• Blue Austrian
    337
    Dinamo je u kratkom periodu promijenio dva trenera. Jesu li možda kontaktirali i vas?
    Predsjednica Uprave me zvala. Kandidati smo bili Bišćan i ja. Nazvala me, otvoreno smo razgovarali i rekla mi je da smo nas dvojica jedini kandidati. Na kraju su se odlučili za Bišćana. Pristojno me nazvala navečer, to mi je priopćila i prihvatio sam njihovu odluku.

    Znači, bili ste spremni vratiti se u Dinamo?
    Naravno. Pa čim sam pregovarao, to znači da sam se želio vratiti. Dinamo je bio jedan predivan period u mom životu. Ostvarili smo velik posao i sve što smo ostavili u Dinamu služi nam na čast. Naravno, bilo je nekih trzavica, ali to je normalno, to ne znači da opet ne bih radio u Dinamu. U pitanju je velik klub, institucija, a svojim sam radom u Dinamo ugradio dobar dio njegove povijesti i ponosim se tim.

    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/mamic-nikog-nije-ubio-bio-sam-blizu-povratka-u-dinamo-hajduk-zasto-ne/2507086.aspx
  • Šteco
    530
    Pokaži nam Jakiroviću pojačanja koja imaš, i od kojih si samo Kulenovića odobriosanjinlego

    Mislim da je i Tibor bio njegova želja.
  • Dudu9
    447
    Ma glupost je da je treneru neki igrač želja, pa nije skaut i SD da to radi, jednostavno uprava ti predloži hoćes Brodića ili Kulenović, i šta ce trener u tom trenutku izabire šta misli da je bolje, pa htjeli su Mierez pa skup bio pa odustali
  • Mali Zeus
    9.7k
    Onda na zimu sve isto. Predložit će mu par slabih pa će izabrati najmanje slabe.
  • Dudu9
    447
    Iskreno htio bi remont momčadi, ali nista od toga, opet ćemo dovest par prosječnih igrača, nekog vratit sa posudbe tipa Brodić, nekog cemo poslat na posudbu i to je to
  • Time
    532

    Nije da igraci ne žele pobjeđivati već jednostavno nisu kvalitetni za uspjehe koje dinamo mora raditi,kriv je onaj tko ih je doveo,ili koga uopće nije doveo,ili što je prodao prije nego što je doveo kvalitetnu zamjenu
  • sanjinlego
    1.9k
    Okej, evo. Sve stoji, Jakirović možda nije kapacitet Dinama, i nije toliko jaka glava za svlačionicu slažem se ..

    Ali kako će Sergej Jakirović objasniti Takuru Kaneku veličinu kluba Dinamo i da je ovdje samo pobjeda i 3 boda u igri?

    Hoće li Jakirović pronaći novog SD? Hoće li on objasniti navijačima zašto će ulaznica za Ballkani biti 25 eura?

    Treba li Jakirović odgovarati za igrače poput Drmića od milijun eura godišnje, Bernauera, Bogdana, Sose, Takura, i Tibora? Za Kulenovića da, jer je sam tražio njegov povratak. Za ostale nije odgovoran, i svi ostali su posao Uprave zajedno sa Šimićem.

    Jakirović napravi analize, napravi plan, a na kraju ti Moharrami i Ljubo to ne ispoštuju do kraja, kao i Emreli. Zove ga Jakir po loptu da se spusti, dolazi Mahir. Jedan dva dodira na centru, lopta u for i gru prekršaj žuti karton i pregledavanje VAR-a crveni ili ne.

    Tako i Drmić! Kod 3 trenera ne igra, jer nema zalaganje na treningu, bitan mu je cukica, modna pista, mikseta i milijun eura. Jedino što zna, mahanje rukicama, i tu krivim Jakira jer ga odmah nije izvadio!

    I da, Jakiroviću treba jasno postaviti pitanje Rukavine! Ide na zimu milijun / dva eura, jer je Uprava tako naložila!
  • Orc123
    5.1k

    Frende odgovoran je za Sosu, Tibora, Menala, Kuleta, Brodica....dovoljno da se vidi da se nemamo cemu nadati na zimu...jel su to pojacanja za prvih 11 koje je najavljivao? Vrhunski populist i prodavac magle a momcad nam ne izgleda ko momcad vec razbijena vojska!
  • sanjinlego
    1.9k


    Tko ti to kaže da je on odgovoran za ove ostale? Evo ja kažem da Sosu i Tibora nije on tražio, nego je Uprava to završila preko svojih izvora da popuni kadar. Menalo je sam odlučio ostati jer ima važeći ugovor i nadao se da kod novog trenera ima šanse - nakon Ballkanija zasluženo zakucan na klupu.

    Evo da je odgovoran i za Brodića, što je moguće jer isti čovjek zastupa i jednog i drugog, kakve to veze ima? Koji je uzorak utakmica Frana Brodića u dresu Dinama ili je on još uvijek u Varaždinu? Ne kontam?

    Ne branim nikoga, svi imaju krivicu. Ali ono što Jakirović trenutno zahtjeva - ovi igrači ne mogu i to je to.
  • jp23
    2.2k
    Zove ga Jakir po loptu da se spusti, dolazi Mahir. Jedan dva dodira na centru, lopta u for i gru prekršaj žuti karton i pregledavanje VAR-a crveni ili ne.sanjinlego

    I poradi ovog razloga mi ne može biti trener. Imaš tri vezna igrača, ako tražiš jebenog napadača da se spusti do naše zadnje linije, onda si ili na nekom žešćem dopu, ili si zalutao u sport i na svoje radno mjesto.

    Edit: isprike jedino ako sam krivo shvatio koga je Jakir zvao da se spusti po loptu, ali po kontekstu napisanom rekao bih Mahira, tako da komentar stoji
  • Kaktus Car
    341
    Ali kako će Sergej Jakirović objasniti Takuru Kaneku veličinu kluba Dinamo i da je ovdje samo pobjeda i 3 boda u igri?sanjinlego

    A tko će i kako i kada konačno objasniti Jakiroviću veličinu Dinama?! Tko će mu objasniti da ovo nije Slaven Belupo?! Da HNL, kakav god bio, još uvijek nije neka smiješna liga ranga Lihtenštajna, Luksemburga, Farskih Otoka?!
  • Krizy
    36.4k
    Jakirović ima, kao što je imao i Bišćan, 30 igrača koji su pojam za sve momčadi u HNL-u i Ballkani.
    Sve su to samo glupe izlike, da si nije stvarao momčad bla, bla.
    Nije si ni Sopić slagao momčad u Gorici i Rijeki, nije si Zekić slagao momčad u Slavenu prošle sezone itd. pa su s manjim brojem kvalitetnih igrača napravili više.

    Platite napokon trenera kao Bjelicu ili nastavite štednju pa ćemo izgledati smiješni u trećem razredu europskog nogometa.
  • Orc123
    5.1k

    Transfer brodica je jedan od debilnijih u dinamovoj povijesti!
  • Dautbegović1
    92
    E jebiga znao je di dolazi i čime raspolaže
  • Orc123
    5.1k

    Tako je, sta se prihvatio klupe Dinama? Populisticki najavljivao pojacanja za prvih 11 a nije doveo igrace ni za uzi kadar od 16 igraca! I da Sosu je on izabrao od ponuđenih stopera. A sad govori da je svima dao peiliku a njega koeistio protiv Ponikvi i protiv Oriolika na onim oranicama od terena....da stvarno smo vidjeli koliko taj decko moze....ocekujem protiv loxe opet Perica i ljubu na beku....l majko draga....
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.