• Georg Koch
    3.7k
    Kakav je taj gazibegovic od ovih sto su ga gledali?
  • Facke
    2k


    A nije los. Problem mu je male brzina. Nekad djeluje bas spor.
    Al nije nis posebne. Zna i on imeti problema v obrane.
  • San Lorenzo
    11.7k
    Sjećam se srpnja kad se Kaneko tek počeo spominjati, onda su ovi koji su ga kao gledali pričali da smo od svih Japanaca odabrali baš najsporijeg... :confused:
  • NitkoBitan
    12.3k
    Dolazak Jusufa :up:

    Nadajmo se da postoji stvarni obostrani interes i da fama nije temeljena na njegovom izlasku u Zagrebu. Mlad, reprezentativac, nase govorno podrucje... upgrade u odnosu na Mohu u svakom slucaju.
  • emilperska
    3.1k
    Ja to gledam cisto statisticki.
    Grupa EL - starter
    A.Bundesliga - starter
    Osvojili kup - starter
    BiH repka - starter

    Koliko to lose moze bit od Rileta? Ne moze puno, ako je opce losiji..
    Uz to je mlađi 8 godina..
  • Smotanihaker
    593
    Dinamo treba platiti ako ga sada uzme...

    - To je najmanja zapreka, nešto sitno smo dogovorili - kazao je.
    Spominje se 100.000 eura...

    - Brinem se o igraču. Ako je Živković taj koji će odmah igrati u prvoj postavi i biti faktor Dinamovog uspjeha, neka ide odmah, ali mislim da ćemo ubiti tele zbog šnicle - ponovio je pa konstatirao:

    - Moramo odlučiti. Trenira s Lokomotivom, uvijek mu je lakše otići od nas u Dinamo, nego da se zbog toga što nešto tamo nije dobro vrati natrag. To je onda kraj priče. Moja je želja da ne upropastimo igrača. Žao bi mi bilo, on je perspektiva za reprezentaciju. Neću se svađati ni s kime, napravit ću sve kako treba. Ne brinite se za to.

    No, Lokomotiva bi voljela dovesti neke od igrača Dinama koji su pripremljeni za posudbu - Drmić, Menalo, Marin, Vrbančić, Jurić... Stoga ipak dajemo velike šanse da će složiti paket koji će sve zadovoljiti, te da će Živković doći u Dinamo jer čim je Jakirović toliko zagrizao, ne bi imalo smisla da se povuče. Šikić je u pravu kad govori da je za igrača rođenog 22. svibnja 2024. najvažnije igrati te da mu se ne uzimaju pogreške za zlo, no i Jakirović sve to zna jako dobro....

    O napadačima iz Dinama direktor Lokomotive je rekao:

    - Htio bih da nekoga dovedemo, vidjet ćemo što ćemo napraviti.

    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/lokomotiva/on-ne-moze-u-dinamo-bez-naseg-pristanka-muci-me-da-se-ne-dogodi-ono-najgore-ubit-cemo-tele-zbog-snicle-15411755
  • Izet Hajrović
    910
    Ne znam, cijela ta priča mi je malo čudna. On se nećka, bi, ne bi, navodno je prvo odbio Dinamo jer se ne vidi tu, onda dođe u Zagreb na doček Ng pa neko njegov piše objave da njegov dolazak u Zagreb nema veze s Dinamom i sad se opet aktualizirao taj transfer. Što se igračkih kvaliteta tiče, gledao sam samo isječke na yt i statistiku na Sofi. Ne djeluje mi baš nešto posebno u odnosu na Moharramija. Možda ima bolji centaršut, ali koliko vidim prema statistici, osvaja manje duela od Moharramija s dosta manjom uspješnošću, a narativ je da je Moharrami slab defanzivno. Kod Moharramija su problem oscilacije, nekad stvarno odigra kao da je bek za Barcelonu kako bi rekao Tudor, a nekad odigra tako da nije bek niti za Rudeš. Uglavnom, mislim da ima boljih rješenja za te novce na tržištu.
  • BornaPŽ1986
    1k
    Ne znam, cijela ta priča mi je malo čudna. On se nećka, bi, ne bi, navodno je prvo odbio Dinamo jer se ne vidi tu, onda dođe u Zagreb na doček Ng pa neko njegov piše objave da njegov dolazak u Zagreb nema veze s Dinamom i sad se opet aktualizirao taj transfer.DAVID03

    Kljucno kod ovog je "netko njegov pise".
  • Georg Koch
    3.7k
    Evo Nicota pise oko povratka Brekala.
    Kao sve je blize, on se zeli vratiti odmah, spreman je odreci se dijela place, to ce se lako dogovoriti. ALI ALI ALI.
    Naravno da smo mi te srece pa treba napisati 3 x ali.
    U Fiorentini se ozlijedila 3 krila, jedan je na otisao na AKN, te su ostali na samo 2 krila(jedno je Breks), pa bi mogao ostati i do kraja sijecnja dok se ne pojacaju.
    Ali sve je to fascinantno kako se sve mora posundrati kad smo mi u pitanju, ozljede trecih lica itd...
  • BornaPŽ1986
    1k
    ALI ALI ALI.Georg Koch

    Brekalo je nas, pitanje je vremena.
  • Captain America
    14k
    Evo Nicota pise oko povratka Brekala.Georg Koch

    Ničota mora ispucat dnevnu dozu članaka o Dinamu, a najlakše mu je ujutro napraviti presjek svega što već znamo i upakirat u "novi" članak. Rješi to ujutro i miran je ostatak dana.
  • Mali Zeus
    9.8k
    Ničota. Jučer se iskakao o članstvu i izborima. Danas o Brekalu. Svaki dan se iskaka o nečemu, a da zna apsolutno ništa.
  • Patrik11
    120
    Da li uopce postoji gora stranica od nogometnih vijesti svaki igrac koji se spominje u kontekstu dinama oni izbace 2 dana poslje uz ultra bombasticnu najavu kad su drugi mediji vec poceli pisati da od njega nema nista
  • scooniepenn
    1.9k

    To je mogao reci samo netko tko ga nikad nije gledao. Osim toga, njegove najvece prednosti su bile vidljive, vec i iz sazetaka, a to su sposobnosti centriranja podjednako s obje noge i ono najznacajnije brutalan dribling bez da je u pokretu, sto je vrhunska karakteristika.
  • Neki tip
    19.4k
    Iz čiste znatiželje pitam, ne provokacije radi, zašto pratite novinare i portal koji vam je bezvezan, glup, naporan, lažljiv, protovarski, promamićev, kakav god, ali u svakom slučaju očito ne dobar?

    Što vas pokreće da otvarate taj portal?

    Ovo ne pitam kao čitatelj Germanijaka, jer od 4x što sam ga otvorio, 4x je tu na Zoni bio neki link pa kliknuh.

    Nema autora koji bi me privukli, nema ni neke tradicije pa da po navici čitam (kao tiskano izdanje SN), ne razumijem što vas iz dana u dan potiče da čitate Ničotu i Lesičkog na portalu koji vam je loš i onda se zgražate nad njima?

    Ponavljam, samo obična znatiželja.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.