• Infinity
    20.7k
    Vec drugi put ti pisem i ovo je stvarno i posljednji. Za taj post na koji ti odgovaram imas citavih 10 minuta da popravis slova koja si fulao ili ce biti obrisan, kao i svaki sljedeci i s najmanjom greskom.
  • sanjinlego
    4.1k
    “Golman od 2 ili više milijuna se neće kupovati, postoji mogućnost povratka Živkovića”

DANAS:

Germanijak doznaje: Priča o Baturini je “patka”, Čavlina i Živković blizu povratka, ide se u otkup Vidovića a zanimljiv je i Krivak!
  • Mlađi referent
    14.9k
    Odlična pojačanja.

Jedva čekam na proljeće umjesto Nevistićevih, trpit greške Čavline koji se još kali i razvija.
    Umjesto ispadanja Bernauera, Perića i Šutala trpit greške mladog Živkovića koji nema 3 i pol ozbiljne utaknice u karijeri.

A Krivak, taj ne bu ni igrao.

Ovo će nam sigurno osigurati potrebnu kvalitetu koju trebamo za titulu…not.
  • NitkoBitan
    33.8k
    Kad klinci skupe iskustva bumo se digli ko feniks iz pepela :grin:

Prijelazni period nikad nije lak a kad tad se mora dogodit...
  • Mihaljević
    14.2k
    Bitno da ste svi skalali na onog turconjemca iz Verone što nema 2 utakmice u posljednje godine dana , Žile je igračina , a bolji golman od Čavline u HNLu teško da postoji.
  • sanjinlego
    4.1k

Čavlina iz Dinama u reprezentaciji, Živković top klasa :)
  • Infinity
    20.7k
    Ne moras se ponavljati. Covjek je to prije sat vremena objavio na stranici prije. Forum se i cita, nije da se samo pise.
  • Doktor Kunić
    5.7k
    Nisam bio na forumu kada su se dovodili Ivanušeci, Majeri, Brozovići i slični iz lokse da vidim kakvi su komentari tada bili. Ali vi ste totalno skrenuli sa zdravog razmišljanja.

Ivanušec 3m
    Majer 2,5m
    Brozović 2,5m

O čemu vi pričate??? Dovodimo zalog za budućnost koji će izać iz Dinama za 10,15m+

Vjerujem da uz ove talente dovodimo i inozemna pojačanja.
  • Infinity
    20.7k
    Nisam bio na forumu kada su se dovodili Ivanušeci, Majeri, Brozovići i slični iz lokse da vidim kakvi su komentari tada bili. Ali vi ste totalno skrenuli sa zdravog razmišljanja.Doktor Kunić

Na nama je da seremo, a na upravi da se posere po nasem sranju :lol:

Kad je dolazio Broz Zona nije postojala. Po Majeru smo srali, jer je dosao ozlijedjen. U Ivanuseca smo vjerovali.
  • Orc123
    14.2k
    Krivak nije skupio par utakmica u HNL. Majer i Ivanusec su izdominirali HNL. Nismo mi loxa pa da na ustrb rezultata razvijamo djecu!? To smo radili prije 10 g i sluzili smo samo za pranje novaca, a u Europi smo bili kanta za napucavanje! Polako se vec i pretvaramo u to. Kakva smjena generacije? To se radi postepeno par igraca po par igraca? To nije Ajax uspio napraviti koji je ulupao ogromne novce u mlade igrace, a ne mi za par milja eura. Da se s mladima moze ganjati naslov onda bi ga Loxa vec osvojila, a ne da gubi na smijesne nacine tekme iako izgledaju puno bolje od nekih momcadi koje su ispred njih. Europu uopce necu spominjati jer bez iskustva i kvalitete nema rezultata.
  • OsamŠest
    6.4k
    Ja sam prvi za opciju i miks kvalitetnih mladih Hrvata (preporučljivo iz Lokomotive, provjereni recept) i iskusnih Hrvata/stranaca (Ademi, Livi, Oršić, Petković, Ristovski, Mišić, Theo..)

Mislim da je to ispravan put, jer to su top igrači i ne gubi se na kvaliteti, čak i sad dok su još mladi.

Podržavam dolazak sve trojice i ne bi se bunio da imaju "prednost" u dovođenju ispred nekog stranog "kapitalca"..
  • Krizy
    64.4k
    počet ću ozbiljno sumnjati da je ovo izašlo iz sportskih okvira i da se tu vrte nekakve političke igre i dogovori.The Undertaker

Nije to ništa osim gluposti i nesposobnosti uprave.
    Tko im brani da ulože u provjerene igrače a ne samo mlade igrače i strance koji ne rade razliku.
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    slažem se u svemu navedenom, grull je zicer. Ali nema ga Ko dovesti naravno. Lokomotiva je vrh i neki okviri do kojih se prostire naša famozna Scout služba. Grull će na kraju otići u neki klub onako, kao Despodov u paok. I za puno manju cifru o kojoj se govorilo. Pa da zonu gledaju imali bi dublo jaču momčad. Mi bismo ovdje manje fulali nego ovi konji. Kao i prošli put, i pretprošli, ostaje nada da će nas razuvjeriti u prelaznom roku. Da sportski direktor već radi sve u šesnaest, samo se čeka objava. Ali od toga nema ništa. Samo smo mi idioti što očekujemo nešto što ovi ljudi nisu u stanju. Basta, kraj priče
  • Efes Pilsen
    14.2k
    Pa niko ne spori da mi talente moramo dovodit, ali mi smo u situaciji u kojoj nam trebaju instant pojacanja prvo pa onda ostalo.
    Imamo i iz nase skole igraca koji cekaju na priliku.
    Velike najave, a opet shopping glavni - Lokomotiva..
  • Dautbegović1
    92
    Inače sve pljuje po "dnovinarima" ,ali se uredno peca na svaki članak
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.