• Eduardo
  10.5k
  Podcast Inkubator počeo s nogometnim specijalima. Moglo bi biti zanimljivih gostiju i tema, pa možda ni poseban topic nije naodmet. • Bosna86
  8.4k
  Tribinu isto treba uvrstiti, voditelj je nas navijač a Miho je najnormalniji tovar od te sve ekipe s Telesporta.

  Sto se tiče Inkubatora, ne svidja mi se sterilnosti uzrokovana vjerovatno zahtjevima A1, opuštenija verzija s pivom je bar meni zanimljivija

  Gost u četvrtak je nas bivši trener Otto Barić pa ako netko ima pitanje može ih postaviti na njihovim platformama
 • Dudu
  2.6k
  Mene osobno je oduševio Vojnović i sa svojim kolumnama na Telesportu i pričama u podcastima, da sam u jednom danu pogledao i podcast na Tribini i Inkubatoru. Zanimljive priče iz perspektive nogometaša, a zna lijepo uokviriti.

  A Topić je valjda najkvalitetniji novinar koji piše o nogometu, ne propuštam njegove kolumne i članke, usprkos činjenici da je veliki Hajdukovac.
 • Eduardo
  10.5k
  Tribinu isto treba uvrstitiBosna86

  Slobodno. Nije topic za Podcast Inkubator, nego nogometni.

  Možda je ponestalo pive :smile: Petrak, a posebno Ratko uživaju u Panu :sweat:

  Meni je Vojnović isto bio odličan.
 • Mališan
  1.3k
  Ivković mi je odličan nogometni analitičar al dojma sam da taj njegov statistički pristup nije baš usklađen s ovim formatom koji je zamišljen kao opušteniji s anegdotama iz nogometnog svijeta. Oduševio me kad je gostovao u inkubatoru i vodio podcaste na tribini al prve dve emisije koje je vodio mi nisu bile baš nešto. Možda bude bolje sad a her Ottom
 • kinfa95
  312
  Voditelj zna puno informacija i statistika, al previše sere i imam osjećaj da ne zna loptu štopat, a glumi znalca
 • Ero
  482
  Ne tako davno NK Osijek je imao svoj podcast tj vođen od navijača s jedne fb stranice u suradnji s klubom.Uglavnom dovodili su igrače, navijače sve u svemu odlično.. Ali ne znam zašto su prestali
 • Eduardo
  10.5k
  imam osjećaj da ne zna loptu štopat, a glumi znalcakinfa95

  Dobro, ne treba biti Messi da bi bio dobar podcaster (u ovom slučaju). Moja najveća zamjerka je što konstantno upada u riječ i prekida goste. Ili te prekine u pola rečenice kako bi nešto dodao, ili jednostavno ne dopusti da odgovoriš na prvo pitanje a već se ubacuje i postavlja iduće. Užasno iritirajuće i meni osobno narušava kvalitetu podcasta. Takodjer, ovaj drugi lik... Koja je njegova uloga uopće?

  Kombinaciji Barić i Ivković se uopće ne veselim. Jedva čekam da taj podcast prodje i da se najavi neki novi gost.
 • Markelo
  1.5k
  Inace Ivkovic u obe svoje emisije spominje neki Dinamov monopol na talent, nije mi jasno sta s tim tocno misli. Vidim da ni Josko ni Aljosa nisu prihvatili tu tezu nego su vise hvalili kako Dinamo dobro radi s talentima. Sto se tice upadanja u rijec, to mi je jos prihvatljivo ako se drzi teme, nekad Ivkovic upada s nekim svoji filozofijama koje nemaju veze s razgovorom.
 • Cosey
  267
  Topić je odličan, Korda ok, a Ivković naporan u toj svojoj samodopadnosti i filozofiranju.
 • Majki2111
  1.3k
  Meni je Ivković odličan, baš te upade i volim jer mi to daje šmeka da znam da gledam podcast, a ne intervju.
 • Bosna86
  8.4k
  Bjelica prvi gost Aljosi Vojnovicu na tribini... danas snimljeno, a izlazi kroz koji dan
 • Zambatine škude
  1.1k
  Dobro, ne treba biti Messi da bi bio dobar podcaster (u ovom slučaju). Moja najveća zamjerka je što konstantno upada u riječ i prekida goste. Ili te prekine u pola rečenice kako bi nešto dodao, ili jednostavno ne dopusti da odgovoriš na prvo pitanje a već se ubacuje i postavlja iduće. Užasno iritirajuće i meni osobno narušava kvalitetu podcasta. Takodjer, ovaj drugi lik... Koja je njegova uloga uopće?Eduardo

  To sve ima svoju funkciju. Podcasti nisu intervjui da format bude pitanje-odgovor u kojem sugovornik priča koliko god dugo želi i proširuje/sužava temu koliko god želi... Zadaća voditelja podcasta je da postavi potpitanje. da inicira i održava raspravu o ključnim temama, da da neku provokativnu informaciju/hipotezu na koju se onda sugovornik nadoveže. Zato su podcasti u pravilu zanimljivi, energični i gosti daju puno više "mesa", jer ne možeš naučiti vrtjeti uvijek 10 istih floskula na pitanja za koja možeš pretpostaviti da će biti postavljena. Iz istog razloga su intervjui u pravilu brutalno predvidljivi i dosadni.

  Kome je taj koncept općenito okej je sasvim stvar osobnog ukusa, kao i to koliko je Ivković simpatičan ili nesimpatičan dok to radi. Ali ponavljam, to apsolutno ima svoju funkciju i smisao u ovakvim formatima.

  Budući da je Bosna najavio, izašao je jedan video od Bjelice, o dvoboju protiv Atalante.  Sve je više-manje izanalizirano, ali je interesantan njegov zaključak o tome što su bekovi radili sjajno u prvoj utakmici, a lošu igru u tom segmentu to navodi kao primarni razlog onakve igre u uzvratu. To se najbolje vidjelo na lijevoj strani jer je Gomez mogao stalno u trku napadati sporijeg Perića.
 • Eduardo
  10.5k
  u pravu si, ali za moj ukus Ivković u tom segmentu malo pretjeruje. Uostalom, sam je rekao da mu ljudi to zamjeraju.
 • Cosey
  267
  Nije podcast/videopodcast od Inkubatora i nije hrvatski novinar, ali tko hoće pogledati:

  (jedino na 1:07:25 je iritantan jer govori o Dinamu, a ne razumije najbolje neke stvari).
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.