• hardek
    1.7k
    Frey za 500 000 ili Mierez za 4 000 000 mislim da ne trebamo ni diskutirat o ovome. To je doslovno pola transfera Ivanušeca u Nizozemsku.
  • Plavi Orao
    8
    Pretpostavljam da ako Mierez dolazi da ništa od Vidovića?
  • Ivdzo11
    3.2k
    Pametnom dosta. No, je li Mierez i jedina meta? Spominje se sve više i Fran Brodić, bivša Dinamova nada, koja sjajno igra u Varaždinu. Brodić je bio na potencijalnoj listi pojačanja još prije koji mjesec, ali tada je Igor Bišćan spustio rampu, nije želio Brodića. U međuvremenu je on zaigrao još bolje, ušao sjajno i u ovu sezonu i, kako doznajemo, na stolu ima ponude Osijeka i Rijeke. Eto, Brodić bi mogao biti zamjena za Miereza! Ali, nije nebitno, Brodića je u Rijeci htio baš Sergej Jakirović! I sam je priznao neki dan da se pregovaralo o njegovu dolasku na Rujevicu, nije se uspjelo riješiti, Jakirović je otišao u Dinamo. I Brodić bi sad mogao opet biti Jakirovićeva želja. Ode li Petković, a s obzirom na nejasan status Josipa Drmića, Brodić bi mogao doći nevezano za Miereza! Premda, ima Brodić i dvije ponude iz Championshipa, koje su vrlo aktualne i o kojima igrač intenzivno razmišlja. No, dođe li poziv iz Maksimira, teško će ga odbiti.

    Ničota poštedi nas
  • Imamo Dinamo
    3.4k

    Frey je prosle (polu)sezone u Antwerpenu imao 14 nastupa i 7 golova. Igrao je prosječno 40 minuta po utakmici, a svaki gol bi ubacio svakih 80tak minuta.
    Sezonu ranije je imao 24 gola i 4 asistencije
    Možda nebi bio prevaga u Europi (nije ni Mierez), ali bi u HNL bio bolji od njega. I jeftiniji
  • mali M
    3.8k
    Jedva čekam tekmu... ono krene prvi zvižduk, a sa sjevera se razmota trans: "Jel to mene netko zeza, 4 miliona za Miereza!?" Kakva bi to jaka bila poruka upravi.. pišite brzo peticiju!
  • dinon7
    543
    Ako sam za nekoga uvjeren da ćemo ga vidjeti u plavom dresu, to je Vidović
  • Georg Koch
    3.9k

    Jedino od svega je jeftiniji, to se slazem ;)
    Ali zar nismo trazili da Uprava ne stedi :D :D :D
  • Dinaminjo
    591
    Ovo lici na premiership january panic buy..

    Nismo ocekivali da svi traze odlazak pa nismo pripremali zamjene na vrijeme..
  • Plavi Orao
    8
    zato što Stojković i Mierez porkrivaju sve pozicije na kojima Vidović može igrati, pa nisam siguran hoće li biti ‘potrebe’, makar mi je on u Dinamu velika želja
  • Zagreb1992
    1.4k
    Free agent nam je trenutno Alexis Sanchez koji vrijedi 4 milijuna ...igrač koji bi osim napada dominirao na desnom krilu :D

    kad smo već Despotova propustili ..iako bi ga na zimu ganjao
  • Str1nger Bell
    829
    Mierez ce bit najbeskorisniji napadač Dinama u povijestu, pogotovo u Europi. Našem stilu igranja u europskim natjecanjima bi vjerovatno Kastrati bio od vece pomoci nego Mierez.
  • Klenx
    4.5k
    Bolje da odemo u obližnji atletski klub pa kupimo za parsto tisuća nekog atletičara kad nam već špica treba trčat.

    Ostat će nam više para, ionako štedimo.
  • Imamo Dinamo
    3.4k
    Ali zar nismo trazili da Uprava ne stedi :D :Dmm8

    Sad bi zato trebali dovoditi bezvezne igrače za veliku lovu, čisto da potrošimo? Ako sam ih tražio da ne štede nisam mislio da kupe, ne znam, Banića za 5 milijuna kao zamjenu za Livija (lupio Banića bezveze)
  • dinon7
    543
    Odlasci Ivanušeca, Petkovića...
    - Nije me strah, zašto bi me bilo strah. Igrat će se nogomet i dalje. Oni su tu s nama, treniraju kao da će ostati. Pripremamo normalno utakmicu, oni će igrati. Kad se dogodi, dogodit će se. I ja sam svjestan da su oni možda željni novog izazova, ali oni su i dalje tu. Ovo je možda i razdoblje tranzicije. Jedni odlaze, dolazi Stojković... Livaković je tu i dalje, ja računam da on sutra brani utakmicu.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions