• dinamo vitez
    214
    Nije on nikakav prorok bio. Potjerao je Lauritsena za dva milijuna, a znalo se da Šutalo/KTC idu na ljeto i da je Boško ozlijeđen i nema ga do ljeta. Na kraju nemamo stopera pa mora igrat Ristovski. I prvi je put tako 'čistio svlačionicu' pa smo ostali na valjda 15 seniora. Što mu i odgovara jer koristi 12-13 igrača standardno.
  • Tongo Doumbia
    2.2k
    Prorok, neprorok, bio je u pravu u ovom dijelu kojeg sam ja naveo. Ja bi prije označio kao grešku puštanje Dilavera, koji i u ovom Dinamu ima što za reć, jer smo ipak na Rasmusu nešto i zaradili.
  • marcio amoroso
    32k
    Još jednom uputa i upozorenje svima!

    Ponašajte se i pišite u skladu sa pravilima foruma. Pokažite respekt prema drugima. Svako “nemate pojma”, “brukate se”, “smiješni ste” itd će od sada na prvu rezultirati banom.
  • Ludovic IX
    5.1k
    sve se meni čini da je rile na kraju više za stopera nego za beka.. ili je jednostavno njegovo vrijeme prošlo. ako tražimo desnog beka, više idem u tom smjeru da je to pick za prvih 11 nego rezerva riletu
  • Mr Anderson
    5.3k
    U Dinamo bi došao za 800.000 € odštete.
  • BBBaranja
    1.9k

    Hoce li docekati lipanj na klupi?
  • Miro Vugrinec
    1.5k
    ↪Miro Vugrinec dragi Miro evo s respektom već kad se predstavljaš nekim insajderom ovdje i stručnjakom za transfere Dinama valjda bi trebao znati kad počinje prijelazni rok! Prijelazni rok u Hrvatskoj počinje 7.1 a završava 6.2 .
    Dinamo starta 23.1. protiv Lokomotive , igra zaostalu utakmicu
    CastAway1986

    Kolega sve 5, ali nisam ja fulao nego ti. 7.1 je za supersport 1. HMNL, a za Supersport HNL je 18.1 prijelazni rok. Inače i na transfermarktu svim igračima koji su u hnl na posudbama ti piše do 17.1 da im traje što znači da kreće dan poslije 18.1. Sve 5 živio ti meni, samo malo bolje provjeri info kad nekog ispravljaš
  • eol12
    330
    Japanac ak neki i dođe bojim se da mu treba par mjeseci prilagodbe kao i Kaneku, dal mi imamo toliko vremena pitanje je.
    Brekalo može raditi razliku, ali ja tu vidim našeg Stojkovica, tak da ak izvuku neke solidne uvjete ja sam za da dođe do ljeta, mi nemamo tu nekog igrača koji nešto trenutno može napraviti da iskoči do ljeta, Rukavina nit smrdi nit mirise, meni simpatičan decko, ali kad god dobio sansu nije radio razliku, ono kaj me najviše brine je da utakmice u kupu di mladi talent može nešto pokazat ispadao smiješan i jedan dobar dribling potez, nisi mogao vidjet od njega, Marin također, domet max lokomotiva nažalost, Spikic je bolji na desnom krilu, ali tu ga je Kaneko pojeo, a Vidović nije krilo i to je jednostavno tak.
    Ja sam ogroman fan i Ademija, ali Selahija treba dovest pod svaku cijenu, Ademi nema vise tu moć, a moramo gledati i budućnost.
    Lijevi bek vječna enigma, Perkovic koliko god dobro to odradio defanzivno, ofenzivno to nije to.
    Desno vidim Ristovskog, ne znam kaj je Mohi ove sezone, ali je očajno los.
    Priča oko Grbića propada, sto mi je sasvim u redu, mislim da je nepotrebno trošiti novce na njega, Dat sansu Cavlini ako ne odmah, onda na ljeto.
    Ukratko koga dovest ne znam, kolika je financijska moć kluba isto tako ne znam, očekujem boljeg Baturinu, koji nam jako puno može dati, ali samo na pravoj razini, silne viroze ove sezone su i posljedica toga da mladi decko nije imao odmora i da se u svemu malo pogubio, nadam se da će ohladiti glavu i odmorit psihički i fizički i da nam se vrati na proljeće onakav kakav može biti. Također očekujem da se Petković spremi dobro za drugi dio jer ozlijeda mu je ostavila traga sto se vidjelo dobro na zadnjim tekmama.
  • Patak
    2.2k
    Brekalo, Lovren, Šunjić, Jakić, Benković i jedan jedini Orša.
  • Rakovica1986
    536
    sve stoji, ali taj locker room talk ga je koštao. Da si ne znam koliko u pravu brko, nemreš im to govorit. Stari je oba mandata dobro krenuo, a onda valjda kroz svoju priču previše zeznuo odnose u svlačionici.
  • NitkoBitan
    11.8k
    A jesi ubo sa zeljama, bome ces se razocarat.
  • San Lorenzo
    11k
    Hoce li docekati lipanj na klupi?BBBaranja

    Kad odradi pripreme i prijelazni rok, ima da sruši Fergusona po stažu.
  • wolfgang14
    1.1k
    Ja sam isto pročitao da je određen novi prijelazni rok od 2024. godine. @Miro Vugrinec

    "Nastavak aktualne sezone SuperSport HNL-a bit će 25. siječnja, a zimski prijelazni rok trajat će od 7. siječnja do 6. veljače 2024."
  • bluelions
    236
    Što se Brekala tiče, bila je prilika da ga se dovodi iako mi se njegov stav ne sviđa mislim da je prošao vlak/momentum. Posudba za 6 mj bi mozda pomogla za HNL iako ima veliku plaću. Za 2 i pol godine kada mu istječe ugovor, treba opet vidjeti kakav je.
    Za sada bi bilo super da idemo po profila tipa Asano iz Bochuma, provjeren, ugovor pri kraju. Ali isto tako mislim da ce se uprava okrenuti Hodzi zbog financijskih razloga i zato što im je lakše dovodit takav transfer
  • Patak
    2.2k
    Ja ti ovako rezoniram, nemamo neku struku pa neće riskirati, strani igrači koji vrijede biraju radije neki predzadnji klub lige petice pa i ovaj novi Japanac o kojem se priča tak razmišlja, a naši igrači koji vrijede možda razmišljaju malo drugačije, znaju što je Dinamo, ne dolaze u nepoznato, dolaze doma gdje su im prijatelji i obitelj, možda da se nametnu u reprezentaciju i podignu cijenu, nađu novi klub za koju godinu...
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.