• CastAway1986
    884
    valjda bolje znaš ali meni na osnovu ovih nekoliko utakmica djeluje puno bolje od Kulenovica..Prva želja mi je i dalje Mao Hosoya!
  • ZGBhoy
    1.7k
    Igor Matanović trenutno nije igrač na razini Dinama, al mogao bi postat.

    Zakaj je Mao tvoj Pick?
  • CastAway1986
    884
    odakle da krenem..22 god jedan od najvećih potencijala na toj poziciji u Japanu. Izvrstan napadački instinkt rekao bi da je uvijek korak ispred suparnickog igrača kad ga gledas , vrlo brz igrač ,ne bježi od duela ,dobar nogometni IQ za svoje godine, odlična kontrola lopte,fizički mocan,jako dobra igra glavom,stalni presing radi strasan kapacitet pluca ima,dobra tehnika i dribling..Svake godine napreduje što je najbitnije i zabija više.. Malo mu je slabija lijeva noga i dodavanja bi mogla bit preciznija Al sve u svemu po meni najbolje iz njihove lige u napadu što se može dovesti..
    I evo baš danas citam Borussia Monchengladbach ga stavila na listu želja
  • Zspkšis
    23
    Dovoljno je da napišeš da je Japanac
  • ZGBhoy
    1.7k
    zvuci dobro, dobro bi nam došao neki igrač u stilu Kyoga Furuhashia
  • CastAway1986
    884
    ili njegov suigrač iz Celtica Daizen Maeda , doveden za jako male novce ! Prati li itko Feyenoord, kakav je Ivanušec?
  • Jaja
    2
    Mene od utakmice Nordsjeland Partizan intrigira jedno ime a to je Ibrahim Osman. Tu je utakmicu bio daleko najbolji igrac. Igra lijevo krilo,brz,fenomenalna tehnika,sjajno se snalazi na malom prostoru,Partizanove igrace je predribljao u primanju lopte i ostavljao ih 2 metra iza sebe,ima cini mi se 18 godina.E sad pitanje je koja mu je cijena buduci da su ovo ljeto prodali slicnog igraca za 25 milja Lyonu. Ali Osman u zadnje vrijeme ne igra svaku utakmicu od prve minute i na football manageru mu je otkupna klauzula 3.3 milje. Ako je ta cijena i u stvarnosti onda se moze i isplati kupit ga. Na toj tekmi mi se svidio i Nordsjelandov lijevi bek a nedavno sam citao da u Dinamu razmatraju njegovo dovodenje. Tako da bi to bila odlicna kombinacija na lijevoj strani za oko 5 milja.
  • ZGBhoy
    1.7k
    Daizen je plačen 1,5Mio.
    Općenito Daizen, Furuhashi, Kyogo još bi dodao Koreanaca Oh’a su bili odličan posao
  • Peškaman
    2.8k
    Oh'a sam gledao zadnje dvije tri ligaške i puno zicera fula,na svakoj od tih sto sam pogledao bar 2.
  • CastAway1986
    884
    I Reo Hatate centralni vezni koji ima problema s ozljedama
  • CastAway1986
    884
    Taj od 25M je Ernest Nuamah koji nije prodan Lyonu nego u Belgiju pa su ga ti posudili u Lyon..Ovaj Osman je tek ove sezone dobio šansu zbog prevelike konkurencije a mislim da je čak netko ovdje izmislio priču da Dinamo pregovara s njim.. Slažem se s tobom da je top igrač kao i centralni veznjak Mohamed Diomande a bek je Frese koji također ima i više nego pozitivne reference..
  • LaznjakProsineckog
    511
    Ma sve te igrace koje nabrajas su dobri, ali imamo mi preko 40 igraca pod ugovorom, treba pomest svlačionicu, pa onda dovest 2,3 kvalitetna i to je to, nismo mi Slaven Belupo, Istra ili Gorica koji svaki prijelazni rok imaju autobusni kolodvor sto se tice odlazaka i dolazaka, npr. Kulenovica nitko nije htio ni besplatno ovo ljeto da ne preuzima tu ogromnu plaću na sebe, jbg. imamo sta imamo i dovest 2,3 je ok, ali sad na svakoj poziciji je nepotrebno, kod nas pogotovo na krilima i u vezi smo pokriveni sa čak 3 igrača..
  • Jaja
    2
    Diomande nam ne treba jer desetki imamo i previse (Baturina Vidovic Halilovic pa cak i Bulat dolazi i Vrbancic). Osman je cudo od igraca a lijevo krilo nam treba iako vjerojatno dolazi Xoxha al njega ne mozes bas prodat za velike novce Osman ce vrijedit prek 20 milja za koju godinu ak dode u dinamo
  • Teofil Kateran
    908
    Ne vjerujem da je Osman realan pošto sam uvjeren da u Nordsjaellandu također planiraju prodati njega za fin iznos kroz neko vrijeme. Sumnjam da bi si ga mi mogli priuštit trenutno.
  • Kujtim Shalla
    2.3k
    Osman ne ide ispod 10 milja nigdje. A jučer su razgovarali sa Borusiom M u vezi njega. Ništa od njega, a slažem se da je mali odličan jer ga pratim svaku tekmu. Martína Fresea sam već par puta spominjao. Želi u inozemstvo i jako povoljno de može kupiti ako se proces ubrza jer ima dosta već zainteresirani za njegove usluge
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.