• Ivanmtk
    1.6k
    bravo. Uvijek realno i i sridu!
  • sport
    4.9k
    Da,loša sreća za Stojkovića i Dinamo.
  • Facke
    6.3k

Upravo tak. I neznam otkud to nezadovoljstve. S Vidovicem bumo doveli sestog igraca ove lete. Stojkovic je jednostavne bil peh. Ja sam za sad zadovoljen. A ljudi su jednostavne pre negativni. Ja to razmeti nemrem. Sezona je duga. Za pojacanja ima jos male vremena.
  • puxigadjurdja
    2.4k

sad će ti jedan dečko s par brojeva u nicku objasnit da su to prinove, da je on za stojanovića ali ne kačavendu, da ne kuži da se Kaneku ne da prilika, da imamo love i da moramo dovest 2-3 kapitalca.

Btw, ja se slažem s tobom.
  • Sunja86
    1.3k
    Može ih doći 20 ako ni jedan ne valja kakve koristi
    Kačavenda-najgluplji potez s obzirom na okolnosti oko ozljede
    Kaneko- vidjet cemo zasada izgleda da ne moze pomoći ni kao rotacijski igrač
    Benrau- čisto ok trebao bi biti dovoljno dobar za rotaciju
    Myhka- zasada solidan nadam se da će biti zdrav jer i za njega se provlače priče o ozljedama
    Stojković- peh da se ozljedi na zagrijavanju i neće nam biti na raspolaganju da nam pomogne u ovoj sezoni
    Vidović-vidjet cemo

Otišli:Ademi,Oršić,Ivanušec,Šutalo pa ti vidi jesmo li ih nadoknadili
  • Jurki
    18.5k
    S Vidovicem bumo doveli sestog igraca ove leteFacke

Mogli smo jos pridodati 5 juniora i taman bi imali 11 novih igraca. Top posao za klub koji je prihodoval 60+milja eura.
    A ovi u upravi nek samo gledaju saldo na racunu a prvu momcad ko jebe. Kad bu doslo do nekog poraza onda bu drvlje i kamenje po treneru.
  • dumitrumitu
    1.5k
    Možda ne vjerovati nekome tko se tek registrirao i krenuo spamati insajderske info.
  • Jurki
    18.5k
    to je vjerojatno onaj kaj je vec pozobal danas par banova s nekoliko racuna.
  • dumitrumitu
    1.5k
    To sam i ja odmah pomislio.
  • Georginho
    164
    Pročitao upravo 30ak stranica na temi. Mislim si koga smo doveli. Vrtim i portale između postova na temi, a kad ono sve skupa...
  • BBB Mataa998
    2.6k

Kad ono sve skupa more novih forumasa koji trollaju i 5 starijih forumasa koji svaki dan 10 put napisu da nam trebaju pojacanja a ne prinove i da nam fali stoper,zadnji vezni,spica i krilo.
  • Blueshadow86
    3.7k
    Mislite li da bi Jakir mogao nekog igrača iz Rijeke probati dovući kod nas?
  • jedan u nizu
    14.1k
    nadam se da je nece otici tamo.
    mogu bivse dinamovce razumjeti da odu u varazdin, goricu, rudes ozivjeti karijeru. ali u hajduk ili rijeku nikako.
    pa vjerovatno nece ni u europi igrati da se moze reci da je to jedan motiv.

jedan sam od onih koji je htio da se vrati, pa nek bude u rotaciji, i tko zna, mozda ga stara sredina pogura naprijed i vrati u dobru formu ...
    <
    a sad kad svi razj*ebu vlatkicu, ona doda gas jos malo vise, i novi igrac dinama je marko pjaca
  • Hrc-Vg
    840
    Kaj je fakat toliko propao?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.