• Peškaman
    2.6k
    Jedina bitna stvar je da Dinamo želi Brekala,a Brekalo želi Dinamo,Fiorentina jedino može ići sebi u štetu ako ga ne pusti. Sljedeći tjedan Bara ce predstavit ponudu Fio,a ako je Bara zadovoljan ponudom,vjerujem da ce i oni biti.
    Trenutno su im ozljeđena 3 krila,a po italijanskim medijama spominju da je Fio već krenula po krila Verone Ngonge.
  • eol12
    363
    Brekalo ako i dođe pred pocetak sezone bez priprema on je zvijer za HNL, tako da ako treba čekati još 3 tjedna vrijedi pocekati, naravno ako se dogovore klubovi dok ne dođe pojačanje u Fiorentinu, a ne da mi izvisio bez krila na kraju.
  • plavac173
    2.6k
    Ali ovo ako uopce dodje, doci ce u veljaci... Pa bolje da ni ne dolazi ako cemo otici po drugog kapitalca ali necemo pa eto ajde neka Brekala.
  • crohnl
    29
    ja sam se vec pomirio da nece doci

    em je problem s njihovim ozljedama i izbivanjima (sto odgada transfer) a sad i financije po novome

    jednostavno nije bilo sudeno
  • Droljo
    5.1k
    Za koga mi ono navijamo?
    Dinamo da bu bolji momcadski i rezultatski ili za tetu u racunovodstvu koja bu imala cim bolju bilancu?
    Jurki

    Dosadni ste već sa ovim glupostima. Normalno da ljudi gledaju u budućnost i igraju se malo managera. Jbte pa hvala bogu da treba dovesti igrača koji se poslije može prodati jer od toga klub živi. Taj ako se proda znači da smo pogodili s njime da smo u europi jebeno prisutni i da igramo dobro (jer kolektiv izbacuje pojedinca). A kad igramo dobro svi hnl-ovci su 20 bodova iza nas. Naravno da se gleda rezultat ali ako biraš između barišića (stari mu mafiozo, forma za niš, bio kod nas i niš, svima kosa otpala dok smo ga gledali u repki, ogromna plaća) i nekog gazibegovića koji eventualno može i vratiti dio ulaganja s vremenom ja ne vidim uopće nedoumicu
  • Peškaman
    2.6k

    O čemu ti pričaš?Je li pročitaš to što napišeš?
    Sezona kreće zadnji tjedan prvog mjeseca,igramo zaostalu s Loksom 23eg.
    I da dođe početkom drugog,dovoljno je.
  • plavac173
    2.6k
    Pricam to sto sta sam napisao i sto sam procitao, da ce doci u veljaci kako oni pisu. Ako ti treba ponovo razjasniti reci.
  • Peškaman
    2.6k
    Referiram se na to da govoriš da je bolje da ne dolazi onda :)
  • plavac173
    2.6k
    Rekao sam ako cemo krenuti po drugog kapitalca koji ce proci kompletne pripreme, i odmah iza toga sam dodao da znam da necemo po nikoga krenuti, da je bolje da dodje Brekalo.
  • Keyser Soze
    8.2k
    Ne izgleda dobro ovaj rok, ako samo vratimo Živkovića, dovedemo Ogiwaru i Hoxhu nismo napravili ništa. Ta kvaliteta igrača nam neće donjeti titulu, da dođe Brekalo to je druga priča, al normalno da naši to neće realizirat i dogodit će se "preokret", al oni će moći reći da su pokušali. Kao zamjenu i ispriku što nisu uspjeli će dovesti 25-godišnje krilo Slaven Belupa.

    Ogorčen sam svim silnim prodajama na ljeto, a para nema.
  • plavac173
    2.6k
    " #Fiorentina who closed for #Ngonge and who however continues to look for another winger given the imminent transfer of #Brekalo , information was requested for #Sahraoui and for #Hazard but these two depend on the transfer of #Brekalo Fiorentina who are also looking for a defender and a full-back."

  • CastAway1986
    853
    Pa nije jos propao Brekalo ne treba biti pesimističan a mozda ima još koji japanac kao as iz rukava :lol:
  • Teofil Kateran
    876
    Zbog sposobnosti naše uprave me strah da nećemo vidjeti ni Brekala niti desnog beka, a kako je već utihnulo zadnjih dana vidim da nema nikakvih informacija ni o Hoxhinom transferu. Ja ću kao svaki rok vjerojatno do kraja naivno očekivati pojačanja, ali lako moguće da će kao i na ljeto završiti sa krpanjem (dovođenje nekih igrača kao Sosa i Halilović koji neće ni igrati)
  • Droljo
    5.1k
    nije jos propao Brekalo ne treba biti pesimističanCastAway1986

    Kad god se zakompliciralo naši su pali u nesvjest i propao nam je transfer. History repeat itself...
  • Ban
    698
    Barišić je bek za Slaven ili Rudeš. Eventualno stilom igre Hajduk, uklopio bi se savršeno u njihov teretni nogomet. Bez da uopće ulazimo u obiteljske probleme.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.