• Crni86
    19.7k
    i to jos da svi osim desnog beka budu na pripremama od ponedjeljka… mogli bi onda rec da je napravljen oke posao u odnosu na ljeto.
  • Praskaton
    5.4k
    fascinira lakoca iznosenja takvih tvrdnji ,u najmanju ruku kao da ste svi na treningu sa njima svaki dan.

Francuz je i vise nego ok za rezervnog desnog stopera.U ovo malo utakmica bar je toliko pokazao.Kroz trenazni proces valjda nesto i nauci,popravi dio igre u kojem je najtanji(za njega je to skok,duel igra).Uostalom platili smo ga nije tu na posudbi da ga se mozemo lako rijesit.

Dajem ruku u vatru da trenutno Zivkovic ne predstavlja nikakvu razliku u odnosu na njega.Kao sto sam rekao nek momak skuplja iskustvo u Lokosima i pomogne u otkidanju bodova protiv tovara.Puno bolji deal za nas bi to bio
  • Mlađi referent
    15.1k
    Jakirovića šetnju ligom i maksimalan broj bodova u ostalih 19 utakmica..Noel

Dobro, upitno bi li ovo imao da staviš cijelu ekipu Citya hahahaha

Jači ćemo bit, nema sumnje, ozbiljno jači, ali puno je ovo
  • marcio amoroso
    48.7k
    Više komentara koji veze sa temom nemaju je obrisano. Od sada će ići ban za one koji ne znaju šta pisati u koju temu? Jel Karačić za Dinamo i kakav tovari imaju raspored nema ništa sa ovom temom.

Zadnje upozorenje!
  • emilperska
    14.5k
    Inace se slazem s moderaturom uglavnom, sada se ne slazem. Ako pricamo o tome da cemo uz ova pojacanja prejebat HNL na ovoj temi, sta bi onda trebali se usred razgovora prebacit na drugu temu da bi rekli da s tim istim pojacanjima ocekujem 6-0-0, a da jogurt ima 3-1-1.
    Evo u najboljoj namjeri to pitam, nema mi to smisla iskreno..
  • marcio amoroso
    48.7k

Ima li smisla na ovoj temi pisati o rasporedu tovara? Kada pročitate početak svake teme i koju svrhu tema ima onda je sve lakše.

Koji će omjer Dinamo imati sa ovim rosterom također nema šta tražiti u ovoj temi.

Problem je što dobar broj ljudi koji pišu na ovoj temi uopće ne zna za druge teme. Samo piče po ovoj.
  • NB86
    17.4k
    Uopce ne vodit taj razgovor ovdje, tema je o potencijalnim transferima, dosta se toga moze napisat o nekom igracu bez da se daju prognoze kako ce dinamo igrat protiv istre u 22. kolu ili kako ce jebeni hajduk startat.
  • emilperska
    14.5k
    Ne znam..
    Znam da nekog reda mora bit, ali ovo mi je too much iskreno. Rasprava se stvorila sama od sebe, glupo mi ju je prekidat, a jos gluplje nestat s ove teme i nastavit pisat na drugoj bez ljudi s kojima se raspravljam..
    Ali ok ugl..
  • wolfgang14
    3.5k
    Ne znam..
    Znam da nekog reda mora bit, ali ovo mi je too much iskreno. Rasprava se stvorila sama od sebe, glupo mi ju je prekidat, a jos gluplje nestat s ove teme i nastavit pisat na drugoj bez ljudi s kojima se raspravljam..
    Ali ok ugl..
    emilperska

Slažem se s tobom da. Trebaju se moderatori malo opustit, nije kraj svijeta ako spomenemo nešto ovdje. U suprotnom ćemo morat istovremeno bit u 3 teme da bi izmjenili par poruka/mišljenja. Iskreno ne vidim da ikom smeta što se malo nekad zna dogodit da skrenemo s teme. Vidio sam možda jednog ili dvojicu koji su rekli da ima hrpa poruka i da nisu vezane za trasnfere ali se nisu žalili da je to problem

Edit: evo sad bi i ove poruke trebalo izbrisat jer nisu vezane za transfere :lol:
  • NB86
    17.4k
    Bez uvrede ali 90% tema ste pretvorili u kokosinjac i necitljivost, logicno da i moderatura reagira u zadnje vrijeme.

Kao sto je vec receno, ovo nije wapp grupa i veci broj postova ne znaci da je forum bolji, teme su dosta jasne i ako se zele voditi opceniti razgovori postoje opcenite teme. Uvijek se dogodi da se ode u offtopic,to nije nista strasno moderatura je tu da zaustavi to kad ode predaleko.
  • marcio amoroso
    48.7k
    “Također, na ovoj temi od danas, pa nadalje i ubuduće striktno je ZABRANJENO spominjanje Hajduka u bilo kojem smislu. Briga nas što oni skautiraju, s kim ih se povezuje, kog dovode i tko im odlazi. Za sve informacije o Hajduku, transferima ili drugim pitanjima vezanim uz taj klub, postoji HNL tema kao i za sve druge klubove.”

Ovo vam je sinoć kolega @Eduardo napisao.

Vi ni 24 sata poslije toga o rasporedu tovara na ovoj stranici. Ma bravo!! I onda se još bunite zašto se briše. Ponavljam se. Od sutra ne brišemo nego baniramo, a vi kako hoćete.
  • Krizy
    67.3k
    Dnevno natučete 30 stranica, od kojih valjda pet ima smisla. Stvarno bolesna tema i najteža za moderiranje.
  • marcio amoroso
    48.7k
    Od sada natrag na temu!
  • Ličani1986
    1.3k
    Znači sutra predstavljanje Ogiware i bilo bi lijepo da završimo Brekala
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.