• Teofil Kateran
    3.8k
    Ispada da kad transfer propadne ili kad nam igrač ode da je Šimić kriv, a kad dođu Stojković i Kačavenda onda je Perasica zaslužna i ona je to sve dogovorila
  • Facke
    7.8k
    Ja same neznam otkud te nezadovoljstve. Pa na pocetku sezone je bile jasne da ideju Ivanusec i J.Sutalo i to sto posto. Za Livija mi je jedine bile onak 50/50. Dosli su Kaneko,Bernauer,Miki,Stojkovic i Kacavenda. Pogotove za Stojkovica i Kacavendu se plakale mesec dan. Di su , kaj su, uprava je nesposobna itd. Sad kad su tu opet su si nesposobni. A ja vam velim da u 90% clanki o Dinamu po novina nema nikakve istine i sve su obicne lazi. Puna mi je kapa te konstantne negative.
  • Miro Vugrinec
    10.2k
    bolji? Zar mislite da u Dinamovoj skoli nemamo takvih igraca. Bio je Lukas u Dinamu a kad smo se vec toga dotakli otiso je iz Dinama jer nije igro. Tipa jedan Barišić ove sezone nije dobio sansu a drzi sve rekorde golova u Dinamovoj skoli nogometa. Iza sebe ostavio Kramarica i mnoge druge. Prosle sezone dao je 10 plus golova u prvoj Slovenskoj ligi! I zasto niko o tome ne pise? Dinamovo dijete veliki talenat i nevjerovatan golgeter a sanse nigdje na vidiku
  • Orc123
    14.9k
    Skoro 2 tjedna smo cekali da Kaca potpise nakon lijecnickog, znaci nadam se da smo ta nova pojacanja poceli dogovarati i da su ru negdje blizu jer ovom dinamikom cekanja rezultata s lijecnickog preblizu je 8.9.! Salu na stranu za mene kao pevo nisu dosljedni onda jer je Kaca imao puno vece probleme na lijecnickom od Alzirca i ovog su doveli na posudbu a ovog ne...ako nisu prosli lijecnicki onda nemaju sta raditi u Dinamu! Toliko o dosljednosti!
  • NB86
    17.4k

Koliko para toliko muzike, vidjet cemo kakvi ce ispast japanac i francuz jer za milju eura ces tesko dovest neko instant pojacanje, za sve ostalo se moralo manje stedit a vise strateski ulagat jer su ocito znali da ce ici bar 3 od 4 reprezentativca, no ocito je cjela ili vecina uprave odlucila da se ne smije trosit tako da ne moze tu dario bit glavni i odgovorni, da je potrosio 15 milijuna i doveo lose igrace onda da
  • dumitrumitu
    1.7k
    Jel moguće da nemožemo dovesti boljeg igrača od Miereza za 4-5 mil?
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.9k
    Ide mi na k sto smo zapeli za miereza. I to za ne bas male novce. Jakir je rekao da ga zeli. Ok care imas pola europe na raspolaganju za 4-5m
  • Orc123
    14.9k

Otisla su ti 3 reprezentstivca ti si doveo 5 prinova ... I potrosio 5m eura...jel treba jasnije biti od toga? Ako zelimo titulu nek zasucu rukave i dovedu najmanje 3-4 kapitalca koja nam trebaju za osvojiti prvenstvo!
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.9k
    Nema nista od kapitalaca, ne znam kome to jos nije jasno :lol:
  • NitkoBitan
    35.1k
    Mierez je kapitalac. Change my mind :grin:
  • Jurki
    22.5k
    nezadovoljstvo je jer je uprava sa gospođom mamom Vlatkom Peras na celu sa svojom nesposobnoscu i bolikurcinom cijele uprave sjebala 30 milijuna eura neplasmanom u ligu prvaka.
    Zaostatkom odmah na pocetku prvenstva u najbitnijoj sezoni unatrag 100 godina valjda.
    Kad cigani dovedu pojacanja tipa Olayinke, Krassoa a ti se ciganis za svaki cent.
    Znalo se da reprezentativci idu, kaj smo mi dopeljali? 3 prijelazna roka smo sjebali zesce.
    Nemamo kamp.. hoces da dalje nabrajam?
  • dumitrumitu
    1.7k
    Ako ima boljih neka se prvo dokažu negdje u seniorskoj konkurenciji.
  • Miro Vugrinec
    10.2k
    Mislim da bi se Mierez dobro uklopio u ovu ekipu. Ali mislim da je previse to novaca, za te novce se moze puno ozbiljnijeg igraca dovest i iz jacih liga!
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.9k
    kapitalac je prevaga za europu, mierez to nije
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.