• Jaro
    5.6k
    Vratit će se Stojković i KačavendaBosskovitz
    - oni ce doc mozda na kraju sezone - i to mozda

    Momčad će odraditi pripreme s treneromBosskovitz
    - iskreno, s ovim hohstaplerom me strah ovoga

    Vrlo izvjesno se nitko od ključnih igrača neće prodatiBosskovitz
    - kao da se ima sto prodati

    Dovest će se neki novi igrači, među njima bi moglo biti pojačanjaBosskovitz
    - novi igraci da, al pojacanja?
  • Bosskovitz
    7.5k
    - iskreno, s ovim hohstaplerom me strah ovogaJaro

    Daleko da sam ja od fana onoga kaj on radi, ali logika stvari nameće da bi nakon konkretnih priprema s trenerom momčad trebala igrati bolje nego kad ih trener preuzme bez priprema. U svakom slučaju, ne bi smjela igrati lošije.

    - novi igraci da, al pojacanja?Jaro

    To nitko ne zna. Ali ako nitko od bitnih igrača ne odlazi, a neki dolaze, sigurno nećemo postojeće igrače zamijeniti lošijima - ako prinove ne budu pojačanja, igrat će postojeći igrači. Znači u najgorem slučaju - isto kao i sada, ali s potencijalom da bude bolje.
  • Captain America
    13.9k
    oni ce doc mozda na kraju sezone - i to mozdaJaro

    Prema Stipi Marini će Stojke odraditi drugi dio priprema s ekipom po prilagođenom programu i polovicom ožujka je u sastavu. Kačavenda će možda tek na kraju zaigrati.
  • Patak
    2.2k
    Jakir Flopp je bolji od pravog Kloppa. Da se za vikend zamijene kao treneri svojih klubova mislim da bi ga Flopp dobio bez problema.
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    Popio sam malo pa se usudim ovo napisati. Moje nepopularno mišljenje se veže za jednog igrača koji je sigurno mogao otići u Dynamo Kijev, moskovske klubove a čak su se spominjali i jači klubovi (imao je sigurno mnogo ponuda) ali se on ''zbog poštenja i nedostatka moralnih kvaliteta u tadašnjeg vodstva Dinama'' (tako ide službena verzija LOL) odlučio otići u najvećeg rivala Hajduka koji je tad bio vođen poštenom rukom Igora Štimca i Fredija Fiorentinija.

    Kasnije je igrao po svijetu i kada su ga novinari pitali planira li se ikada vratiti u Dinamo odgovarao je odrješito da ga ne zanima ni Dinamo ni HNL i da ne prati uopće domaću ligu.

    Danas je on iz nekog razloga skoro pa legenda kluba i jako je cijenjen u zagrebačkim nogometnim krugovima. To mi je ekvivalent tome da su danas u Splitu jako cijenjeni Joško Jeličić, Mirko Hrgović i mali Brkljača. Da se takva situacija dogodila njima dolje taj čovjek ne bi mogao dan danas normalno ući u splitsko-dalmatinsku županiju osim zamaskiran ili pod okriljem noći dok je kod nas jako cijenjen.

    Neću napisati ime i prezime ovog igrača ali će svi vrlo brzo po opisu njegovog igračkog i životnog puta prepoznati o kome se radi. Očekujem grube napade ali sam samo naveo činjenice.

    300px-Steven_Crowder%27s_%22Change_My_Mind%22_Campus_Sign.jpg
  • Mihaljević
    8.1k
    Svinjo debela nema oprosta :heart:
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    Svinjo debela nema oprostaSlavonski interpunkcijski znak

    Tako su pjevali stari Boysi onomad. Taj igrač je umalo bio i pogođen bakljom na Maksimiru u atmosferi linča na prvom sljedećem derbiju... ako uopće pričamo o istom igraču jer ne želim spominjati imena, prepoznat će ljudi o kome se radi. Nekad je ekipa sa tribina bila puno tvrđeg srca i nije tako lako opraštala odlazak igrača kod naših rivala predvođenih poštenim Štimcem i Fiorentinijem. Vremena se mijenjaju, ja sam fosil.
  • Paggini
    6.9k
    Od 4000 klubova u svijetu, ti odeš baš u Hajduk.

    Nema oprosta.
  • Droljo
    5k
    Nije ga nitko, jadnog, htio.
    Fuj!
  • Efes Pilsen
    6.9k
    Mene je najvise zabolilo kad sam ga vidio u podcastu, mislim inkubator, lik o tome prica i smjeska se ko tinejdzerica spremna na akciju. Povratio sam si malo usta i ugasio podcast.
  • Sljeme
    1.8k
    Svinjo debela nema oprostaSlavonski interpunkcijski znak

    Za mene vrijedilo onda i vrijedi i danas. Ne znam koliko je to nepopularno mišljenje.
  • Gražvydas Mikulėnas
    11.8k
    Nitko kao Niko. Postavio put i kamen temeljac u borbi protiv zlotvora, u tom trenutku apsolutno gorčina i žal što je otišao u najvećeg rivala, kasnije ikona, karakter i glava. Pravi purger, domaći dečko, dobro odgojen i želim mu sve najbolje u životu
  • Tundra
    518
    Ja sam mišljenja da pravi purger nikad nebi otišao u hajduk. Svjestan sam da su svakakve okolnosti bile vezane za taj trasnfer, ali srce jednostavno kaže: svinjo debela, nema oprosta!
  • Gražvydas Mikulėnas
    11.8k
    sve 5, zato je ova tema otvorena za nepopularna, apsolutno svatko ima pravo na svoje mišljenje i viđenje svega, zato se trudim ne polemizirati previše ovdje
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.