• mali M
    3.5k
    Sanjine imao si stvarno dobre nekakve informacije oko trasfera, ali taktičko znanje ti je na razini 10 godišnjaka koji se igra FM. Pa Jakirova zadaća i je da ih nauči kretnje, Jakirova zadaća i je da ih posloži taktički, Jakirova zadaća i je da ih motivira i priča s njima, Jakirova zadaća i je da iz onoga što ima napravi najbolje što može.Šta ti misliš za šta je trener plaćen? Posložit igrače na teren može i Perasica, naučiti ih taktici, kretnjama, zadacima je zadaća trenera!!! Uporno braniš Jakiru neobranjivo! Svi ovdje vidimo da se sa ovom momčadi može i osvojit HNL i vrlo vrlo dobro bit konkurentan u KL. Nemoj me zezati... Ti jedini srozavaš kvalitetu svakog igrača samo kako bi mogao obraniti Jakira
  • Mali Zeus
    9.7k
    Evo okej. A šta da uradi? Koga na stopere na stavi? Koga na beka? Daj nemojte me j .. kakav Perković na lijevom beku, Sahiti od njega napravio pionira na Poljudu.sanjinlego

    I zato nikad više mali ne bi trebao igrati? Kako da ne.

    Uostalom da li treniraju obranu na treninzima? Obrana ispada kao ratkapa svaku jebenu tekmu.

    Al da pogodim, to je do igrača, jer ne slušaju?
    Inače profa ima odličnu ideju kako se braniti i kako napadati kao momčad.
  • Krizy
    36.4k
    Sreća pa Ljubičić i Moharrami ne ispadaju :rofl:
  • Dinaminjo
    513
    Ni Ristovski,koji je prvih 20ak minuta poklonio 2 lopte prptivniku i samo zb9g nesposobnosti njihove nije se nesto opasno dogodilo
  • Mali Zeus
    9.7k
    I Halilović je loš očito. Mali Sučić se profi isto jako zamjerio. Al da pogodim, jednom je na jednoj tekmi ispao pa..
  • dinamozivivjecno
    1.6k
    Realnost je takva da Jakirovic sa jos jednim porazom ili remijem leti i to je izgleda neizbjezno u ovom trenutku. Zao mi je sto je sad dosao jer mislim da bi prica bila puno drugacija da je tu godinu dana. Protiv Lokosa i Varazdina mozda ali samo mozda i izvucemo 6 boda, ali onda dolazi gostovanje u Plzenu i Rijeci i to ce biti nazalost kobno po Jakirovica.
  • Mali Zeus
    9.7k
    Zamislite sad dolazak Jakira u Rijeku. Ovi ga čekaj ko ovcu za klanje, ak on ostane trener do tad bit će veselo.
  • Orc123
    5.1k
    Kaj Jakir moze napraviti? Moze staviti druge ograce...ima ih 30....rotira jedne te iste! I onda da nekome 1 tekmi ili 20min i ocekuje cuda...nejde to tak....stavi si kompica Perica na klupu ako ga nemres nauciti osnovama....cemu si dovodio Sosu ako mu das peiliku na prijateljskoj tekmi kad svi idu 50 posto slavije na oranicama od terena jbt! Kakva to peilika...gdje je prilika Perkovicu? Halilu? ljubi u sredini? Mislim da nikad nitko nije unistio toliko pozžtencijal u nekom igracu kao mi u Ljubi...svaki put kad igra u sredini donese energiju, zelju, podvaljivanje lopti, brzinu i onda za nagradu zavrsi na beku. Decko potratio godinu i pol karijere!
  • Facke
    2k
    Ja opce neznam kak on jos more biti trener. Nije mi jasne. Nije.
  • Jurki
    8.7k
    ako Jakir ostane trener do Rijeke.. bolje da ni ne krenu za Rijeku..
    U kakvom je stanju on a i momcad.. dobili bumo 5 komada do poluvremena.
  • sanjinlego
    1.9k


    Perković je došao da eto nekoga potpišu prošlu zimu. Pogledajte golove reprezentacije U21 sada protiv Grčke i na Euru gdje je Perković bio stoper. Skoro svi golovi njegovi.

    Halilović izgleda kao dijete.

    A za Ljubu si sve ispravno napisao. Uništili kvalitetnog igrača koji je veznu liniju Dinama prije dvije godine sam uništio u Beču!

    Puna podrška Sergeju Jakiroviću - pokazao si nam što je Uprava ovoga ljeta uradila od Dinama, koji je prije godinu dana rušio Chelsea.
  • Orc123
    5.1k

    Ovog ljeta? Daj mi reci kad je zadnji puta doveden igrac za prvih 11 Dinama? Od dolaska Misica i Riste nismo dovwli igraca vrijednog prvih 11 Dinama....o cemu opce onda peicamo? Ovo se akumuliralo godinama i sad je eskaliralo ....ne mozes u nedogled!
  • sanjinlego
    1.9k


    Nije bilo dobro ranije, pa zašto nastavljamo tako? Zašto eto sada ne kažu dosta! Eto, otkaz Jakiroviću, novi i kvalitetan sportski direktor, dobri rezultati, pojačanja.

    Sad ja trebam pljuvati što se 3 godine ranije nije potpisao stoper koji će danas biti u udarnih 11 Dinama? Ne kontam.

    Može i novi trener, nije problem. Pa da vidimo, jel do trenera, igrača ili Uprave. I što onda, potpišeš Bjelicu i nastave se rezultati? Onda najbolje ugasi klub jer bi te Neno izuo iz cipela za otpremninu. Jednostavno, sve je danas rizik, li-la.
  • Orc123
    5.1k

    Frende, Trener, Uprava, dovodenje kvalitetnog SD i trenera, selekcija igraca, dovodenje 6-7 igraca za novac koji je zarađen! Eto tim redom...ne mora biti Bjelica ima valjda netko sposoban od silnih zaposlenih da moze kontaktirat postenog SD koji ce nac trenera! Tih cca tjedan dana moze nas trenirat i kondicijski trener ili trener juniora, nece biti neke razlike! Mogu se i sami birati za Loxu i oriolik, nema neke razlike!
  • Armagedon13
    958
    I sad treba Jakiru dati "jedan prelazni rok" pa kad se sjetimo jednog Kopićevog pa jednog Čačićevog,pa ovaj zadnji,pa zato je i otišlo sve u ...
    I oni fino uzmu otpremninu i tako od trenera do trenera
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.