• cibona
    1.4k
    Imamo mi u svlačionici domaćih koji jedva čekaju sve “novosti” i sukobe prepričati dobrim kolega novinarima. ;)sanjinlego

    Na koje se igrace misli? Vidim da je i osvrtnik napisao nesto u tom stilu. Na koga se misli?
  • Patak
    2.2k
    Nadam se da je ovo za Maxa novinarska patka. Super dečko, nije sad neka klasa, možda više za zadnjeg veznog da ga se proba kak je netko tu napisao.
  • San Lorenzo
    11k
    Ovo je reality show, svaki tjedan igrač otpisan jedan.
    Podrška treneru bi imala smisla da su do zimske pauze još dva kola, mi imamo 7 hnl utakmica i 3 europske, dosadašnji rad je potvrdio da se ovaj trener nemože i nezna nositi sa situacijom...svjesno ulazimo u novo prosipanje bodova, a i veliki je upitnik što će se dogoditi na proljeće kad se/ako se ekipa složi po njegovom guštu.
  • Krizy
    35.5k
    Odigrao je koliko minuta? Odigrat ću i ja uz pomoć kvalitetnog agenta svaku utakmicu po minut i tako nakupiti 200 utakmica.sanjinlego

    Kapetan se preko agenta ne postaje ni u HNL-u a kamoli u petoj ligi Europe.
  • Jaro
    5.4k
    Koji je najveći broj poraza u sezoni od kad je HNLa? Profa, čini se ozbiljno ganja rekord...
  • Noel
    4k
    Kome osvetnik prijeti i kojem se igraču radi prijatelju od Lesičkog?
  • Noel
    4k
    I kaj ako lik napravi remont i dovede sebi igrače a opet neće imat rezultat? Onda će doć neko novi a ovaj je sebi radio remont i dovodio igrače? Koji smijeh je ovo sve sa Jakirovićem. Zašto nije onda ista podrška pružena Biščanu? A jakira se drži nakon 4 smiješna poraza u zadnjih 5 tekmi?
  • Jaro
    5.4k
    i to nisu samo porazi. Preko toga se da.
    I "trener" i igraci su uvjereni da su dobro odigrali te utakmice ali eto nemaju srece. Jel oni gledaju te utakmice, jel pogledaju statistiku (osim posjeda i broja dodavanja)?

    A strucnost germanijaka i njihovih novinara je sadrzana u ovoj opisnoj ocjeni za sinocni nastup Perica (tko je njegov agent i koliko placa novinarima):

    Bolji dio Dinamove obrane, barem do tog pogotka. Kasnije je ionako sve bilo bez smisla i reda. Već u prvom dijelu nekoliko je puta uklizao i spriječio veće nevolje, ispravljao greške suigrača. Ukratko, za veći dio partnera u obrani djelovao je kao Ramos i van Dijk u najboljim danima. A opet, nije odigrao ništa posebno, samo nije griješio. To više govori o ostalima
  • Mlađi referent
    10.4k
    Matirat će nas Lokomotiva i onda će ga maknut, nema problema
  • Jaro
    5.4k
    Matirat će nas Lokomotiva i onda će ga maknut, nema problemaMlađi referent

    Dosta nas je bilo uvjereno da ce se to desiti ako kihne protiv Čeha...
    Očito neki "novi" vjetrovi pusu. Jedini koji je ovoliko poraza prezivio na klupi je (gle čuda, niš ne insinuiram" - Zoran Mamic....
  • badjibadara
    1.6k
    Nadam se da je ovo za Maxa novinarska patka. Super dečko, nije sad neka klasa, možda više za zadnjeg veznog da ga se proba kak je netko tu napisao.Patak

    Gurati nekoga da igra samo zato kaj je “super dečko”, a osim duge lopte upitnog nogometnog znanja je po meni suludo. Uz to je i super dečko sa ogromnom odštetom. Stavi ga sutra u Rudeš, sumnjam da će im unaprijediti igru. Dodaj Sosu i Perića - ista priča.
  • Orc123
    5k

    Ogromna odsteta od 1m eura? Sta je onda Bosko? Ako je max prevara sta je onda Bosko od 4m eura?
  • San Lorenzo
    11k

    Super, i u nedjelju još malo Ljube na beku, Vidovića i Baturine na krilima, špice koja glumi Petkovića...nakon utakmice slijeganje ramenima i izražavanje zabrinutosti zašto nema dubine.
  • San Lorenzo
    11k
    gromna odsteta od 1m eura? Sta je onda Bosko? Ako je max prevara sta je onda Bosko od 4m euraOrc123

    Ja bih uvijek radije dao 3-4 milijuna eura za u21 kapetana hrvatske reprezentacije nego 1,5 milijuna eura za stopera iz druge francuske lige čiju staturu čim vidiš, možeš zaključiti da je stoper onoliko koliko je i Marko Bulat stoper.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.