• jedan u nizu
    6k

    Da ali aktivno sudjeluje u nogometu, tj 'zaposlen' je neprekidno u nekom klubu, prije u Bologni, sada u Dinamu.

    Da se spominje jedan Ante Ćorić koji takoder igra za 'without club' svi bi rekli ma sta ce nam on neka prvo nade klub, igra, i to redovito u prvoj postavi, godinu dana pa onda nek dode u dinamo.
    KTC ne samo da nije imao klub pola godine, nego i zadnjih godinu i pol nije imao neku vecu ulogu i minutazu da bi ga razmatrali za prvu momcad.
    Ako ga razmatramo za prvu momcad to je zalosno, jako zalosno.
    A ako ga razmatramo za zamjenu, pitanje je zasto?? Imamo Perica, Boska, Maxa, Sosu i Perkovica. Tu uskace i Rile, a u slucaju ne znam kakvih ozljeda ili kartona imamo i nekog juniora, a po meni cak i Ademija da uskoci na stopera.
    Zasto onda KTC?
    Cista politika
  • Dudu9
    435
    Dinamo treba postavit kvalitetnog sportskog direktora koji će prepoznati i dovoditi igrače za prvih 11, a ne popunjavanje klupe, mi smo samo 1 igrača ovaj prijelazni rok kupili a da je u prvih 11, ostali su na klupi a prodali smo 3 najbolja igrača, ipak vjerujem da 2 trenera nisu na treningu vidila kvalitetu od klupe ni od pojačanja, jer Vidović je odmah uskočio u prvih 11 a ostali jedva mrvice, sad jel Dinamo radi izbjegavanja rizika ulaska u minus sa novcima kupovao popunjavanje kadra, i vjerovali trenutnom kadru da su kvaliteta, ili jednostavno kupili nekvalitetne igrače za klub veličine Dinama.
  • Mali Zeus
    9.6k
    možda da odmah zamijeni Jakirovića, ipak je bio najbolji trener. Kao što je Jozak vrhunski stručnjak.
  • scooniepenn
    1.8k

    Radije nemoj pričati o onome o čemu očito nemaš pojma. Što misliš zašto je Đoković toliko uspješan u poznim teniskim godinama, a u čemu važnu ulogu uz vrhunsku fizičku spremnost imaju upravo iznimna gipkost i fleksibilnost. Misliš li da to dolazi od kružnih treninga ili dizanja tegova?
  • mali M
    3.5k
    Radije nemoj pričati o onome o čemu očito nemaš pojma.scooniepenn

    e bracika, ajde nemoj pretpostavljati o čemu imam pojima, a o čemu ne, jer si baš fulao da žešće ne možeš o mom znanju o tome. Tebi "joga" ima prednost pred stručno vođenim vježbama istezanja i treniranja?! To je sportašima simpatično reč jer instagramuše bolje reagiraju kad se slika napučenim čubicama i kaže "Joga, život i svemir u sportu.." nego da je stavio sliku i napisao "istezanje na najjače 2 sata! Priprema je pola uspjeha!"
    Nemoj bit curica, reci onda ja dišem i klanjam se suncu i supač sam si, a ne da od toga radiš preporuku struke..
    I opet kao i prethodnom ću odgovoriti
    uz vrhunsku fizičku spremnostscooniepenn
    ovo simpatično zapakirate, a zasluge pripišete jogi.. nemojte me pliz sa swami salami tehnikama u sportu...
  • Batigol86
    198
    Vezano za Bernauera, Tarzan Cvjetkovic u podcastu koji je netko stavio na temi podcasta kaze da je Max jako dobar, polivalentan igrac te da je puno bolji nego ga se u nas dozivljava ili dozivljavalo dosad.
  • Smotanihaker
    592
    Samo, vrijeme prolazi, a Moreno u Dinamu nije dobio šansu. I to zato što je ona omogućena nekakvim "polovnim" stoperima iz inozemstva. Pa ćemo se onda svi čuditi ako mladi Živković na ljeto napusti Maksimir i to bez odštete...

    https://sportske.jutarnji.hr/sn/sport-mix/komentari/zasto-se-dinamo-okrece-strancima-a-igrac-mu-blista-na-posudbi-on-ima-ocev-ratnicki-karakter-15384014
  • Mihaljević
    8k
    Nadam se da imaju gram mozga i da će zadržati Živkovića i polako kao Šutala u sezoni 21/22 uvodit u prvih 11.
  • Paggini
    6.5k
    Kako objasniti ljudima da je bolje da dečko igra u LLokomotivi, skuplja iskustvo, griješi i uči iz tih grešaka nego da dođe u Dinamo kad smo trenutno u najgoroj fazi unazad 8 godina, unište ga za svaku greškicu i unište samopouzdanje.
  • Efes Pilsen
    6.8k
    kuze oni to, al namjerno se kuri oko Dinama.
  • Paggini
    6.5k


    Ma lako za novinarski šljam, ovdje cak pricam o ljudima koji puse tu pricu, to je 90 posto ovih koji procitaju clanak
  • sport
    2.3k
    Robert Šola sere kao i svi ostali novinari navijači kluba J.A Hajduka hineći brigu za Dinamo.Živković je za Lokomotivu od 10 odigrao 4 utakmice i to zato jer je bio ozlijeđen Mersinaj pa sada Kalaica.Inače sam gledao te sve utakmice i mali je bio dobar.Dobro će mu doći kaljenje u Loksi a Šola neka ne brine hoće li mali otići na ljeto jer se tu nešto pita i Dinamo.
  • Nino Bule
    11.4k
    Momak nikako ne bi mogao u prvoj dinama igrat, samo bi bezveze grijao klupu, netko je ovdje pisao da je pricao sa njim i da je i mali svjestan da mu treba ovo kaljenje u lokomotivi i da ne razmislja uopce o odlasku iz dinama, vjerujem da ce vec na polusezoni ako ovako nastavi dobit novi ugovor, a ovo šolino je klasicno novinarsko unosenje nemira
  • DiddyGuela
    941
    Moreno je pod ugovorom sa nama do ljeta 2026.

    On i njegov otac koji mu je ujedno i agent sigurno znaju da ce puno vise profitirati od jedne sezone u Lokomotivi nego cekat priliku u Dinamu kao zadnji u hijerarhiji. Posudba nije sramota, posudba je prilika svakom mladom igracu da pokaze sta zna. Nije svaki od njih Gvardiol, mladici poput Gvardiola su kao dar s neba, on je nerealno dobar i kao takav cak i ne bi trebao biti mjerilo nasim klincima. Tako da novinar moze nastavit srackat a Moreno samo neka gazi u Loksi. Evo nama njega na ljeto nazad sa iskustvom prve seniorske sezone, poput Šutala koji je preko Istre izborio svoj status kod nas.
  • by-tor
    65

    Znači informacija o isteku ugovora doslovno se može provjeriti u par klikova, ali izgleda da je i to za naše novinare previše. Makar, kad postoji neka agenda i cilj koji se očito želi ispuniti tim člankom, istina postaje sporedna.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.