• Ban
    698
    Ok, tvrdoglav si i inatiš se. Slobodno. — Krizy

Prijatelju, Brighton je ozbiljniji konkurent od PSV-a.
  • Orc123
    17.5k
    niti jedan igrac koji nema ponudu od nijednog drugog kluba nece biti zanimljiv ni Dinamu, osim hnl jer se tu izmisljaju zanimanja za neke igrace a ovi u Dinamu naivni ko djeca. Ima Wagner ponude a sve se svodi na novac. Nogomet je biznis...
  • marcio amoroso
    54.3k
    -Dinamova škola (Vrbančić)
    -Najbolji mladi igrači koji su dostupni iz HNL-a za razumne iznose (Perković, Stojković)
    -besplatni strani igrači koji su dokazani vani (Theo, Tonel)
    -hrvatski igrači koji su zapeli vani (Petko, Orša, Vida)

Samo to je ispravan recept. Sve drugo je put u propast.

Nikakvo plaćanje ludih odšteta za razne “Hoxhe” i nikakvo preplaćivanje raznih “Miereza”.

Također moram spomenuti glupe limite za plaće. Ako Dinamo ima priliku dovesti jednog Jakića koji se dokazao u Dinamu i dokazao na internacionalnoj sceni za Frankfurt onda mu daj milijun (jasno mi je da je i to malo, ali karikiram).

Ako Dinamo ima 25 igrača u krugu prve momčadi onda ne vidim problem da 7 njih ima 800-900 tisuća. To su nosioci i garancija kvalitete.

Za Dinamove apetite i za ono što može igrati je realno imati ovakav kadar:

7-8 igrača po 800-900 tisuća (Mišić, Baturina, Petković i još 4, 5 igrača te kvalitete)
    7-8 igrača po 400-500 tisuća
    7-8 igrača po 200-300 tisuća
    Par izlaznih juniora kao Vrbančić

To je onda momčad koja će ovu jadnu ligu pregaziti i koja se neće mučiti protiv Ballkanija ili Plzena kući.
  • Ban
    698
    ↪Ban
    niti jedan igrac koji nema ponudu od nijednog drugog kluba nece biti zanimljiv ni Dinamu, osim hnl jer se tu izmisljaju zanimanja za neke igrace a ovi u Dinamu naivni ko djeca. Ima Wagner ponude a sve se svodi na novac. Nogomet je biznis...
    — Orc123

Sve pet, apsolutno se slažem. Pišem to samo kao kritiku onima koji meni prigovaraju kada preporučim igrača za kojeg je zainteresiran i neki drugi klub.
  • Ban
    698
    To neće pomoći da dovedemo Querfelda. — Krizy

Ja Querfelda nisam ni predložio. Rekao sam da je impresivan stoper, ali me brine brzina. Čovjek koji je Querfelda predložio svakako ima oko za igrača, razmišlja na pravome tragu i njegovo je razmišljanje dostojno Dinama.
  • badjibadara
    10.9k
    Uzorak je premali, jedna utakmica protiv NYRB, i nekoliko highlightsa ali lik me se bas dojmio - Aaron Boupendza iz FC Cincinnati. Fizicki mocan, brz, snalazljiv, dobro primanje, odlicna tranzicija, pozicioniranje i zajebana ljevica. Uz njega sam primjetio i branica - Yerson Mosquera. Recimo Dino Peric na steroidima, losija tehnika, ali jaci u duelu.
  • Nolifer
    15.8k
    Od komplimenta da je iz struke da zna znanje do inata i tvrdoglavosti... Hahaha :lol:
  • Droljo
    32.4k
    I hoxhe i mierezi se mogu dovesti ali isključivo đaba. Moraš imat komunikaciju sa svima u hnl-u i dovoditi ih bez ugovora ili za siću. Javiti se igraču da ćeš ga potpisati za par mjeseci je kurvinski i pederski ali takav je to biznis. I nas su ucjenjivali naši igrači pred kraj ugovora...
  • Dinaminjo
    2.5k
    Nemamo za 7 igraca po milijun, aki imamo za 33 igraca u krugu prve momcadi i 10ak na posudbama

Nakon racionalizacije
  • Maki17
    344
    David Zec iz Celja, ajmo Slovenci jel ima tu šta zanimljivo za nas
  • Doktor Kunić
    7.2k
    Jučer gledajući Marca još mi je više žao što ga nemamo. Toliko želje i hrabrosti, brzina, u 15tak minuta pokazao da zna šta radi i da ima muda pri tome nije izgorio u želji i nije radio "gluposti". 4milje? Daj im odma
  • Droljo
    32.4k
    4milje? Daj im odma — Doktor Kunić

Ni slučajno! Nisu ovi sad igrači prvi u povijesti koje smo trebali dovesti prije rijeke. Vugrinec, Gavranović, Drmić, sve kasnimo godinu dvije. Još im damo kramu.
    Treba ih odjebat kao da ne postoje. Sve da imaju novog messia i ronalda za 2 milje eura. Kompletan ignor za cijeli klub.
  • Mihaljević
    15.2k
    Njemački Bernauer...
  • Imamo Dinamo
    4.2k
    Vidim sad Stojanovica negdje pa se pitam do kad mu vrijedi ugovor u Italiji, mozda ga nebi bilo lose vratit s obzirom na to da je Rile u laganom padu a Moha je slabasan
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.