• Common Sense
    1.3k
    Prodaja nije problem, prodavalo se najbolje igrače oduvijek, a prodavat će ih se i dalje. Ključan problem je očajna selekcija i doselekcija igrača posljednje 2-3 godine, još od onog prijelaznog roka kad su došli Mišić i Rile.
  • Dinaminjo
    1.8k

Ako si u pravu u Dugopolju ce ekplodurat pa ga za par mjeseci evo nazad..
  • nwankwo646
    979
    Nama ne tribaju kapitalci, nama tribaju top mladi igrači koji će biti dovedeni na vrime pa da stasaju dok su nositelji tu... Nama tribaju Stojković i Kačavenda koji su godinu dana uz Ivanušeca i Oršića. Kapitalci koje želiš platiti 5mil ne žele igrati u HNLu.
  • NB86
    17.4k

Tako je dobar bio da je sad u dugopolju zavrsio
  • NitkoBitan
    33.7k
    Bosko Sutalo ce biti nase najvece pojacanje! Pa to je kapitalac od skoro 5 milja...
  • Mr Anderson
    15.6k

Rekao sam ti što te ide i ne pokušavaj ti mene ušutkavati. Maltretiraš na sve strane godinu dana s jednim te istim.
  • Miro Vugrinec
    10.1k
    Nije se nametnuo u Varaždinu. Prosječan komentar čovjeka koji pogleda samo minute pa zaključi. Ko je gledao prvo kolo protiv Belupa točno se može sjetit da je Brekalo bio najbolji igrač Varaždina i nakon toga prekucan na klupu. Protiv Hajduka se sjećam tekme isto je odlično ušao. S kolegom orcom se mogu složiti, defanziva mu je slabija strana, ali ništa ne popravljivo, visok je, fizički na dobroj razini, može trčati i dobre je brzine. Ima definitivno mana, ali po meni jedan mikhalichenko je smjesan bek koji nikada ništa neće donijeti prema naprijed, sve će rikverc odigrati, a mali Brekalo bi nam puno dao prema naprijed da ga isforsiramo, a defanzivu bi popravio kroz tekme
  • Jurki
    20.9k
    za stopera to se slazem to je kriv Biscan.
    Ali ne mozes ici u sezonu bez pojacanja.. jebemu mater sjebali su 3 prijelazna roka.
    Ne znam kak vise nakon tih svih silnih godina se moze ikaj pozitivno naci kod te uprave?
    Jer su promjene kozmeticke.
  • Miro Vugrinec
    10.1k
    tako ste pricali pojedinci ili vecina za Olma pa pogledajte dije Olmo sad…
  • Orc123
    14.1k

I ja sam rekao sta tebe ide. Neces i ti mene usutkavati.
  • NB86
    17.4k
    tako ste pricali pojedinci ili vecina za Olma pa pogledajte dije Olmo sad…Miro Vugrinec

Stari pises gluposti, pozdrav
  • Mr Anderson
    15.6k

Ja šumom ti drumom. Jasno da se kasni s nekim stvarima, to svi znamo. Ono što ja kažem, da nije ova uprava kriva za 5 prosutih bodova u HNL-u i ispadanje od Grka. Početak sezone je bio, nitko nije bio prodan, odigrali par utakmica i krenulo kukanje. Kak su protiv Sparte sa slabijim rosterom mogli trčati?
  • NitkoBitan
    33.7k
    Jek moze Bjelica odjebat od Dinamovih igraca (sto sadasnjih, sto bivsih)? Mozda nam se namjerno osvecuje zbog pedale koju je dobio :100:

Da nije Bjelice Orsic bi vjerojatno bio u Dinamu, ne bi bilo drame oko Petkovica i ne bi imali konkurencije oko povratka Ademija.
  • Jurki
    20.9k
    hocu samo reci da se ta nesposobnost uprave prelila i na momcad.
    Tocno nije se nikoga prodalo ali se vidjelo jos u travnju kak nam je klupa mrsava, u zapisniku bili juniori.

Pa nisu igraci glupi da ne vide kak se radi u klubu.
    Jasna stvar da svi snose dio krivnje i igraci i trener ali najvecu krivicu snosi uprava koja je morala jos u zimi misliti da treba pomalo slagati momcad za sljedecu sezonu i kvalifikacije.
    Nema linije zapovijedanja i odgovornosti i zato dođe do toga do cega je doslo.
    Puno baba kilavo dijete.
  • đole
    484
    Zašto bi odjebao? Čovjek je profesionalac koji želi najbolje svom klubu u kojem trenutno radi. Sigurno ih ne želi zbog hira prema Dinamu, već kako bi on polučio što bolji rezultat. Na kraju krajeva, da nije bilo Bjelice, ne bi niti Oršić niti Petković vidjeli Dinama. On ih je revitalizirao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.