• Jurki
    9.1k
    Tko se to u povijesti odrekao nekoga velikog novca da bi igrao u Dinamo. Realno nitko i to je nerealno očekivati.marcio amoroso

    Jasno da se nije nitko odrekao novca, niti ne treba.
    Ali ako netko ima toliku zelju da se vrati onda ce se odreci i novca.
    Ovak samo ispada da bi on htio biti i jeben i posten a to neide.
    Da placica ostane priblizno ista a da ide kam hoce.
    Za ono kaj zelis ali bas ŽELIŠ se nekad i treba odreci necega.
    On bi i istu/slicnu placu, garantirano mjesto u prvih 11 i jos bonus kojeg ne dobiva niti jedan igrac u Dinamu.
  • badblueboy86
    23
    i sam sam skužio neki detalj, ali ne bih javno o tome, možda sam i u krivu..
  • Zagi
    5.6k
    Pustimo Brekala. Ništa od toga.

    Nego, ovaj Wakizaka je zbilja sjajan.
    Igra desnu 8icu u 433 pa bi konkurirao Ademiju. Aki ide dobro na pripremama ali kaj ako se on ozljedi?
    Ostajemo na Tiboru i Ljubičiću? Ako Bulat ide, zbilja se nadam da idemo po ovog.

    Lik u jačoj ligi od naše ima statistiku kao Majer sezonu prije odlaska , a znamo kako se Lovro sprdao sa HNLom.
    Rješava pitanje slobodnih udaraca i kornera. Dribling, udarac, asistencije, direktan.
    On i Taki bi igrali jedan do drugoga , sinergija sama od sebe.

    Ne znam kak je sa jezicima ali Ogiwara zna engleski pa bi i komunikacija sva 3 japanca trebala biti znatno olakšana , a time i faza prilagodbe.


    Kaj sa tom pozicijom iduće sezone? Opet Ademi, do kada?
  • marcio amoroso
    33.1k
    Ali ako netko ima toliku zelju da se vrati onda ce se odreci i novca.Jurki

    Pa po svim informacijama je se i spreman odreći lijepog dijela novca. Normalno da se nije spreman odreći svega i igrati tu besplatno.
  • LaznjakProsineckog
    511
    Ne treba nam nijedan igrac vise, cak bi volio jos da ode Rukavina zbog atmosfere, Bulat zbog novaca malo da zaradimo, imamo dosta veznih i krila i to je to, gazimo na proljeće sve bez problema
  • Ban
    698
    Ja sam uvjeren da Brekalo dolazi ako oslobodimo Rukavinu. Rukavina jučer nije igrao i ova priča sa odlaskom je uzela maha. Izgleda da će Bara dobiti sve što traži. Oslobodit će Rukavinu i uvaliti nam Brekala kao najskupljeg igrača.
  • Nevo7
    627
    Kaj onda on nije odjebal Baru vec ga i dalje bespogovorno slusa?Jurki

    Neki se ugovori mogu raskinuti samo na sudu, a neki niti nakon njega... Mene zanima kaj taj Agent ispriča klincima prije potpisivanja ugovora, čime ih očara. Jer činjenica je da klinci polete za lovom, a kasnije ih pamet stigne, ako je uopće imaju.

    Samo me "strah" da strani Agentovi igrači ne dobivaju putovnicu kako bi ih se lakše prodalo dalje kao domaće/EU igrače i tako izbjegle neke pravne obveze oko igrača trećih zemalja, maloljetnih igrača itd.
    Na primjer, Dino Klapija je došao kod nas iz New York Cityja. Dobio je hrvatske papire zbog korijena, zaigrao par tekmi za našu U17 repku, da bi onda otišao u Kustošiju i od tamo osigurao transfer u Leipzig. Kužim da je sigurno njegovoj obitelji obećano da neće raditi probleme na njegovom odlasku na Zapad. Samo me strah da se sa igra za Dinamo, navodna želja za nastupom za hrvatsku reprezentaciju ne prostituiziraju za lakšu prodaju u bogatije EU države i veći financijsku korist. Već je krajem prošle godine bila akcija Belinho da mu se daju hrvatski papiri jer želi igrati za nas. Tko garantira da se "Belinho" nakon dobivanja papira neće odlučiti da je za njegov razvoj najbolji Kustošijin projekt i odlazak na Zapad šest mjeseci kasnije. Sjetimo se ranije slučaja Pulisic koji je forsirao hrvatsku putovnicu - EU putovnicu sa tobože željom za nastupom da bi odmah otišao u Borussiju Dortmund i odabrao SAD jer nema nikakve veze sa nama.
  • Jurki
    9.1k
    Pa po svim informacijama je se i spreman odreći lijepog dijela novca. Normalno da se nije spreman odreći svega i igrati tu besplatno.marcio amoroso
    Koji igrac igra besplatno? Niti jedan.
    I nije bilo ni spomena da se odrekne svega. Kolko se sjecam bilo je u pitanju 240 tisuca eura.. i od toga odbijes mogucih 100 tisuca bonus za naslov prvaka..znaci samo 140 tisuca.
    Tocno to je lijep novac.. ogroman iz konteksta nas obicnih ljudi.
    Meni osobno je jedino bitno da igraci na koje se racuna prođu pripreme sa ostalima i da ne bude "trazenja" tokom proljeca jer moramo uloviti zaostatak.
  • Ban
    698
    Nego, ovaj Wakizaka je zbilja sjajan.Zagi

    Wakizaka je odličan, ali glupo je prodavati Bulata da bi se financirali Brekalo i Wakizaka.
  • marcio amoroso
    33.1k
    Meni osobno je jedino bitno da igraci na koje se racuna prođu pripreme sa ostalima i da ne bude "trazenja" tokom proljeca jer moramo uloviti zaostatak.Jurki

    Što se tiče Brekala smo tu već zakasnili. A gle, biti će to sve ok. Uvjeren sam da je momčad dovoljno dobra da uzme duplu titulu.
  • Zagi
    5.6k
    glupo je prodavati Bulata da bi se financirali Brekalo i Wakizaka.Ban

    Ne slažem se. Objasni.
  • plavac173
    2.6k
    Ja sam uvjeren da Brekalo dolazi ako oslobodimo Rukavinu. Rukavina jučer nije igrao i ova priča sa odlaskom je uzela maha. Izgleda da će Bara dobiti sve što traži. Oslobodit će Rukavinu i uvaliti nam Brekala kao najskupljeg igrača.Ban

    Slazem se odnosno isto mislim.
  • BornaPŽ1986
    1k
    glupo je prodavati BulataBan

    Ista stvar kao i sa Pericem, 2 najvise kritizirana igraca su Peric jer je spor i Bulat jer ne doprinosi nicim osim sutevima izvana i onim golovima iz slobodnog, da bi se sad okrenula prica da sto ce nam Zivkovic kraj Perica i sto bi mi prodavali Bulata? Onih 5-6 milijuna uopce nisu losi ako je istinito jer smo najbolje igrace prodavali po 5,6,8 milijuna (Orsic, Livi, Ivanusec). Zaradimo a mozda i dovedemo neko pojacanje.
  • Orc123
    5.5k
    Suma sumarum svi nagađamo i nitko ne zna pravo stanje stvari. Moramo cekati kraj priprema pa ce Jakir dati neki intervju. Kod njega mi se sviđa kaj otvoreno prica o svemu....tak i treba.
  • Teofil Kateran
    906
    Moje mišljenje je da možda i bude zaokreta s Brekalom. Mislim da tu ima puno igrica zbog Bare i kao što je već napisano, ako prodamo Rukavinu mislim da Brekalo skoro sigurno dolazi tu. Između ostalog, ne pojavljuju se baš neke informacije kako je Brekalo već na putu za Salernitanu ili Besiktas, a ovo traje već par dana. Po meni čak ima smisla teza da ako ode Rukavina dolazi Brekalo.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.