• YasutoWakizaka
    241
    Samo velim, da se razumijemo ja bi Wakizaka vise od bilo koga, ali vezni red je sam prenatrpan i treba dati i Haliloviću i Ljubičiću priliku..
    Kao što sam spomenuo mog mišljenja je da trebamo desnog beka koji ima moć ponavljanja, da prati Kaneka, Ristovski s poštovanjem to nemože ili ako može s obzirom na godine neće moći praitit to u kontinuitetu.
    Nemoj te mi samo Moharamija spominjati kao desnog beka, njemu ne bih dao da mi čuva štand na Benkovačkom sajmu,
  • Jurki
    20.9k
    možda u izborničkom grmu leži zec. Možda je dobio preporuku da ako želi na Euro treba u jaču ligu od HNLa.veselko tenžera

Kaj se i za status Recaro dobije poziv u repku?
    Besiktas ima 4 lijeva krila.. i nema sanse da dobije priliku ni u kupu.
    I dalje smatram da bi nam Brekalo bio pojacanje, ali sad vise ga ne zelim ni blizu Dinama.
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Ako je sve ovo istina da se Brekalo ni klub ni agent nisu javljali Dinamu nakon transfera Hoxhe onda + za upravu koja je pokazala da ih nece nitko navlacit za nos. A i ekipi koja je rekla da se Brekalo mora dovesti i okrivila istu upravu cisto za razmisljanje da nije sve onako kako mediji pisu i kako se cini na prvu.
  • CastAway1986
    4.7k
    Najdraže mi je nakon radnog dana doći kući i prelistati stranice ove teme !
    Napokon je Ogiwara potpisao , jedna briga manje.Sto se Bulata tiče bio sam njegov veliki fan ali ako je ponuda dobra ja bi ga prodao , igra u veznom redu nam je spora a on nije profil igrača kakav nam treba. Od njega traže da ima ulogu kao nekad Ademi a on to ne može odraditi , stvarno prečesto djeluje kao da se skriva po terenu..Kad ga usporedim s Ivanušecom koji je po loptu dolazio do naše obrambene linije to je razlika nebo i zemlja..Najviše se ovdje spominje Wakizaka, to je tehnički bolji i puno brži igrač i sigurno bi to sve izgledalo puno bolje nego sad tako da bi bio upgrade za momčad..
  • CastAway1986
    4.7k
    Što se Rukavine tiče i mogućeg odlaska ja bi ga prodao da se ne dogodi da odbijamo lijep novac pa da izvisimo na kraju kao u slučaju Marina.
    MLS više nije veteranska liga , klubovi dobivaju jako velik novac od TV prava i ulažu sve više u mlade igrače iz cijelog svijeta doduše i dalje više na one iz Južne Amerike..Barinom pulenu se zahvaliti uzeti lovu i dovesti još jedno krilo.
  • veselko tenžera
    6.4k
    nisam bio dovoljno jasan, sorry. Da preformuliram - dobio preporuku da ne ide u klub za koji naš izbornik ne navija. Ne nužno tim riječima.

Odoh u teoriju zavjere, ali ne bi me previše začudilo ni da je istina.
  • Jurki
    20.9k
    ma nebi rekel da je to.
    Vec Bara koji godinu dana konstantno prilikom svakog medijskog istupa pljuca po Dinamu (naravno jer nema vise prebogatih provizija).
    I cigani iz Firence koji svako malo mijenjaju uvjete posla.
    A i nekak mi se cini da Brekalu bas i nije tolka zelja povratak.
    Da sam na njegovom mjestu i da mi je tolka zelja povratak, nakon ovog sranja bi odjebal Baru za sva vremena.
  • Orc123
    14.1k
    Bas sam malo sad istrazio i da ostalo je da je dozvoljeno 6 stranaca van EU, ali mislim da se dao prijedlog koji jos nezz jel usvojen , to je bilo sad pred kraj 2023. Da se igraci iz okruzenja ne bi smatrali strancima...znaci Kosovo, Albanija, Srbija, Bosna, Slovenija..... Sad nezz jel to usvojeno u HNS ili ne ...
  • Jaro
    11.4k
    . Sad nezz jel to usvojeno u HNS ili ne ...Orc123

Nadam se da nije i nece... To je cisti interes Bare i raznih Bara...
  • Orc123
    14.1k

Ne bi ni ja to prihvatio ali budu....ja bih stavio 8 stranaca bez obzira na EU..
  • LaznjakProsineckog
    885
    Mislim da ce proljeće biti hendikep svaka tekma, imam osjecaj da smo duplo jaci od svih, gledao sam malo Rijeku i Hajduk danas, Rijeka je bolja od Hajduka, a mi od Rijeke x2, pa ti dalmoši i riječani jednostavno nemogu spojit 5 dodavanja u veznoj liniji, imat ćemo posjed protiv svake ekipe preko 60%, sad Hoxha, Petko, Kaneko i ostatak samo zabijat i bit konkretan, razvalit ćemo svakoga
  • i more je plavo
    1.3k
    pod uticajem ove rasprave nam prodaješ laznjak ili stvarno to misliš ?
  • LaznjakProsineckog
    885
    Stvarno to mislim. Brekalo nam ni ne treba, prodao bi i tog Rukavinu radi atmosfere, sta ce nam nezadovoljan igrac. Premocni smo u odnosu na druge, pa taj Pasalic iz Rijeke, Kaneko je za njega Messi, Livaja ko vepar debel, presing u vezi ni jedni ni drugi nemogu napravit. Ostatak lige samo rasprodaje, Dinamo opet ostaje jedan jedini ozbiljan klub u HNL-u koji nastoji IGRAT nogomet, ne nabijat, izbijat itd. Doveo bi jos RB ili LB ako je moguće, i to je to.
  • NitkoBitan
    33.7k
    Kaze Index da je Galaxy ponudio 2,5 milje za Rukavinu. Nekako vise njima vjerujem nego tovar.hru.
  • Izet Hajrović
    6.3k
    tim više što je autor Stjepan Mati, on mi se čini kao ok novinar.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.