• Ban
    698
    Ok, tvrdoglav si i inatiš se. Slobodno.Krizy

    Prijatelju, Brighton je ozbiljniji konkurent od PSV-a.
  • Orc123
    5.1k
    niti jedan igrac koji nema ponudu od nijednog drugog kluba nece biti zanimljiv ni Dinamu, osim hnl jer se tu izmisljaju zanimanja za neke igrace a ovi u Dinamu naivni ko djeca. Ima Wagner ponude a sve se svodi na novac. Nogomet je biznis...
  • marcio amoroso
    32.3k
    -Dinamova škola (Vrbančić)
    -Najbolji mladi igrači koji su dostupni iz HNL-a za razumne iznose (Perković, Stojković)
    -besplatni strani igrači koji su dokazani vani (Theo, Tonel)
    -hrvatski igrači koji su zapeli vani (Petko, Orša, Vida)

    Samo to je ispravan recept. Sve drugo je put u propast.

    Nikakvo plaćanje ludih odšteta za razne “Hoxhe” i nikakvo preplaćivanje raznih “Miereza”.

    Također moram spomenuti glupe limite za plaće. Ako Dinamo ima priliku dovesti jednog Jakića koji se dokazao u Dinamu i dokazao na internacionalnoj sceni za Frankfurt onda mu daj milijun (jasno mi je da je i to malo, ali karikiram).

    Ako Dinamo ima 25 igrača u krugu prve momčadi onda ne vidim problem da 7 njih ima 800-900 tisuća. To su nosioci i garancija kvalitete.

    Za Dinamove apetite i za ono što može igrati je realno imati ovakav kadar:

    7-8 igrača po 800-900 tisuća (Mišić, Baturina, Petković i još 4, 5 igrača te kvalitete)
    7-8 igrača po 400-500 tisuća
    7-8 igrača po 200-300 tisuća
    Par izlaznih juniora kao Vrbančić

    To je onda momčad koja će ovu jadnu ligu pregaziti i koja se neće mučiti protiv Ballkanija ili Plzena kući.
  • Ban
    698
    ↪Ban
    niti jedan igrac koji nema ponudu od nijednog drugog kluba nece biti zanimljiv ni Dinamu, osim hnl jer se tu izmisljaju zanimanja za neke igrace a ovi u Dinamu naivni ko djeca. Ima Wagner ponude a sve se svodi na novac. Nogomet je biznis...
    Orc123

    Sve pet, apsolutno se slažem. Pišem to samo kao kritiku onima koji meni prigovaraju kada preporučim igrača za kojeg je zainteresiran i neki drugi klub.
  • Ban
    698
    To neće pomoći da dovedemo Querfelda.Krizy

    Ja Querfelda nisam ni predložio. Rekao sam da je impresivan stoper, ali me brine brzina. Čovjek koji je Querfelda predložio svakako ima oko za igrača, razmišlja na pravome tragu i njegovo je razmišljanje dostojno Dinama.
  • badjibadara
    1.7k
    Uzorak je premali, jedna utakmica protiv NYRB, i nekoliko highlightsa ali lik me se bas dojmio - Aaron Boupendza iz FC Cincinnati. Fizicki mocan, brz, snalazljiv, dobro primanje, odlicna tranzicija, pozicioniranje i zajebana ljevica. Uz njega sam primjetio i branica - Yerson Mosquera. Recimo Dino Peric na steroidima, losija tehnika, ali jaci u duelu.
  • Nolifer
    6.7k
    Od komplimenta da je iz struke da zna znanje do inata i tvrdoglavosti... Hahaha :lol:
  • Droljo
    5k
    I hoxhe i mierezi se mogu dovesti ali isključivo đaba. Moraš imat komunikaciju sa svima u hnl-u i dovoditi ih bez ugovora ili za siću. Javiti se igraču da ćeš ga potpisati za par mjeseci je kurvinski i pederski ali takav je to biznis. I nas su ucjenjivali naši igrači pred kraj ugovora...
  • Dinaminjo
    506
    Nemamo za 7 igraca po milijun, aki imamo za 33 igraca u krugu prve momcadi i 10ak na posudbama

    Nakon racionalizacije
  • Maki17
    174
    David Zec iz Celja, ajmo Slovenci jel ima tu šta zanimljivo za nas
  • Doktor Kunić
    2.5k
    Jučer gledajući Marca još mi je više žao što ga nemamo. Toliko želje i hrabrosti, brzina, u 15tak minuta pokazao da zna šta radi i da ima muda pri tome nije izgorio u želji i nije radio "gluposti". 4milje? Daj im odma
  • Droljo
    5k
    4milje? Daj im odmaDoktor Kunić

    Ni slučajno! Nisu ovi sad igrači prvi u povijesti koje smo trebali dovesti prije rijeke. Vugrinec, Gavranović, Drmić, sve kasnimo godinu dvije. Još im damo kramu.
    Treba ih odjebat kao da ne postoje. Sve da imaju novog messia i ronalda za 2 milje eura. Kompletan ignor za cijeli klub.
  • Mihaljević
    8k
    Njemački Bernauer...
  • Imamo Dinamo
    3.3k
    Vidim sad Stojanovica negdje pa se pitam do kad mu vrijedi ugovor u Italiji, mozda ga nebi bilo lose vratit s obzirom na to da je Rile u laganom padu a Moha je slabasan
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.