• Krizy
    37k
    Pusti to kaj je on poslije izjavio. Bara je bio sve dogovorio s Nijemcima za smanjenje odštete koja bi bila simbolična, ali bi Brekalo bio najplaćeniji igrač u Dinamu. Čačić nije bio zainteresiran i okrenuli su se Fiorentini.Mr Anderson

    Za simboličnu svotu (1.7M) je otišao i u Fiorentinu, jer očito toliko vrijedi. Što znači da Bara nije sređivao poseban popust za Dinamo.
  • Ivdzo11
    3.1k
    ima li sta konkretno da je blizu rijesenog
  • Kujtim Shalla
    2.1k
    Dajte ljudi nemojmo se primati na svaku novinarsku patku. Jedan dan na roje 15 igrača, drugi dan nemamo para, ali imamo za brekalo u plaću koju ćemo morati pokrivati ako će ga viole dati, Živković dolazi, poslije toga i Ben, ma bezveze øaprdaju, ili ih se motivirao eurima da ispadne da uprava radi uveliko. Dok ne vidim potpis ne vjerujem ni riječ. Koliko se samo igrača spominjalo i ljetos. Od raznih perverzija došao brodić, i famozni sosa. Nadam se da ovaj Dabi nije bezveze tu, i da ima crnu teku
  • Mandelinho
    330
    Brekalo ozbiljnog igrača ne može proći jedan na jedan, ipak, za HNL bi bio dobar.
    Uzmimo za primjer da on ode u mrskog nam rivala, da li bi bio pojacanje za njih?

    Arber Hoxha ima tu hladnoću kod driblinga, a njegove golove možete lako pronaći na youtube-u koji su jedan do drugog fantastični, iako moram dodati da je njegov tempo kombinatorike lakši pa je upitno kako bi se prilagodio na brži nogomet. Ali udarac koji ima…

    Također, generalno sam stava da bi trebali igrati drugačiju formaciju u drugom dijelu sezone, 3-4-2-1. U toj formaciji i famozni Ljubičić može igrati LWB, Perić bolje izgleda, dobijemo Vidovića i Baturinu (Stojkovic, Kacavenda) na ofenzivnim veznima. Kaneko može igrati RWB sa Riletom iza na stoperu i kad napadamo po desnoj Ljubo se vraća natrag, a kad napadamo po lijevoj se Vidović izvlači na krilnog. U sredini Mišić i investicija ozbiljna u “cuceka” Selahija koji bi u toj momčadi radio isto što i u Rijeci.
  • CastAway1986
    853
    Jedan poznati hrvatski trener nemogu se sjetit točno koji je nedavno rekao da Brekalo igra isti nogomet još od juniora odnosno ima isti način igre..
    S druge strane ne gleda mi se nikako Marina , Rukavina je prezelen a koliko je talentiran to je upitnom, Špikicu lijevo ne ide , Stojkovic je ozlijeđen a Hoxha sigurno ne vrijedi 2M. Ako nemaju još kojeg kapitalca u rukavu onda nisam protiv eventualne posudbe Brekala.Trenutna forma mu nije bajna ali opet imao je dosta ozbiljnih utakmica u ligama petice..
  • Orc123
    5.2k
    Ajmo bit realni, brekalo ima 1,7m eura placu u Fiorentini. kad bi ga uzeli na pola godine to je 850tis eura i sta onda kasnije? Ako se pokaze ok ne možemo ga otkupiti a da ga za pola godine platimo 850tia i onda vratimo nema nekog smisla. Kad bi ga dali za neku siću od cca 1.5-2m eura pa da dogovorimo s njim placu oko 0,5m eura onda moze. Moze i posudba sa pravom prvokupa za cca 2m eura. Ako eksplodira imat cemo dugorocno koristi ali razvijat za Fiorentiniu igraca pola godine nema nikakvog smisla! To bi bio nastavak poslovanja bez ikakve vizije vec samo stihijski!
  • hardek
    1.5k
    Isti članak svaki dan, samo promjene ime igrača i klub iz kojeg "dolazi". Do kraja prijelaznog roka biti ćemo povezani sa cca 60 Japanaca ovim tepom
  • CastAway1986
    853
    Igrač koji je proglasen najboljim mladim igračem japanske lige ove sezone inače prirodna pozicija mu je lijevo krilo i istekao mu je ugovor sad Shunsuke Mito je jučer potpisao za Spartu iz Roterdama , znači on nije.
    Top igrac ali naravno Dinamo ga je propustio uzeti besplatno radije će dat dobar novac za kapitalca iz Belupa
  • Mali dioničar
    14.3k
    Dobra stvar kod Japanaca je i da su naviknuti na potrese.
  • austrijanac
    2.7k
    Pravo pitanje za Japance je da li sjede u svlacionici u boksericama? Koliko cesto koriste mobitele?
  • Mihaljević
    8.2k
    yssuto-wakizaka-kawasaki-frontale-1616587207-59405.jpg?lm=1616587225
    Iskusnjara, 28g , igra u jednom od najboljih Japanskih klubova, igraju Azijsku ligu prvaka (Isto kao i Orša onomad.) Ima preko 200 nastupa za Kawasaki , izdanak je njihove škole nogometa ... Samo je za njih igrao u seniorskoj karijeri. Po meni puno bolji igrač od Bulata i ima 4 nastupa za Japansku repku. Ja nemam ništa protiv da okosnica momčadi budu Japanci, Celtic ih je doveo 6, svaki je ispunio očekivanja. Prst gore za Wakizaku i Asana.
  • Ban
    698
    Podržavam Wakizaku, to je ozbiljno pojačanje i rasteretit će Baturinu.
  • Izet Hajrović
    940
    Koliko vidim, ovaj dominira i u njihovoj ligi i u azijskoj Ligi prvaka. Mislim da bi bio pun pogodak.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.