo to sa sesvetama ako sam dobro skuzio. A i cijela ta prica oko sesvetskog stadiona je bila neka muljaža dok je jos bandic bil ziv, jer su si i s njim bili frendići. Tak da od toga sigurno nebu niš, a i tada kada je izasla ta ideja, malo ko je veroval u samu realizaciju toga.
    A kaj se tice same izgradnje stadiona, da i ja sam definitivno vise za to da se izgradi kranjča i naravno maksimir. Ali kaj vreme vise ide, nekak mi se cini da i od toga pak nebu nis, barem ne uskoro...
  • Gražvydas Mikulėnas
    12k
    Tadasnje sesvete nisu isti klub kao danas
    Prije je to bila croatia sesvete pod zvonkom zubakom
    Danasnje sesvete su prijasnji radnik pod karatovicem
    Dvije razlicite lokacije klub itd
    Bivsa croatia je nakon odlaska zvonke postala prigorje i mislim da je danas cak ugasena
  • Stihl
    3k
    Da, znam, govorim za ovo novo karatovićevo sesvete kaj igra gore na bivsem radnikovom terenu, bas oni su surađivali sa mamicem dok je ovaj bio tu.
    Kaj se tice croatie sesvete, da, ona je nakon onog ispadanja iz 1.HNL bankrotirala i ugasena je, a teren u sesvetskoj dolini i sve ostalo ako se ne varam je preuzeo nk sesvete. Bas u sesvetskoj dolini je bio "plan" da bi se kao izgradio taj sesvetski stadion
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.