• plavac173
    2.6k
    Pricam to sto sta sam napisao i sto sam procitao, da ce doci u veljaci kako oni pisu. Ako ti treba ponovo razjasniti reci.
  • Peškaman
    8.4k
    Referiram se na to da govoriš da je bolje da ne dolazi onda :)
  • plavac173
    2.6k
    Rekao sam ako cemo krenuti po drugog kapitalca koji ce proci kompletne pripreme, i odmah iza toga sam dodao da znam da necemo po nikoga krenuti, da je bolje da dodje Brekalo.
  • Keyser Soze
    17.3k
    Ne izgleda dobro ovaj rok, ako samo vratimo Živkovića, dovedemo Ogiwaru i Hoxhu nismo napravili ništa. Ta kvaliteta igrača nam neće donjeti titulu, da dođe Brekalo to je druga priča, al normalno da naši to neće realizirat i dogodit će se "preokret", al oni će moći reći da su pokušali. Kao zamjenu i ispriku što nisu uspjeli će dovesti 25-godišnje krilo Slaven Belupa.

Ogorčen sam svim silnim prodajama na ljeto, a para nema.
  • plavac173
    2.6k
    " #Fiorentina who closed for #Ngonge and who however continues to look for another winger given the imminent transfer of #Brekalo , information was requested for #Sahraoui and for #Hazard but these two depend on the transfer of #Brekalo Fiorentina who are also looking for a defender and a full-back."

• CastAway1986
    4.7k
    Pa nije jos propao Brekalo ne treba biti pesimističan a mozda ima još koji japanac kao as iz rukava :lol:
  • Teofil Kateran
    3.7k
    Zbog sposobnosti naše uprave me strah da nećemo vidjeti ni Brekala niti desnog beka, a kako je već utihnulo zadnjih dana vidim da nema nikakvih informacija ni o Hoxhinom transferu. Ja ću kao svaki rok vjerojatno do kraja naivno očekivati pojačanja, ali lako moguće da će kao i na ljeto završiti sa krpanjem (dovođenje nekih igrača kao Sosa i Halilović koji neće ni igrati)
  • Droljo
    23.4k
    nije jos propao Brekalo ne treba biti pesimističanCastAway1986

Kad god se zakompliciralo naši su pali u nesvjest i propao nam je transfer. History repeat itself...
  • Ban
    698
    Barišić je bek za Slaven ili Rudeš. Eventualno stilom igre Hajduk, uklopio bi se savršeno u njihov teretni nogomet. Bez da uopće ulazimo u obiteljske probleme.
  • NORTE
    21.6k
    "modri" traže 10 posto od idućeg transfera i preuzimanje 50 posto njegove plaće, što su uvjeti s kojima se Talijani ne slažu.

No izvjesno je da će, ako uopće dođe, stići u veljači, nakon što Dinamo odigra nekoliko utakmica i vjerojatno prekasno za Europu.
    Nogo
    10%... umjesto da ga dovedu odmah grobari miniraju transfer.

6.1. se već zna da neće doći do kraja mjeseca, sve je jasno.
  • Time
    1.6k
    Mozda je kurcevito i glupo od mene,ali ja bih dao ultimatum fiorentini do ponedjeljka tj pocetka priprema u Rovinju,isto i Slavenu i svim drugim opcijama ako ih ima.Spremiti momcad tu koju budemo imali i u boj sa tim momcima.Amen.
  • Ban
    698
    Strašno je koliko je naša blagajna prazna. Mi za kruh nemamo, žicamo postotke od igrača koje dovodimo na posudbu.

To nam ujedno govori i da bi Brekalo vjerojatno bio samo flaster do kraja ove sezone, a za sljedeću bi nam ostao Hoxha.
  • NB86
    17.4k
    Ocito nemamo za germe
  • Ban
    698
    Vjerojatno i Hoxhu želimo na posudbu pa da ga otkupimo sljedeće zime, zato se toliko i odugovlači.
  • Keyser Soze
    17.3k
    Još jednom, postoji li neko logično objašnjenje zašto nema novaca? Mislim da se pre lako to shvaća ovdje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.