• cibona
    1.5k
    Evo doslovno isto mislimo hahaha
  • The Undertaker
    4.3k
    Nije poanta u broju mladih igrača već što radiš s njima. Kao što kaže kolega marcio, na proljeće će biti žestoka borba za titulu. Gdje će tu biti prostora za mlade igrače kad nam ne igraju i ovi što ih sada imamo?

    Nisam pristalica nikakvih teorija zavjere ali, nastave li ovako i u zimskom prijelaznom roku, počet ću ozbiljno sumnjati da je ovo izašlo iz sportskih okvira i da se tu vrte nekakve političke igre i dogovori.
  • NitkoBitan
    12.9k
    Kad ti jedna Lokomotiva stavi cijenu od 2,5/3 milje eura za talentiranog klinca kakve su nam do nedavno doslovno poklanjali onda ti bas i ne ostaje neki financijski prostor za dovodenje "kapitalaca" iz inozemstva. Tak je kak je, prezivjet cemo.
  • Orc123
    5.5k
    Ako ulupaju pare u ovu djecu i opet nakrcamo kadar igracima koji se ne mogu nositi sa pritiskom tako mladi onda smo fakat ne izgubili kompas, vec izgubili tlo pod nogama! Cavlina DA! To ima smisla ali cemu vracanje Zivkovica koji ne moze biti u prvih 11 dinama koji se bori za naslov, cemu kociti razvoj? Nek igra do ljeta u Loxi i nek se onda napravi filtracije stopera! Kakav isusov Krivak za 2, 5m eura? Decko je talentiran ali mene nicim nije odusevio. Ja ne znam jel ima tko iole sposoban vise u Dinamu....
    Kad mi netko kaze da su igraci skupi, da dinamo si ne može priustiti kapitalca vani za par milja eura smraci mi se...totalne floskule za nesposobne ljude i za ovce koje puše to! Samo jedan primjer a sigurno ih ima na desetke!
    Marco Grull, jos 6mj ugovor, igra vec 5 sezona standardno u jakoj Austrijskoj ligi, igrao europu sa Rapidom, iskustva ima i europskog i reprezentativnog, igra na oba krila, konstantan je svake sezone i mozemo ga dovesti za kikiriki da smo i malo sposobni. Problem je sto su ljudi u klubu debelo debelo nesposobni!
  • Infinity
    15.3k
    A ja naivcina se nadam da ce se opet aktivirati ime nekog Kai Wagnera, Marca Grulla ili da se ne daj Boze pojavi neko novo top ime koje bi nam stvarno bilo instant pojacanje.
  • Orc123
    5.5k

    Slazem se Kai Wagner slobodan igrac i najbolji l. Bek MLSa, Grull jos 6 mj ugovor i ne moze kostat vise od 1m eura.....pa daj placu Wagneru milju eura na 3 sezone i jeftinije ti je nego da placas odstetu i placu za nekog nedokazanog klinca...daj i Grullu 700-800 tis i imas 2 kapitalca, ali kapitalca!
  • Infinity
    15.3k
    Vec drugi put ti pisem i ovo je stvarno i posljednji. Za taj post na koji ti odgovaram imas citavih 10 minuta da popravis slova koja si fulao ili ce biti obrisan, kao i svaki sljedeci i s najmanjom greskom.
  • sanjinlego
    2k
    “Golman od 2 ili više milijuna se neće kupovati, postoji mogućnost povratka Živkovića”

    DANAS:

    Germanijak doznaje: Priča o Baturini je “patka”, Čavlina i Živković blizu povratka, ide se u otkup Vidovića a zanimljiv je i Krivak!
  • Mlađi referent
    11.1k
    Odlična pojačanja.

    Jedva čekam na proljeće umjesto Nevistićevih, trpit greške Čavline koji se još kali i razvija.
    Umjesto ispadanja Bernauera, Perića i Šutala trpit greške mladog Živkovića koji nema 3 i pol ozbiljne utaknice u karijeri.

    A Krivak, taj ne bu ni igrao.

    Ovo će nam sigurno osigurati potrebnu kvalitetu koju trebamo za titulu…not.
  • NitkoBitan
    12.9k
    Kad klinci skupe iskustva bumo se digli ko feniks iz pepela :grin:

    Prijelazni period nikad nije lak a kad tad se mora dogodit...
  • Mihaljević
    8.4k
    Bitno da ste svi skalali na onog turconjemca iz Verone što nema 2 utakmice u posljednje godine dana , Žile je igračina , a bolji golman od Čavline u HNLu teško da postoji.
  • sanjinlego
    2k


    Čavlina iz Dinama u reprezentaciji, Živković top klasa :)
  • Infinity
    15.3k
    Ne moras se ponavljati. Covjek je to prije sat vremena objavio na stranici prije. Forum se i cita, nije da se samo pise.
  • Doktor Kunić
    2.7k
    Nisam bio na forumu kada su se dovodili Ivanušeci, Majeri, Brozovići i slični iz lokse da vidim kakvi su komentari tada bili. Ali vi ste totalno skrenuli sa zdravog razmišljanja.

    Ivanušec 3m
    Majer 2,5m
    Brozović 2,5m

    O čemu vi pričate??? Dovodimo zalog za budućnost koji će izać iz Dinama za 10,15m+

    Vjerujem da uz ove talente dovodimo i inozemna pojačanja.
  • Infinity
    15.3k
    Nisam bio na forumu kada su se dovodili Ivanušeci, Majeri, Brozovići i slični iz lokse da vidim kakvi su komentari tada bili. Ali vi ste totalno skrenuli sa zdravog razmišljanja.Doktor Kunić

    Na nama je da seremo, a na upravi da se posere po nasem sranju :lol:

    Kad je dolazio Broz Zona nije postojala. Po Majeru smo srali, jer je dosao ozlijedjen. U Ivanuseca smo vjerovali.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.