• NORTE
    9k
    U utorak je blagdan, tekma je u 20 sati, stadion se otvara u 18, ovaj put dođite dosta ranije pred ulaze jer se očekuju gužvetine.

    Ne budite lijeni i barem ovaj put dođite ranije ako želite gledati tekmu od početka i pružit podršku dinamu od početka.

    Sjever dolje ima dva ulaza i nemojte se zabiti samo na prvi.
  • superhik
    10.2k
    Komentari koji nemaju veze s temom prebačeni su u Šank.
    Držite se teme.
  • NORTE
    9k
    Imam potrebu nešto napisati.
    Kome se upis ne sviđa neka preskoči post bez citiranja.

    Znam da je ovo forum na kojem je polovica ljudi sa zapadne tribine koji se većinom zgražaju nad navijačkim tučnjavama, nemaju nimalo empatije prema uhićenima i njihovoj teškoj situaciji u kojoj se naši sugrađani nalaze i ovo gledaju isključivo kroz prizmu određene štete koju trpi klub (direktna je uzvrat u Ateni i odgoda jedne Hnl tekme).

    Nisam dio one skroz aktivne grupe navijača sa sjevera, ali sve dolje utamničene navijače dinama doživljavam kao braću, posebno sad.
    Ne zbog sukoba nego zbog nepravde koju doživljavaju sa svih strana.

    Da ne duljim, pola toga sam obrisao...
    Pozivam sve one navijače dinama koji se ne zgražaju nad odlaskom Boysa u Atenu da ako i kad bude potrebno sudjeluju u pomoći uhićenima (npr. kupnjom majice ili slično).

    Znam za sebe da iako imam hrpu majica iz shopa sad ću kupiti i ostale koje nemam u kolekciji i tako pomoći grupi.
    Odsad ću nosit oznake BBB-a nikad ponosnije.

    NAVIJAČI DINAMA UZ ODSUTNE!
  • ksapi
    2k
    Vi koji se zgražate, sjetite se samo kako su izgledale tekme dok je grupa bojkotirala, koliko je to sve jadno izgledalo i zvučalo. Navijači nisu cvijeće, ali bez ultrasa nogomet nema nikakvog smisla pa prije nego nastavite pisati gnjusne komentare još jednom mućnite glavom o ovom što sam napisao.
  • NitkoBitan
    11.8k
    Objavite i na facebooku/instagramu makar u obliku "price". Twitter nije bas popularan.
  • miro
    3.1k
    @ksapi "bez ultrasa nogomet nema nikakvog smisla" - jel ti sam zbilja u to vjeruješ? Uzmi samo Dinamo i Građanski kao referencu neku, ili pogledaj snimke Svjetskih prvenstava iz 50-ih, 60-ih pa i ranije. Nigdje ultrasa nije bilo, a strast prema nogometu i klubovima, ona prava, fanatična strast bila je nemjerljivo veća
  • Kepec
    4.4k
    Evo kako redar sa sjevera gleda na navijače.
    https://files.fm/u/6s7shfv3e
  • ksapi
    2k


    Zbilja uspoređuješ 50te i 60te s ovim usranim modernim vremenima? Danas je puno toga fake, pa tako i 'navijači'
  • marcio amoroso
    32k
    Ja to gledam ovako. Ako netko moj nešto zajebe ja imam pravo da ga popljujem i kažem mu da je sjebao. Ako ga netko drugi krene pljuvati štitim ga do smrti. Tako mi je sa našim dečkima dolje.
  • miro
    3.1k
    odgovor je vezan na ovo što si rekao o ultrasima. Nogomet je nemjerljivo veći od toga
  • dumitrumitu
    502
    Nekoga tko radi štetu klubu ne smatram svojim. Međutim ako je istina ovo da ih ne liječe, treba država reagirati.
  • bluepower86
    711
    Podrska nasim momcima dolje! Svi dijelite objave!Nek se momci sto brze vrate u nasu Domovinu!
  • Tongo Doumbia
    2.2k
    Najjadnije mi je u cijeloj ovoj priči kako se novinarski narativ i establishment sada odjednom okreću protiv dečkiju koji su zapeli dolje. Naime, na početku su iznosili " činjenice " i detalje o srčanom udaru majke ubijenog " anđela " , koji se eto prema njihovim navodima sasvim slučajno našao u krugu stadiona mirno ispijajući kavu ( ovo ne puši ni vrtićko dijete), o "kriminalnoj organizaciji " iz Hrvatske i slično.

    Sada prešućuju ,kada se iznose sve konkretniji i očitiji detalji o tome što se zapravo zbilo. Sada nema ni traga ni glasa o tome da su opasno izbodeni hrvatski građani, niti o tome da apsolutno niti jedan Grk nije zadržan nigdje ni na kakvom razgovoru . A bitno da ste branili prava tifusara koji su se dokazano bavili trgovinom djecom u Africi. E pa bagro jedna bezobrazna i prljava, sramite se !! Sve sam ponosniji što sam na pravoj strani. Braćo izdržite!!
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.