• Time
    580

    Bravo
    Mislim da zvižduci,vrijeđanja, pogotovo sa sjevera... su kontraproduktivni trenutno
  • Patak
    2.4k
    Bjelica ili Vaha da dođu, do zime bi i oni uzeli otpremninu od milju eura + nešto za svoj stožer i to bi bilo sve što bi napravili. Plus otpremnina Jakiru sad. Nek samo Jakir radi i dalje, boljeg nećemo vidjeti uskoro.
  • Šteco
    531
    Ja jos jednom kazem sa Dilaverom, Olmom, Petkom, Orsicem, Livijem, Ademiem u snazi, Moro itd... bi ja kao teski amarer dobio Bjelicu na klupi sa ovih 18 koji su danas bili u zapisnikuAli

    Tko je od tih igrača bio igrač takve razine kakvim su postali? Nama Baturina stagnira, čak i nazaduje. Bulat također. Perkovića na mapi nema. Vidović nakon početnog bljeska izgleda kao da je prošao školu nogometa neke privatne anonimne škole nogometa koja igra lokalne turnire po selima. Treba te igrače razvijati, a oni stagniraju ili nazaduju.

    Kod Bjelice je Perić bio reprezentativac gdje je čak i debitirao (spletom okolnosti je igrao, ali je bio na razini da bude među kandidatima, danas njegovu igru je teško gledati). Gojak se činio kao "svjestka klasa", poslije smo samo gledali da ga se riješimo. Dilaver također odličan stoper koji opet raznim trenerčićima nije bio dobar i potreban. Moha kad je igrao kod Bjelice, čak je i on izgledao solidno. Nama danas ni Rile nii Mišić više ne izgledaju kao igrači za Dinamo.

    Ne smatram da je Jakir za sve kriv, dapače, ali jednostavno se nikakav pomak ne vidi. Utopija u kojoj će uprava izvest harakiri je utopija i ništa više. S obzirom da imamo to što imamo, samo Bjelica i Vaha se čine kao izlaz iz krize. Ne možemo čekati zimu, nema vremena.
  • BornaPŽ1986
    1k
    Sta reci, nakon 18 godina veca kriza i to se ocito moze dogoditi i jacim klubovima pa i nama, necu kriviti trenera ali ga ni braniti, cinjenica je da ja kad vidim sastav zakljucujem kako je ovo ocekivano, a da ne spominjem upravu i da ne funkcioniramo a u klubu nikad veci novci. Prije nego sto napadnete nekoga samo si recite hej, pa mi smo doveli igrace koje nisu mozda za ovaj klub i nisu dobro selektirani te. Hej pa nama je Kulenovic u klubu, sory ali meni taj lik nije za prici Dinamu a to je netko dozvolio. Zapitajte se jel nas moze neki Kaneko, Kule i sl. odvesti u drugi krug europe i po titulu? Bulat koji igra ok ali meni taj Bulat nije igrac koji ima mirnocu i moze napraviti razliku. On bi nam recimo sjeo kao budali samar za zadnjih 30 minuta ili da odigra svoju ulogu uz neke kvalitetne vezne igrace. Ostalo necu komentirati. Krivi treneri krivi igraci ali ne u potpunosti.

    Zamislite dovedu Tomica, dobije 2 tekme i opet kriza, ja bi stavio lokot na klub s tim ciljnim lutanjem. Nece ovo ici bez veceg ulaganja u kadar, kakvi rezovi placa itd. Dovedite prava pojacanja i trenera koji zna sta radi pa cemo vidjeti. Bacanje drvlja na Jakira u ovom trenutku nema smisla uz cinjenicu da smo rasprodali nosioce i doveli Kuleta i Kaneka. Jedino sta mu zamjeram je neigranje Perkovica, mi za godinu dvije necemo imati koga razviti ni prodati a to znaci da nema ni prihoda.
  • Mali Zeus
    10.4k
    Ajde majstore, izborniče, koga da stavi? Stojkovića ili Kačavendu? Koga? Sve je ubacio, i HNL i Europa. Najlakše je pametovati, i pljucati po Jakiroviću, problem je nešto drugo na što svi šutimo. Zato plaćamo 25€ za gledanje Ballkanija.sanjinlego

    Pošten trener bi napravio neku igru i od ove momčadi i recimo Ristovski bi mu igrao beka, Ljubičić vezu, ne bi stavljao stalno istu momčad ili radio besmislene izmjene.

    Čitajući neke od vas čovjek bi pomislio da je trener potpuno suvišan.
  • badjibadara
    1.8k
    Mislim da zvižduci,vrijeđanja, pogotovo sa sjevera...Time

    Treba im i dalje titrat jaja nakon onog što pružaju na terenu.

    "Možda neki igrači koji su došli nisu svjesni težine ovog kluba i natjecanja. Moramo se ujediniti, biti jači, gledati prema naprijed i učiti na svojim greškama. Poraz boli. Nitko ne voli da ih navijači izvižde. Naši rezultati su takvi i navijači nisu zadovoljni."
  • blue heart 72
    1.5k
    Suprotno većini ovdje ja ne bi Bjelkana. Moj prvi pick bio bi Bruno Lage, drugi Vaha
  • Dudu9
    528
    Sve to 5 da igraci igraju svoje pozicije ako stavljas Ljubicica u sredinu koga bi izbacio, i ko bi igrao lijevo, i koji je to kvalitetni stoper pa bi igrao umjesto Ristovskog?
  • Efes Pilsen
    7.2k
    Zasto uopce mora bit 4 iza? Peric je svoje najbolje utakmice odigrao s 3 iza, imas viska stopera, manjak rjesenja na bekovima, manjak rjesenja na krilima. Prilagodi igru, probaj nesto drugo.
    Ono mi ne mozemo, ne pobjedit nego ne izgubit od GORICE, BALLKANIJA, HAJDUKA, PLZENA. Onu blamazu u Pragu s 2 gola prednosti da ne spominjem.
  • Mali Zeus
    10.4k
    ↪Mali Zeus Sve to 5 da igraci igraju svoje pozicije ako stavljas Ljubicica u sredinu koga bi izbacio, i ko bi igrao lijevo, i koji je to kvalitetni stoper pa bi igrao umjesto Ristovskog?Dudu9

    Mišić treba odmor i van forme je, znači umjesto njega. Čak i u ligi mu uvijek ista vezna linija igra, plus Ademi.
    Mali Perković, siguran sam, može dobro odigrati na stoperu ili bar treba priliku isto kao i na lijevom beku. Al dobro valjda će sad Katarina u obranu uskoro iako se ni to ne bih kladio...

    Al dobro na stranu momčad koju stavi, što ćemo s nepostojećom igrom? Nek smisli nešto prilagodi.
    Jebote jučer kao igramo s 3 i Bernauer i Ristovski mijenjaju pozicije svake 3 minute. Ja gledam i ne vjerujem, jedan tren Rile u sredini drugi tren Max, jedan tren Perić desno pa lijevo. Koji kurac je to sve skup bio.

    I svi su skočili na Maxa, jučer je bio ubačen u igru di se nije znalo ko pije ko plaća, posebno Jakir nije znao što želi i sad drvlje i kamenje na Francuza da bi neki dokazali što, da je loš ili ne znam kaj.
    A ponavljam kaj sam rekao sinoć, nije bio niš gori od ostalih.

    Na kraju priče statistika je neumoljiva. Lik ima 5 poraza. Neki su letjeli za puno manje.
  • sanjinlego
    2.2k
    Evo stručnjaci. Kažu zašto Jakir stavlja Ristovskog na stopera a ne na beka. Koga tu da stavi? Boška koji nije spreman i koji non stop griješi? Bernauer koji sinoć pravi kazneni i koji je uz to visio još 4-5 puta jer je fizički poput juniora? Da stavi lijevake na stopere? Koga?

    Jakirović jest kriv, ali kriv je koliko i mi jer smo dozvolili ovo što se trenutno dešava u Dinamu. Zamisli, ideš raditi izmjene a na klupi ti Menalo, Takuro, Marin, Tibor, Kule i Drmić kojeg jaja bole za Dinamo. Frajer prvi dodir u zaleđu i maše rukama nešto, a milijun kapa kapa ..

    Zato puna podrška, pa na zimu čisti sve!
  • Mali Zeus
    10.4k
    Zato puna podrška, pa na zimu čisti sve!sanjinlego

    :rofl:

    Kako da ne. Odjednom će Jakir pronaći igru kad rasčisti svlačionicu što se ionako neće dogoditi.

    Ide raditi izmjene, problem je što mu i prva postava ne igra niš.

    Da ne govorim kako trenira strogoću na Mihaljičenku i malom Vidoviću. I već krivi igrače lagano nakon svakog poraza, kad dođe do te faze nema povratka.
  • Dudu9
    528
    Ne može nama trener bit SD sjebali su vise puta a i trener kod nas ne traje dugo tako da
  • Bruh
    901
    Treba sad sve novce koje smo dobili od transfera iskoristiti na trenere a ne pričekati zimski rok... logično jedino samo ako smo Hajduk a koliko mi se čini sve više postajemo poput njih u smislu organizacije.
  • sanjinlego
    2.2k
    Sve dok Jakirović ima muda otpisivati “igračine” koje je Uprava dovela, poput Bogdana koji se nakon Ballkanija cereka ima moju podršku.

    Pokaži nam Jakiroviću pojačanja koja imaš, i od kojih si samo Kulenovića odobrio. Sve ostalo je stiglo jer ne znaju bolje.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.