• Facke
    7.8k
    nimi nije nis za verovati.
    Jedini pravi insajderi su sanjinlego i mirovugrinec.
  • scooniepenn
    6.3k
    Sandi Pego i Veliki Vuga topnik i kolekcionar umjetnina u jednom
  • LaznjakProsineckog
    885
    Lovren ima placu 4.5milje, za te pare dofuramo samo takvog napadača koji HNL rjesava kao Dudu, baljezgaju novinari bezveze..
  • Orc123
    14.9k
    Pise neki profil na Instagramu da je transfer Hoxe zgotovljen i da objava slijedi drugi tjedan. Sad jel je ili nije nezz? Profil prati preko 4tis ljudi...
  • Jaro
    11.7k
    ne vjerujem novinarima, a ne profilima s twittera/instagrama/fejsbuka...
  • Orc123
    14.9k
    Samo prenio sta sam peocitao....nemam pojma jel istina ili ne
  • CastAway1986
    5.2k
    Neznam koliko vas prati drugu Bundesligu i Igora Matanovića ove sezone, na posudbi je iz Eintrachta , igra stalno nije se nazabijao previše samo triput inače dosta slab klub ali vidim da mu ocjene nisu loše a ono što sam osobno vidio u par utakmica i više je nego pozitivno..Moje mišljenje da bi u HNL-u bio dominantan centarfor...Što se Eintrachta tiče naša stara meta Hauge je rekao bi otpisan, nije se najbolje snašao u Njemackoj
  • Patak
    3.5k
    Jel on igrao onih par utakmica za U21 repku? Ako je onda je bio dobar u tih par utakmica. Vidiš zanimljivo, na njega sam zaboravio
  • ZGBhoy
    1.9k
    igra ovdje u mom lokalnom klubu Karlsruhe- posudba bez prava otkupa, usporedbi bi ga sa Kuletom tu su si negdje.
  • CastAway1986
    5.2k
    valjda bolje znaš ali meni na osnovu ovih nekoliko utakmica djeluje puno bolje od Kulenovica..Prva želja mi je i dalje Mao Hosoya!
  • ZGBhoy
    1.9k
    Igor Matanović trenutno nije igrač na razini Dinama, al mogao bi postat.

Zakaj je Mao tvoj Pick?
  • CastAway1986
    5.2k
    odakle da krenem..22 god jedan od najvećih potencijala na toj poziciji u Japanu. Izvrstan napadački instinkt rekao bi da je uvijek korak ispred suparnickog igrača kad ga gledas , vrlo brz igrač ,ne bježi od duela ,dobar nogometni IQ za svoje godine, odlična kontrola lopte,fizički mocan,jako dobra igra glavom,stalni presing radi strasan kapacitet pluca ima,dobra tehnika i dribling..Svake godine napreduje što je najbitnije i zabija više.. Malo mu je slabija lijeva noga i dodavanja bi mogla bit preciznija Al sve u svemu po meni najbolje iz njihove lige u napadu što se može dovesti..
    I evo baš danas citam Borussia Monchengladbach ga stavila na listu želja
  • Zspkšis
    23
    Dovoljno je da napišeš da je Japanac
  • ZGBhoy
    1.9k
    zvuci dobro, dobro bi nam došao neki igrač u stilu Kyoga Furuhashia
  • CastAway1986
    5.2k
    ili njegov suigrač iz Celtica Daizen Maeda , doveden za jako male novce ! Prati li itko Feyenoord, kakav je Ivanušec?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.