• Keyser Soze
    21.3k
    Strašno koliko Marić ruši kvalitetu podcasta.
  • bluepower86
    1k

Ne bih se slozio,danas je bio na mjestu i vrlo ozbiljan.Dok inace svojom energijom podize podcast.Necemo tako po svojim legendama.
  • Keyser Soze
    21.3k
    Ok, ali mi je nekak bio neupoznat s temama razgovora, Stjelja s druge strane dosta skeptičan oko svega. SPB gospodski i elekventno kao i uvijek.
  • bluepower86
    1k

Za Stjelju se slazem,cak me pomalo to neugodno iznenadilo da je pun skepse.Inace je uvijek pozitivan lik.SPB gospodin na mjestu,svaka mu cast na trudu oko naseg kluba!
  • Zagreb1992
    3.9k
    Bravo za SPB na odgovor oko stadiona :)
  • Bosskovitz
    21.5k
    Sašu ne znam osobno i žao mi je kaj ga ne znam jer mu znam neke bliske prijatelje o kojima isto mogu reći samo najbolje, ali iznimno cijenim tog čovjeka i pratim njegov rad godinama, mislim još od ZZD-a kad sam bio klinac, studirao vani i pomagao na - iz današnje perspektive - minoran način. Vrlo staložen, sposoban i profesionalan čovjek koji odlično razumije ne samo problematiku oko statuta (to nam je zajednička struka) i funkcioniranja kluba, nego i tu ljudsku dimenziju, suradnju i strpljenje koji su potrebni za to da naš klub evoluira u ono kaj svi želimo. Bit će ovo sve dobro, uvjeren sam.
  • kibic
    1.3k
    Dobar podcast sa Sašom Pavličićem Bekićem. Lijepo objasnil puno stvari trenutno koje su se izdogađale, pogotovo oko stadiona i kako je to za sad samo u medijima. Malo je previše puta rekao politički odgovor za moj ukus ("to se treba pitati predsjednika", "to je pitanje za Šimića" i sl.), ali u dovoljno maloj mjeri. Ne znam kaj Mara smeta ljudima, lik je tu da razbije tenzije i smekša atmosferu, comedic relief, jel. A Stjelja je dobar u tome kaj baca teška pitanja i ne staje kad nije dobil potpun odgovor. Stvarno na mjestu podcast.
  • mali M
    10.9k
    Ma ja pratim puno podcasta i mogu reći da je Stjelja jedan od najboljih voditelja koje sam gledao. Kombinacija s Marićem kao veteranom i komedijašem je top. Idem pogledat podcast
  • Mali Zeus
    22.2k
    Kupit ćemo igrače, ako nam dozvole! — Mališan

Pa potvrdili su da nije istinita teza.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Za Stjelju se slazem,cak me pomalo to neugodno iznenadilo da je pun skepse.Inace je uvijek pozitivan lik.SPB gospodin na mjestu,svaka mu cast na trudu oko naseg kluba! — bluepower86

Sa Stjeljom se tu i tam čujem, on je stava da se Mamić uopće nije maknuo od Dinama ili ako i jest da je to vrlo malo. Pričao mi je i da Medo ima super kontakte u Dinamu i da rijetko griješi.
    Srećom Medo je pogriješio oko pakta Zorića i Barišića ili je neki dogovor i bio pa je propao.
  • vjeko1701
    30.1k
    Daleko mu je to od prve ili jedine greške tako da mi ti kontakti nekako nisu onda pouzdani.
  • bluepower86
    1k
    Medo nije pogrijesio nego konstantno siri negativu oko kluba kao i gospodin iz Germanijaka.U moru izjava kad pogode jednu onda samo o tome pisu.Dovoljno je bilo za pogledat Medino gostovanje u podcastu na Inkubatoru gdje gosp.iz Hns-a doslovno nije mogao vjerovat sta Medo prica jer je usporedivao Hrvatsku navijacku scenu sa srpskom u smislu kriminala i slicnih povezanosti.Jednostavno covjek ne zna sta prica.
  • NB86
    17.7k
    Ma medo je prvo priglup drugo zao, to dvoje kad spojis dobijes njegove tekstove, lesicki je za njega einstein sto se tice inteligencije samo igra svoje igre.
  • Maksim Maksimirski
    7.2k
    Večeras u 20 sati na Podcast Inkubatoru:

Kruno-Jur%C4%8Di%C4%87-Al-Nassr-758x380.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.