• Rocky1986
    245
    Članovi ne mogu prije subote na karantani kupiti ulaznice?
  • Dalmatinec
    585

    Ne nadaj se ničemu. Uzvratna s AEK-om u onoj atmosferi nije bilo popunjeno, bome ni sad nakon odlične motivacije, a to je ona invazija južnjaka na Kranjču. Dao Bog da griješim.
  • jedan u nizu
    6.1k

    Ako nisu ove godine uclanjeni onda se ne vode kao clanovi. Ako je broj 32 000 onda je to broj clanova kojima sada vrijedi clanstvo. Ako ti je isteklo clanstvo onda se ne brojis kao clan
  • reziser
    6.4k
    ajmo ponoviti:

    "Ulaznice će online putem moći preuzeti ili kupiti isključivo aktivni članovi GNK Dinamo

    ONLINE kupovina ulaznica biti će omogućena isključivo aktivnim članovima GNK Dinamo", stoji na stranicama Dinama.

    Online prodaja ulaznica moguća je na servisu: https://www.ulaznice.hr/gnkdinamo/ctl_evt.jsp?act=priredbe&p=t&t=9.

    Što se tiče fizičke prodje ulaznica na Ticket pointu, ona kreće u subotu 16:12. u 11 sati i trajat će do nedjelje 17:12. u 18 sati. I tu će ulaznice moći kupiti isključivo ‘aktivni članovi GNK Dinama‘. Ipak, do ulaznica će moći i oni koji nisu članovi i to preko članova.

    Svaki aktivni član GNK Dinama će na Ticket pointu moći kupiti po pet ulaznica za derbi, uključujući i svoju ulaznicu. Ostale osobe za koje član kupuje karte, ne moraju biti članovi. Iz Dinama su pojasnili i kako se ‘aktivnim članom‘ smatra svatko tko se u klub učlanio do 10. prosinca 2023. godine.
  • Sunja86
    1k
    U njih je ta odluka donešena prije početka sezone,ovdje je nakaradno odjednom donešena, ja odluku u načelu podržavam ali da je se to unaprijed iskomuniciralo odmah na početku sezone
  • Pero Vragec
    72
    Po meni raskol postoji odavno, a podijela je na ili kužiš spiku ili sereš po forumu... Nađi se u kojoj si ti... Svako dobro.
  • GZomanid
    572
    Meni je drago zbog svih koji ce izvisiti, a kalkulirali su sa tih par piva kolko kosta clanska. Ako si mamicevac, dobio si clansku besplatno. Ako nisi, trebao si se uclanit da pomognes nasim povjerenicima. Nisi? Tko te jebe..
  • reziser
    6.4k
    nikad i nikak sve zadovoljiti, jbg...
    ponavljam, uclani se u dinamo, kupi godisnju kartu
    i nema problema

    jbg, recimo, ja isto nemrem kupit kartu za Oresara i ne prigovaram...nemogu na poljud na zapad...nego samo jug i ne prigovaram
  • Ivan0302
    265
    Ova odluka trebala bih biti od početka sezone uvedena, jer bih bilo sigurno više aktivnih članova, ja prvi kažem da je greška što se nisam učlanio ranije jer sad ne mogu doći do karte, ali mislim da je ipak se trebalo na početku sezone ovo pravilo uvesti.
  • Ivan0302
    265
    prijatelju idem na utakmice kad mogu i kad sam u stanju jer dolazim iz BiH. I kad sam u Zagrebu odem na tekmu. Pozdrav
  • Schpatz
    361
    Ovu odluku podrzavam 100%.
    Imam osjecaj da ce se uvijek naci nacin da se pljuje Dinamo i sve kaj Dinamo napravi i to od vlastitih navijaca.

    Prije nego kaj je donesena ova odluka, sralo se po ovom forumu, svugdje negdje (mozda cak i na FB Dinama- nisam siguran) da se pojedinci boje doc na stadion jer misle da ce navijaci hajduka kupit karte za Zapad.

    Sada kada to vise nije slucaj i kada je Dinamo na neki nacin poslusao vlastite navijace, opet nije dobro. Ne znam kaj i kak ste vi svi ocekivali i jedno i drugo.

    Dinamo je u ovom trenutku napravio apsolutno sve kaj je u njegovoj moci da na stadionu budu, izuzetak jug, upravo samo Dinamovi navijaci.

    Ali eto... Sad opet iz nekih xy razloga nije dobro jer... Ne znam niti sam radi cega... Mozda se opet pljuje i da se nade razlog ne dolaska na stadion... Jer prije je razlog bio "opasnost od navijaca hajduka na zapadnoj tribini a ja hocu doc s kcerkicom / sinom" itd itd, a sad je taj razlog iskljucen pa sad opet to nije dobro jer se to trebalo jos ranije iskomunicirat a ne "samo" 6 dana pred derbi pa se covjek ne moze organizirat da kupi kartu ako vec nije clan Dinama.

    A ak nije clan Dinama, onda se pitam zakaj nije? I fizicka prodaje je i u subotu i u nedjelju. Svi koji zele, koji su clanovi i oni koji nisu clanovi a imaju nekog frenda, poznanika koji je clan ce imat kartu.

    Sve ostalo su prazne floskule i jadne izlike ne dolaska na stadion.

    I opet nije dobro. I opet ce se nac neki "dinamov navijac" koji ce srat. Ali ti seru non stop. I to je jedan od razloga zakaj nemamo vecu posjecenost.

    Ja cu na ovo rec- BRAVO DINAMO!
  • Pero Vragec
    72
    Znam ljude koji iz BiH idu na skoro svaku tekmu, mogu ti dat kontakt pa možete zajedno?
  • reziser
    6.4k
    isto mislimo....na svaki potez dinama se gleda s podsmijehom, stvara se negativa, zasto?
    radi se, makar koji put i lose, pa kaj
    nemre se sve zadovoljit
    a sve je tak jednostavno...članstvo i godisnja....i ekonomska racunica je tu
  • seljak86
    2.4k
    Godišnja riješava sve probleme.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.