• Common Sense
    1.3k
    Jedan stoper sigurno dolazi. Najvažniji zadatak je što prije ustabiliti stoperski dvojac, to je osnova svega. Otići će Sosa sigurno, ne mora značiti da će još netko otići.
  • badjibadara
    8.1k
    Ima jedno jako zanimljivo, ovisno kako se razvije, ali i dalje premlado i prezeleno za Dinamo. Nije još standardan ni u Japanu. Pratit ću ga sad naredne sezone, kao i nekolicinu klinaca iz istog kluba. Tawaratsumida se zove.Ban

Daj nekog da se lako izgovara, da komentatori ne lome jezik.
  • Ban
    698
    Daj nekog da se lako izgovara, da komentatori ne lome jezik.badjibadara

Sato. Nije još ni debitirao u japanskoj ligi, ali očekujem ga sad polako u narednoj sezoni. Veznjak.
  • Dinaminjo
    1.8k
    Zasto se ova tema puni igracima koji su zelje forumasa kad ima tema za to? Scout sluzba..
  • Mr Anderson
    15.6k

Gledao sam ja Rukavinu puno u juniorima pa znam kaj pričam. Pusti 5 minuta kaj je igrao protiv Astane. Nitko ozbiljan to ne uzima ko nešto relevantno.
  • Maximo
    822
    Realno mi imamo samo 2 klasna igrača u momčadi, takura i petka. Za držat onu razinu trebamo bar 4-5 ko prošle godine,sad da mogu baš toliko pogoditi s pojačanjima...nezz
  • Maximo
    822
    A ovakve stvari je opće teško komentirati:
    Jako se trudi i drago mi je zbog njega, cijelo vrijeme je ponizan i skroman. Kad sam došao u Dinamo, prvo sam stavljao igrače koje poznajem, a Kaneka nisam znao."
  • Mr Anderson
    15.6k

Ajde, nemojmo pretjerivati. Kaj je sad Kaneko uz bok Brunu ko jedini klasni igrač? Ljudi moji kud vi gledate? Gdje je Kaneko od klase? Imamo barem 5-6 klasnijih igrača od njega.
  • Maximo
    822

Ovisi kaj gledaš ko mjerilo klase...čovjek rješava utakmice, tako da od igrača naprijed...da, a za našu zadnju liniju mi je teško govoriti o klasi s obzirom na viđeno ovu sezonu
  • Mr Anderson
    15.6k
    Napisao sam na drugoj temi. Kad ga vidim da ovak igra protiv jakih ekipa onda budem rekao da je klasa. Za sad samo pokazuje da ima nešto u njemu.
  • SAS1987
    19.2k
    evo ja se i Ban dobrovoljno javljamo da skautiramo japansko tržišteCastAway1986

Ti i Ban bi na kraju trošili klubski novac na suši koji se jede sa golih japanki :lol:
  • Noel
    17.7k
    To ko da jedan vrlo znani forumaš se prijavi da skautira češko tržište hahaha
  • Orc123
    14.1k
    Ko do sad nije vido Kanekove kvalitete nece ni ako on zabije svaku tekmu ili asistira! I prije nego je dolazio sam napisao bas sve sto se sada ima za vidjeti o njemu! Decko nije top klasa ko Petko, Baturina, Misic ili prijw Ivanusec, Majer, Livi, Sutalo. Na njemu necemo ostvariti transfer 10+mil eura ali taj decko ce biti pravi timski igrac koji ce na 70-80%utakmica raditi razliku! Nije igrac koji ce rjesavati utakmice u LP ali ce se odlicno nadopunjavati sa jos nekim i ako ce ga znat trener iskoristiti donosit ce puno! Decko je dribler i igrac 1 na 1 sa jako dobrim centarsutom, nesto slabijim udarcem i realizacijom...da ga usporedim da ostalim nasim krilima. Nasa krila u driblingu su na nekih 30 do max 50 posto a on na nekih 80-90% uspjesnosti..ja se doslovno ne sjecam kad je on izgubio dribling a da nije izborio ili korner ili napravio ubacaj!?
    Kaneko nije top klasa ali mi za 1,5m eura i 200tis po sezoni doslovno nismo mogli dovest boljeg igraca!
    Za nase standarde on je odlican igrac i bas mi drago da su se konacno zacepila usta onim zlobnim ljudima koji su ga otpisivali na osnovu 2 tekme po 20minuta samo zato jer ga doveo Simic i jer je stranac.
  • Noel
    17.7k
    Ne želim trčat pred rudo al mogao bi bit novi Soudani.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.