• Orc123
    12.6k
    Ko do sad nije vido Kanekove kvalitete nece ni ako on zabije svaku tekmu ili asistira! I prije nego je dolazio sam napisao bas sve sto se sada ima za vidjeti o njemu! Decko nije top klasa ko Petko, Baturina, Misic ili prijw Ivanusec, Majer, Livi, Sutalo. Na njemu necemo ostvariti transfer 10+mil eura ali taj decko ce biti pravi timski igrac koji ce na 70-80%utakmica raditi razliku! Nije igrac koji ce rjesavati utakmice u LP ali ce se odlicno nadopunjavati sa jos nekim i ako ce ga znat trener iskoristiti donosit ce puno! Decko je dribler i igrac 1 na 1 sa jako dobrim centarsutom, nesto slabijim udarcem i realizacijom...da ga usporedim da ostalim nasim krilima. Nasa krila u driblingu su na nekih 30 do max 50 posto a on na nekih 80-90% uspjesnosti..ja se doslovno ne sjecam kad je on izgubio dribling a da nije izborio ili korner ili napravio ubacaj!?
    Kaneko nije top klasa ali mi za 1,5m eura i 200tis po sezoni doslovno nismo mogli dovest boljeg igraca!
    Za nase standarde on je odlican igrac i bas mi drago da su se konacno zacepila usta onim zlobnim ljudima koji su ga otpisivali na osnovu 2 tekme po 20minuta samo zato jer ga doveo Simic i jer je stranac.
  • Noel
    13.4k
    Ne želim trčat pred rudo al mogao bi bit novi Soudani.
  • Ban
    698
    Mislim da kod Kaneka ima još dosta prostora za napredak.

U početku kada je dobivao prilike na kapaljku su se na momente vidjeli dribling i brzina, ali to je neusporedivo sa igrama koje pruža trenutno. Već rješava utakmice, a još se uvijek ne razumije skroz sa suigračima i tek uči engleski, vide se na momente ta neuigranost i nerazumijevanje. Trenutno se na momente vidi i njegov kombinatorički potencijal, ali to su zasad tek sporadične pojave.

Do kraja sezone njegova igra i sinkronizacija sa momčadi mogu se podići za cijelu razinu.
  • The Undertaker
    8.5k
    Meni je dovoljno da vidim igrača koje zna proći po krilu i centrirati iz prve. Znam da su kriteriji pali nisko ali u takvoj smo fazi.
  • Mihaljević
    13.3k
    Traži se stoper, nije isključeno da to bude Filip Benkovićsanjinlego

Nije isključeno i da prestaneš lagat.
  • Keyser Soze
    14.9k
    Ne znam koliko istinito, al nek se nađe tu.
  • Droljo
    18.7k
    Po faci novi Džeko
  • Peškaman
    7.4k
    Zar nije već u Hajduku hahahah
  • Ivdzo11
    8k
    I tovari su ovog pratili, ali pogurati ce Vidovic ako bude trebalo :sweat:
  • CastAway1986
    3.5k
    navodno je Hajduk u igri i Wolfsburg! Velik je potencijal ali kolike bi koristi sad imalo od njega neznam..Slovenija Hrvatska i Njemačka se bore za njega također
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Treba Mikića opet pitati da nam preporuči nekog igrača iz japanske lige. Mikić je praktički do jučer igrao tamo, poznaje igrače i mogao bi nam dovesti još ponekog Kaneka.
  • Orc123
    12.6k
    Pise Nicota da samo detalji dijele Hoxu od Dinama....nezz ako je on jedino rjesenje koje ce dovesti za krilo onda mi to nije rjesenje za Europu vec samo za Hnl i slabije tekme u europi. Hoxa nije los igrac ali nije ni kapitalac kakav nam definitivno treba.
  • NB86
    16.9k
    Stvarno ne znam koji ce nam k hoxha
  • marcio amoroso
    43.5k
    Po svemu što se da iščitati je plan na zimu dovesti lijevog beka stranca, desnog beka i očigledno Hoxhu. Možda čak još i stopera.

Otići će vjerojatno Moha, Sosa, Mykha, Menalo, Marin i Drmić.

Ja najiskrenije sumnjam da će Dinamo na proljeće biti kadrovski jači, čak mislim da će biti slabiji.
  • Klenx
    8k
    Jebo im Hoxha mater, smiješan je bio protiv nas. Baš smiješan.

Brodić i Hoxha, ajmo još po Miličevića i ganjamo 4.mjesto.

Idioti jebeni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.