• Ivdzo11
    11.1k
    Falio je Rile danas i kao voda i kao igrac...
  • Kepec
    10.2k
    Rile objavio sliku zaleđa uz emoji klauna.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.9k
    totalno nepotrebno, zaleđe je zaleđe, kraj priče
  • cibona
    8.5k
    Rile se rasplakao nakon poluvremena... Divljaci sa zapada mu psovali dijete i konstantno mu vrijedali obitelj, ivanovic mu opsovo mamu, fakat su bili memilosrdni prema njemu.

JAKI SI RILE, UZ TEBE SMO I DRZI SE!
  • Jurki
    27.9k
    Tolko jadno i nisko nekome psovati dijete.
    Rile doktorčino drzi se.
  • Mrvica
    4.3k
    Stoka maloumna, nekome dirat u dijete to je za odšarafit glavu!
    Rile ratniče uz tebe smo!
  • BornaPŽ1986
    1.3k
    ivanovic mu opsovo mamu — cibona

Jel istina da ga je zbog ovog uhvatio za vrat
  • Sajla
    24.7k
    stajali su iznad Perkovića već minutu i nešto si dobacivali, nije da je Rile dotrčao i zgrabio ga za vrat tek tako. netko je nekome nešto rekao, a kaj točno, možda je Bel zapisao. nije se trebao dati isprovocirati, ali lako meni to govoriti iz fotelje.
  • Jaro
    12.9k
    realno Bel mu oprostio crveni. A kaj mu je Ivanovic rekao/opsovao vjerojatno neceno nikad doznati.
  • Patak
    3.5k
    Ako sam ja dobro vidio, i nakon tog hvatanja za vrat mu se Ivanović došao ispričavati ili barem pomiriti.
  • Zagi
    19.2k
    Vidjelo se na TVu da mu Rile govori/gestikulira "još jednom..."
    Svi znamo kaj to znači.
  • Mrvica
    4.3k

I nakon toga je izletio video iz tunela di ih sudac upozorava da pripaze na ponašanje, a sa strane se vidi di Ivanović dolazi do njega ispričat se, zagrlili su se na kraju. Ne mogu se sjetit profila na instagramu ko je objavio taj video.
  • Mali Zeus
    22.2k
    I nakon toga je izletio video iz tunela di ih sudac upozorava da pripaze na ponašanje, a sa strane se vidi di Ivanović dolazi do njega ispričat se, zagrlili su se na kraju. Ne mogu se sjetit profila na instagramu ko je objavio taj video. — Mrvica

Da, sudac im govori - ajmo igrat nogomet.
  • Mrvica
    4.3k

Da tako nešto je bilo, uglavnom vide se obojica na snimci.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet