• Orc123
    5.1k
    Krivak nije skupio par utakmica u HNL. Majer i Ivanusec su izdominirali HNL. Nismo mi loxa pa da na ustrb rezultata razvijamo djecu!? To smo radili prije 10 g i sluzili smo samo za pranje novaca, a u Europi smo bili kanta za napucavanje! Polako se vec i pretvaramo u to. Kakva smjena generacije? To se radi postepeno par igraca po par igraca? To nije Ajax uspio napraviti koji je ulupao ogromne novce u mlade igrace, a ne mi za par milja eura. Da se s mladima moze ganjati naslov onda bi ga Loxa vec osvojila, a ne da gubi na smijesne nacine tekme iako izgledaju puno bolje od nekih momcadi koje su ispred njih. Europu uopce necu spominjati jer bez iskustva i kvalitete nema rezultata.
  • OsamŠest
    2.6k
    Ja sam prvi za opciju i miks kvalitetnih mladih Hrvata (preporučljivo iz Lokomotive, provjereni recept) i iskusnih Hrvata/stranaca (Ademi, Livi, Oršić, Petković, Ristovski, Mišić, Theo..)

    Mislim da je to ispravan put, jer to su top igrači i ne gubi se na kvaliteti, čak i sad dok su još mladi.

    Podržavam dolazak sve trojice i ne bi se bunio da imaju "prednost" u dovođenju ispred nekog stranog "kapitalca"..
  • Krizy
    36.4k
    počet ću ozbiljno sumnjati da je ovo izašlo iz sportskih okvira i da se tu vrte nekakve političke igre i dogovori.The Undertaker

    Nije to ništa osim gluposti i nesposobnosti uprave.
    Tko im brani da ulože u provjerene igrače a ne samo mlade igrače i strance koji ne rade razliku.
  • Kujtim Shalla
    2.1k
    slažem se u svemu navedenom, grull je zicer. Ali nema ga Ko dovesti naravno. Lokomotiva je vrh i neki okviri do kojih se prostire naša famozna Scout služba. Grull će na kraju otići u neki klub onako, kao Despodov u paok. I za puno manju cifru o kojoj se govorilo. Pa da zonu gledaju imali bi dublo jaču momčad. Mi bismo ovdje manje fulali nego ovi konji. Kao i prošli put, i pretprošli, ostaje nada da će nas razuvjeriti u prelaznom roku. Da sportski direktor već radi sve u šesnaest, samo se čeka objava. Ali od toga nema ništa. Samo smo mi idioti što očekujemo nešto što ovi ljudi nisu u stanju. Basta, kraj priče
  • Efes Pilsen
    6.9k
    Pa niko ne spori da mi talente moramo dovodit, ali mi smo u situaciji u kojoj nam trebaju instant pojacanja prvo pa onda ostalo.
    Imamo i iz nase skole igraca koji cekaju na priliku.
    Velike najave, a opet shopping glavni - Lokomotiva..
  • Dautbegović1
    92
    Inače sve pljuje po "dnovinarima" ,ali se uredno peca na svaki članak
  • Mlađi referent
    10.7k
    Ovo sa Živkovićem mi je baš dobra politika kluba.

    Na ljeto poslan u Lokomotivu, tamo sjedio na klupi i odigrao jednu tekmu u 3 mjeseca, i onda se izborio u desetom mjesecu za poziciju i odigrao par prosječnih tekmi, da bi mu se na zimu prekinula posudba i vratilo ga se u puno “nestabilnije” okruženje gdje su očekivanja nemjerljivo veća.

    Što bi moglo poći po zlu?
  • sanjinlego
    1.9k
    Nemojte tako odmah .. trenutna Uprava itekako misli na budućnost. Vraćanje Živkovića, kupovina Čavline i imaš Baturinu hehe

    Prodaja 3/3 odmah na ljeto i popuna budgeta koji će se znatno smanjiti ukoliko se ne osvoji prvenstvo. Nemojte govoriti protiv, oni su vizionari, 3 koraka ispred heheheh legende

    Možda i Hoxhu sada potpišu za 2 i prodaju za milijun :)
  • Gražvydas Mikulėnas
    12k
    Ovu temu izbjegavati dok god nesposobni klosari odlucuju o kratkorocnim i dugorocnim ciljevima/planovima

    Treba im samo jebat mater kad god je moguce, gubim zivce radi nesposobih debila
  • Mathiasovi Chageri
    1.8k
    Jel to ista situacija kao i prošli put za Stojkea i Kaču? Lokomotiva imala sve sile ponuda, klubovi stoje u redu, a jedini tko je to čuo je naravno Lesički iz pouzdanih izvora, naravno izvori su Šikić. Na kraju je jedino Dinamo platio tu dvojicu, točnije platiti će. Jedan nije ni sekunde odigrao, drugi je bio na travnjaku Maksimira ravno 5 minuta.

    Sad opet Lesički piše o klubovima koji stoje u redu za Krivaka. Kako da ne, 2,5 milijuna. Opet mu Šikić daje informacije da prodaje njegove klince preko ekskluzivnih dojava. Zanima me koji od velikana koji stoje u redu za Krivaka će uskočiti umjesto Dinama i platiti ga i zašto Šikić kad već ima veće ponude ne proda malog za veće pare, nego se čeka Dinamo sa nekom ponudom i budućim postotkom.
  • marcio amoroso
    32.5k
    Zanima me koji od velikana koji stoje u redu za Krivaka će uskočiti umjesto Dinama i platiti ga i zašto Šikić kad već ima veće ponude ne proda malog za veće pare, nego se čeka Dinamo sa nekom ponudom i budućim postotkom.Mathiasovi Chageri

    Zato što samo sa Dinamom ide “pola pije, pola šarcu daje”.
  • Ban
    698
    Još ništa toliko upečatljivo od Krivaka nisam vidio da bi se opravdala i cijena od 500k, kamoli 2,5m. Mislim da Živković treba ne samo ostati na posudbi nego produžiti posudbu na još barem jednu sezonu. Ne iskače ni po čemu kada gledam Loksu. Čavlina mi je ok, njega bi ionako trebalo otkupiti na ljeto.
  • Captain America
    14k
    Daj i Šotičeka odmah. Hoće 4 biti dosta?
  • marcio amoroso
    32.5k
    Mislim da Živković treba ne samo ostati na posudbi nego produžiti posudbu na još barem jednu sezonu. Ne iskače ni po čemu kada gledam LoksuBan

    Bravo. Uspoređivao sam malo njegovu statistiku sa ostalim stoperima u HNL-u. Galešić, Krizmanić, Mersinaj, Mitrović, Uremović i Šarlija. U skoro svemu dostupnom je najgori. Ne tvrdim da nema potencijala, ali je miljama daleko od pojačanja za ovaj Dinamo.
  • Peškaman
    2.6k
    Meni su stvarno zgadili sve vezano uz transfere,sve će to biti isto kao i prošli transfer rok, pisanja novinara,bacanje bombi o bekovima krilima napadačima,onda će se potpisat Krivak i Hoxha .

    Boldirat imena uprave i zaduzene za transfer politiku,bojim se da će oni biti ti koji će Dinamo odgurnuti od naslova prvaka.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.