• NitkoBitan
    12.4k
    Taj Jusuf je rekao da ga Dinamo kao klub ne zadovoljava. Al bitno je da je na cajama u Zagrebu... Treba mu zaljepit sljagicu a ne ga zvat u klub ko neki jadnik bez drugog izbora.
  • Eduardo
    17.6k
    Ekipa, od danas imamo dva nova pravila za koje bih volio da ih se pridržavate.

    • Uz sami tekst koji dijelite s drugih izvora OBAVEZNI ste priložiti i poveznicu (link) prema izvoru informacija. Cilj ovog pravila je vrlo jednostavan, a to je filtriranje respektabilnih izvora u odnosu na one manje poznate ili potencijalno neprovjerene izvore koji šire isto tako neprovjerene ili netočne informacije.

    • Također, na ovoj temi od danas, pa nadalje i ubuduće striktno je ZABRANJENO spominjanje Hajduka u bilo kojem smislu. Briga nas što oni skautiraju, s kim ih se povezuje, kog dovode i tko im odlazi. Za sve informacije o Hajduku, transferima ili drugim pitanjima vezanim uz taj klub, postoji HNL tema kao i za sve druge klubove.

    Ajde, držite se tih smjernica i olakšajte nam moderiranje ali i čitanje foruma.
  • Efes Pilsen
    6.9k
    jel to provjerena izjava ili je Lesijevo "po nasim informacijama"
  • sanjinlego
    2k


    Nije u lošem kontekstu spominjao Dinamo, i prestanite glumiti mangupe, jer ste sve, samo to niste.

    Gazibegović je očekivao bolju ponudu, u smislu ponude kluba iz Liga petice. Pitanje koliko mu Dinamo i financijski više može ponuditi u odnosu na Sturm.

    Prati situaciju, vidio je u medijima pljuvanje, haos, lom. Dečko je odličan, uz to pokriva i lijevog i desnog beka.
  • Mlađi referent
    10.8k
    Malo uspoređujem statistiku Ogiware, Ljube i Perkovića.

    Ogiwara je protekle sezone prodao više driblinga (16-10), pogodio više centaršuta (16-7), kreirao više prilika (17-15), osvojio više duela (113-82) i izborio više prekršaja (37-17), nego Ljubo i Perković skupa.

    Bit će to veliko osvježenje u smislu prodornosti na tom lijevom beku.
  • Šteco
    530
    Osim Lokosa svi ostali traže da im pretplatimo igraceCastAway1986

    Ne znam baš koliko ovo stoji. Nije baš ni Šika prijatelj kluba od kad mu je stvoritelj van države. Mislim, nikada nije ni bio prijatelj kluba, nego prijatelj Glave.
  • Lynx17
    2.6k
    Ma opcenito previse se dramatizira oko neke "izjave" (koji u dosta slucaje nisu niti tocne izjave).

    Siguran sam da svi ti igraci koji nemaju nikakve veze sa Dinamom je oduvijek san igrati u Dinamo.. Mos mislit.

    Uzmite Ristovski kao jedan primjer. Dok je igrao u Rijeci je valjda mrzio Dinamo, a mi njega. A otkad je u Dinamo, on je primjer svima kako se bori za klub.

    Nije lose ciljati na "veca razina" (za mene ne postoji veca od Dinamo, ali ok). Bitno je kako bi se igrac igrao i ponasao kada bi dosao u klub. Sve ostalo su prazne price.
  • NitkoBitan
    12.4k
    A placa mu je fina, onak.....ima se za dobar komp i za svaku novu igricu koja izadjei more je plavo

    :rofl:

    https://www.instagram.com/p/C1me9fkyGin/?igsh=MWg2dXl0djhlcjI2cA==

    Ak je gejmer valjda zna nes od engleskog :nerd:
    Iako kolko vidim sve mu je podeseno na japanski...
  • Kujtim Shalla
    2.1k
    Kako je pozitiva danas, divota za čitati. @"sanjinlego ja bi Gazibegovica momentalno, igračina. Ohiwara na lijevom beku, za deset. Brekalo je san, Hoxhu bi volil vidjet u našem dresu za neku normalnu svotu. Selahi kao nasljednik Ademija, ne vidim još Sučića tu. Nekoliko ok upada ali velike oscilacije. Po meni ako sve naravno bude kako treba ispalio imat ćemo brutalna krila, brutalna, dobre centaršuteve ali mi nemamo killera u 16. To petko nije, jednostavno više voli razigrati i izvući se. I tu mi je najbolji neusporedivo. Brodić mi je nedovoljno dobar, juric ide u rudeš, a jakir kuletu i nije davao prilike. Nije ni on igrač za dinamo. Vidim njega ne spominju da je višak. Meni ovdje treba vrhunski strijelac. Ali napadača niko ne spominje. Na drmica se ne računa. Šta vi mislite?
  • CastAway1986
    853
    znam da je Šikic malo postao pohlepan ali i dalje radimo najviše s njima transfere a i vjerujem da je za Stojkovica mogao izvući više od inozemnih klubova nego od Dinama
  • CastAway1986
    853
    ne razumijem ovo za mangupe , ne vidim da itko o kolega ovdje glumi mangupa ako je samo netko zalijepio da je Gazibegovic vanka u diskoteci u Zagrebu
  • db-izbjeglica
    12.9k
    "Brekalo u Firenzi ima veliku plaću, što je uvijek problem kada se želiš vratiti u HNL, a s druge strane Fiorentina ga baš ne bi pustila nazad u Maksimir, jer misli da bi mu to bio korak unazad po pitanju vrijednosti, a Brekalo ima važeći ugovor do ljeta 2026."plavac173

    najveći izlazni transferi u povijesti bologne

    slika.png

    najveći izlazni transferi u povijseti dinama

    slika.png

    novinari... :roll:
  • Ban
    698
    Opet ću ponovit da je Košćević taj ma koliko to nekima bilo teško vjerovati jer je junior. Mali je brz ko metak i dobar je i školovan strijelac, napada dubinu. Točno profil kakav nama treba pored Petkovića. Ide sad na pripreme i nadam se da će pokazati koliko vrijedi i biti dio ekipe u nastavku sezone. Pogotovo jer može igrati i Konferenciju bez da puni onu kvotu od tri nova igrača.
  • Zagi
    5.2k
    Mislim da će Zlatana seniori pojest za doručak no živi bili pa vidjeli.
  • plavac173
    2.6k
    Ne znam zasto tako lako otpisujete Brodica, 2 sezone za redom je u vrhu strijelaca u HNL-u, prosle sezone 12 golova a sad 7 golova i na vrhu je strijelaca u ligi iako je propustio 2 mjeseca ove polusezone zbog ozljede (nitko nema vise golova od njega do sad). Plus da ne napominjem kakav je niz imao ove sezone, 4 utakmice za redom i 5 golova...
    Napomena da mi ovakvog strijelca nemamo u Dinamu vec duze vrijeme, najbolji bude Petkovic u rasponu od 7-10 golova, a ostali su svi ispod 5 u cijeloj sezoni...(Naravno nije isto bit u Varazdinu i Dinamu ali svejedno)

    Polako sa otpisivanjem
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.