• The Undertaker
    9.3k
    To vam i govorim. S obzirom da ne znamo točno kakako Uprava funkcionira, puno je ispravnije odgovornost za trenutno stanje rostera tražiti od Perasice i Barišića nego od Šimića.
  • marcio amoroso
    47.7k
    Ovo je čista sabotaža od strane Perasice i mumije. Problem je što to očigledno nitko ne želi javno reći.
  • Orc123
    14.2k

Zezas? Znaci kvalitetan igrac da mu ne mozemo nac klub da ga bar s place maknemo?
  • Jaro
    11.4k
    Oni koji se pitaju ko je kome odgovoran. Trenutno nitko nikome. Po statutu ni jedno tijelo osim uprave ne postoji. Prije izborne skupstine uprava je prosirena na 4 clana gdje svi glasovi isto vrijede, pa ak je 2-2 presudjuje tajnica koja je predsjednica uorave. Simic, akp oce bilo kaj mora ili dobit njen glas ili ova 2 HDZ uhljeba.
    Mumija i ekipa valjda nisu ziher da imaju dovoljno za novu skupstinu pa se po tome nis ne najavljuje - a zapravo im i pase ovakvo stanje jer preko tajnice ionako sve vode kako su zamislili. Simic i kasnije Biscan su tu postavljeni da zadovolje mase i da se ne talasa.
    Onaj nacrt novog statuta je par puta pusten probni balon za neke stvari, ali i o tome se stalo pricati. Par mjeseci se dobilo spikama o stadionu, pa je i vrli gradonacelnik s kvazi obnovom Kranjceviceve kupio (namjerno ili nenamjerno ne znam) par mjeseci ili godina cak...
    E sad , jel Simic uvjeren da jos uvijek moze nesto napraviti ili je jednostavno lojalnost HDZu prevaga ne znam, al ocito je da njegove ideje u vecini ne prolaze...
  • Mihaljević
    14.2k
    Javili su da je to samo patka. Sportske od prije par dana.
  • Maximo
    823
    Ma ok,moguće, Al svejedno velim , u 39 utakmica 20 golova i 7 assist,da hoće pojačanje dofurat imaju opcija
  • dZg1986
    570
    Naravno, zašto bi Dinamo doveo neko iskusno, već dokazano, insta pojačanje koje bi nam potencijalno puno pomoglo u onome što nam nedostaje - završnici.
  • Mihaljević
    14.2k
    Imaju Freya na pladnju , znači traže nekog boljeg od Freya što me veseli.
  • Jaro
    11.4k
    Imaju Freya na pladnju , znači traže nekog jeftinijeg od Freya što me veseli.PlavaSlavonija86d
    Popravio sam ti...
  • Olmic
    5.5k
    ma jos cemo za kulenom plakat
  • Dzgšb
    1.9k
    Jel ovo i Olmo ode u City ,i tu nam se smjesi par miliona.
  • Jaro
    11.4k
    ma zezam se s obzirom kaj se pise. Ionak ni o tom Freyu ne znam nista mimo statsa nekih jer niaam pogledao ni jednu utakmicu u kojoj je igrao. Tak da mi ne znaci nis oce ga dovest ili ne iki nekog treceg.
  • CastAway1986
    4.7k
    Je strašan je Frey, Antwerp s kojim igra pobjednik Dinamo-Aek ga se želi riješiti a mi bi ga dočekali ko Haalanda!!
  • Noel
    17.7k

Traže boljeg, Tuci novi igrač Dinama do kraja tjedna hahahaah
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.