• BBBaranja
    1.9k
    Pogotovo nakon "divljaštva" na aerodromu zbog par zapaljenih baklji..
  • Nevo7
    570
    Na to se treba žaliti jer nije prekršen niti jedan hrvatski zakon, a hrvatsko zakonodavstvo nema jurisdikciju nad bizantskim zemljama. Zato smo, kao država, potpisali na razini EU ugovore i sporazume da međusobno dijelimo i priznajemo odluke i informacije vezane za prometne prekršaje itd. Ali ovo nisu prometni prekršaji i da ih proglase krivima za neko "grčko remećenje javnog reda i mira", to vrijedi na području grčke, ne Hrvatske, ne Europske unije, samo grčke.
    Nadalje, nisu proglašeni krivima, pa nemaju na temelju čega donijeti zabranu. Neka to šalju odvjetniku, pa neka to završi i na Ustavnom sudu i Europskom sudu za ljudska prava.

    Dečkima podrška u borbi protiv grčkog i hrvatskog pravosuđa. Neka uživaju u toplom domu i prijateljima, neka se izžive kroz Božić i Novu godinu, neka si napokon nekaj dobroga pojedu, popiju, naspavaju, obnove psihu i maknu stres, i da zajedno još jače podržimo Dinamo u novoj godini i borbama koje su tek pred nama! :strong:
  • Papastrumf
    9.4k

    MUP ne može, samo Sud može dati zabranu. Međutim, MUP može poslati prijedlog i to čak na temelju indicija. Kažu da imaju saznanja da bi osoba mogla sudjelovati u neredima ili je rizičnog ponašanja te ako Sud uvaži, kao što je sada, osoba dobije zabranu.
  • jedan u nizu
    5.7k
    kako su svi pljuvali japance ovdje kada je pocela sezona. Argumenti naravno da je ovo prevelika kulturna razlika za njih, da mozda jesu brzi i agilni ali da im fali fizikalije i nekada tehnickih mogucnosti da budu za europske lige. I naravno Kaneko kao primjer izbezumljenog japanca koji ne zna kako se zove.

    Sad odjednom zazivamo 5 novih japanaca.
    I ja bi jos kojeg japanca ako su kao kaneko. ali nemoramo ih bas odmah sanjati 5.
    Zasto nebi ondda doveli 5 nigerijaca? svi znamo njihove kvalitete?
    Zasto nebi 5 brazilaca? 5 argentinaca?
    Svi oni imaju svoje kvalitete i treba uzimati onoga tko nam odgovara, bez obzira od kud dosao. Ako je to 5 japanaca neka bude njih 5, ali zato jer su svojom kvalitetom tu, a ne zato jer smo se zaljubili u naseg Tsubasu
  • BornaPŽ1986
    1k
    Zivkovica nebi vraca nema sanse ima 19.god, mogucnost da ude u 1. ekipu bez djecijih bolesti je ravna 0 (useri 1 utakmicu, klupa do kraja sezone nema napretka). Nevistic sigurno moze biti 1. golman do kraja sezone u HNL-u. Perkovica na livog stopera, a bocnog ili dovedi jakog koji valja ili uigraj Mykhu za ovu sezonu.Petar86

    Ja kuzim da Zivkovic ima 19 godina ali nije ni Stojkovic nesto stariji pa je odmah uletio u prvi sastav. Ja ne vidim razlog da ga se stavi na klupu nakon prve greske osim ako je trener limitiran pa ne kuzi da je to normalno. Po ovoj logici jedan Perkovic je sad tek trebao uci u prvi sastav Istre, pa necemo ga cekati par godina, daj mu sansu i vidi kako ce reagirati.

    Mykhu ako nije uigrao dosad nece ni sad u ovih mjesec dana, vec je receno da je otpisan valjda.
  • Peškaman
    2.5k
    A sad se prisjetimo natpisa i naslova hrvatskih medija za momke,nadam se da će skupa nekakvu tužbu poslat ako je moguće za kaljanje imena i lažno optuživanje.
    Ljudski ološ!
  • Brusa
    663
    Bolje da ne dižu tužbu, samo će novce potrošiti. Jbg al tako je....
  • Endeavour
    396
    Prijedlog Željka Markovića da se suspendira odluka iz 2018. o tome da Dinamo nije oštećen, nego da se podrži odluka Uprave o tome da se potraže dugovanja Dinamu je prihvaćen.

    "Apsolutno stojimo iza stava uprave i držimo ga kao normalan stvar. Međutim, držim da bi odluku Skupštinu od 1. ožujka 2018. ova Skupština trebala suspendirati iz razloga što smo bili krivo informirano od IO-a, NO-a i, nažalost, predsjednika koji je također imao krive informacije. Stojimo uz upravu, ali tražimo da se sad, kad postoje normalni istražni dokumenti, suspendira spomenuta odluka iz 2018. Jer, ovdje među skupštinarima sjedi puno nas kojima su došli maskirani ljudi s fantomkama i hladnim oružjem na vrata. To sam doživio tad i ne želim više nikad, a doživio sam jer sam pošten i čestit čovjek" - Željko Marković.
  • Jaro
    5.4k
    cek, on veli da su njima maskirani i naoruzani prijetili da moraju tada glasati kako nisu osteceni ili kaj?
  • The Undertaker
    4k
    Dobro, kakav je financijski rezultat ove godine? Nisam vidio da negdje piše.
  • Jaro
    5.4k
    pa nije islo financijsko izvjesce danas, samo financijski plan za 2024. (Barem prema dnevnom redu).
    Za 2022. je izaslo u cetvrtom mjesecu, za 21. u trecem...
  • The Undertaker
    4k
    Ne treba mi izvješće, samo osnovni podaci - prihodi, rashodi, dobit. Glupo mi je predstavljati plan za 2024. bez informacija o realizaciji u 2023.
  • boem
    309
    z7wBnnV
    Odnosi li se ovo na 2023.?
  • Kwedi
    3.8k
    Zadnjih desetak dana su jedni od onih povijesnih za Dinamo:

    1. Izglasan novi statut(21.12.)

    2. Izglasan sporazum Grad i Crkva oko Maksimira (13.12.)

    3. Odabran projektant za Kranjčevićevu (18.12.)

    4. Pušteni Boysi iz Grčke

    Za savršen niz samo fali otkaz Jakiroviću...
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.