• Droljo
    23.4k
    Lijevi je bio petar mamić
  • Captain America
    20.4k
    Lijevi je bio petar mamićDroljo

Da da, u pravu si. Znam da je išo u mioc pa sam ih zamijenio.
  • badjibadara
    8.1k
    Lijevi je bio petar mamićDroljo

Desno sam ga gledao u mlađim kategorijama, ne znam kakav je bio poslije i što je igrao.

Hujber me npr iznenadio. Dosta samozatajan u Dinamo II (nije se dugo zadržao), izrastao je u solidnog HNL beka. Ne govorim u kontekstu Dinama, nego da je danas puno bolji od nekih koji su bili navikani.
  • Laugreano
    4.8k
    Od hrvata koji su nama dostupni za RB ni jedan nije bolji od Mohe I Sutala. Od susjeda jedino ovaj...
    https://www.transfermarkt.com/jusuf-gazibegovic/detaillierteleistungsdaten/spieler/393745
  • Facke
    7.2k

Jedine ak Sturmu mislis dati 8-10 miljuna za njega. Nemame sanse da ga kupime.
  • Laugreano
    4.8k
    A neznam kakva mu je cijena. Ja bi bio zadovoljan i sa ovim :grin:
    https://www.transfermarkt.com/miki-yamane/profil/spieler/395589
  • The Undertaker
    9.3k
    Sad nam i rezervni bek od 2 mil. eur nije dovoljno dobar? Kao što nam nisu bili dobri Gavranović, KTC i Rrahmani.
    Pokušavam se sjetiti kad je ovo sve otišlo u k....c.
  • Zagi
    13.7k
    Da bi mu to bila vrijednost prvo ga netko mora toliko platiti.
    Ne, bek koji ne zna centrirat niti igrati obranu nam nije dovoljno dobar.

E sada, ako uprava dovede još goreg, to nema veze sa ovom procjenom.
  • Dinaminjo
    1.8k
    Napredovao je, manje se spotice o vlastitu sjenu
  • Droljo
    23.4k
    Šta ste se mohe uhvatili sad? Dečko pošteno natopi dres znojem kad god igra. Ako nam je rezervni desni bek naj veći problem, onda mi problema nemamo....
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Moha ima fantastične predispozicije, brz je općenito a ima i nisko težište pa može brzo mijenjati smjer ali nažalost je toliko nogometno neinteligentan da mu džabe sva brzina.

Najgore je kad mu stoper u relativno mirnoj situaciji doda loptu a Moha je se ne riješi odmah a ne želi je ni ispucati pa se odjednom nađe u situaciji da okrenut leđima gradi loptu uz aut ili korner liniju kraj našeg gola sa protivnikom na leđima. Ni tada loptu ne želi samo gurnuti/izbiti u aut nego krene u dribling ili rizično dodavanje...bože sačuvaj.
  • Droljo
    23.4k
    Kakvi stručnjaci su ga trenirali (od kad je došao u europu) dobro je i ispao..
  • BBB Mataa998
    2.8k
    Kao sto sam davno rekao onog trenutka kada nam najveci problem u ekipi bude solidan desni bek kao rezervna opcija onda cemo svi biti presretni sa rezultatima i ekipom.
  • Patak
    3.5k
    Moha je odličan, vjeran Dinamu godinama. Koliko je samo igrača dočekao i ispratio a on još ovdje. Ima mana, ali ima i dobrih stvari pogotovo u ofenzivnom dijelu. Za probu zamijenio bi njega i Kaneka, Mohu na krilo, Takija na beka da vidimo. Protiv Ponikva ili Šokadije...
  • Captain America
    20.4k
    Kakvi stručnjaci su ga trenirali (od kad je došao u europu) dobro je i ispao..Droljo

Neno, Čačić, Bišćan, Jakir su diletanti... Krznar i Jovičević su se isto kasnije pokazali dobrim trenerima. Ostane ti Kopić kod kojeg nije ni igro.

Dečko je nogometno neinteligentan i tu nema pomoći. Dobar bek za rotaciju, samo što ove sezone igra i u ključnim utakmicama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.