• Efes Pilsen
    6.9k
    1 usrani penal nas je doveo od ovdje.. to je neko napisao kao komentar utakmice i to apsolutno stoji. Ovako nam Hajduk stanuje u glavama usred najbitnije sezone za klub u dugo vremena. Izgledaju poslozeno, medijska masinerija stoji iza njih, pun im je stadion...
  • The Undertaker
    4.1k
    Nije problem jedna loša tekma. Problem je što ja ne vidim što oni žele. Plan koji uključuje igranje LP i prodaju 4 najbolja igrača nije plan već tlapnja. Plan u kojem reduciramo kadar a trener plače da nema širinu navodi da Uprava i trener ne komuniciraju kako treba.
  • nwankwo646
    342
    Drmić, Perković, Rukavina standardno, B. Šutalo, da sam Ljubičić ja bi poludija od LB opet, Marin, Emreli se tek odljutia... -5 i u slučaju ispadanja od AEKa bi bila osnova za otkaz svakom treneru unazad 20god.
  • vjeko1701
    5.9k
    Nitko od ta 4 nije još prodan. Kada i ako bude, onda će se vidjeti dal imaju plan u tom slučaju.
  • xavier
    11.1k


    Ljubičić je ljut na Bišćana iz razloga što igra LB nakon što je cijelo vrijeme od dolaska u Dinamo igrao upravo tu poziciju? :eyes: Koga boli k što Rukavina misli?

    Očito ne gledamo istu tablicu jer ja ne vidim tih minus 5...ili smo opet na tovarskim "tablicama izgubljenih bodova"?

    Ja iskreno vjerujem da ćemo proći AEK, ali i da ne prođemo, ne vidim u kojem paralelnom svemiru je ispadanje od prvaka Grčke razlog za otkaz treneru.
  • The Undertaker
    4.1k
    Za Ivanušeca je i Bišćan najavio odlazak, za Šutala je ovaj iz Ajaxa bio u Zagrebu, dakle prodaju se i samo je pitanje cijene i dogovora.
  • nwankwo646
    342
    ja iskreno znam da je hajduk sve naslove izgubija na točno ovakav način i točno ovim pričama kojima smo krenuli...
  • vjeko1701
    5.9k
    Vidjet će se...dok su tu, ja ih smatram našim igračima. Kad odu onda će se vidjeti dalje. Možda izjava nije bila potvrda odlaska nego suptilna poruka da će bez njega neke stvari biti u opasnosti.

    Kad se Osijeku vrate tri stopera koji su van pogona, mislim da su Hajduku na Pampasu ta tri boda daleko od garantiranih.

    EDIT: Ja zbilja ne vjerujem da Ivanušec odbija ostati barem do zime. Ako mu tolko gori da ode u f*cking Feyenoord, široko mu polje i dao bog da ih nalupamo u grupi LP.
  • The Undertaker
    4.1k
    Prvenstvo je tek počelo i biti će tu još svega. Naravno da se sve stigne nadoknaditi. Međutim, govoreći objektivno, trenutni trend nije dobar. Hajduk se ozbiljno pojačava a mi slabimo.
    Edit: Da se razumijemo, s obzirom na stanje u klubu i uvjete u kojima je slagana Uprava i ostali kadar, ovo meni nije neočekivano.
  • vjeko1701
    5.9k
    Meni je veći problem u tome da nam za glavnog konkurenta postoji natpolovična šansa da će u seuropi odigrati svega dvije utakmice. Ako i to prođu, dajem im manje od 20% da uđu u grupe. Mi s druge strane imamo garantiranu grupu a ako se igrom slučaja na kraju igra KL (za kaj su po meni ipak male šanse) onda sam siguran da odlazi barem 3/4 nositelja.
  • Droljo
    5.1k
    Pisao sam i prošle sezone da, po meni, bišćan nema reference za dobiti dinamo u ruke. Nadao sam se jedino da do tad nije imao tak jaku ekipu pa nije ni mogao pokazati trenerski gen.
    Tolić sto golova i asista ali nije za dinamo jer bi u sloveniji i kulen imao takvu statistiku a bišćan kao prvak tamo je za nas. U mladoj repki je skoro usrao sve izmjenama pred kraj utakmice.
    Nisam za smjene, pogotovo sada.
    Nekak mi izgleda kao da kasnimo sa svime. I prodajom i kupnjom. Pa još su prošlu sezonu ušli u klub i stvarno imali vremena za složiti kadrovsku križaljku. Pripreme prođe 30 igrača od kojih grupe europskih natjecanja bude igralo 5 u prvih 11.
    Ništa, ajmo se nadat da je samo loš dan i da nije sve krenulo u pm. Već u utorak bumo videli di smo.
    Živeli
  • xavier
    11.1k


    A tko je po tebi imao reference?
  • Droljo
    5.1k
    Ne znam. Da sam ja dobro plaćen za to znao bi.
    Možda neki trener koji je osvojio neko prvenstvo jače od hnl-a, ušao u grupe i napravio nekakav rezultat tamo. Vjeruj mi ima i takvih po globusu koliko hoćeš. A mi možemo platiti trenera valjda? Onda taj digne vrijednosti cijeloj ekipi, pa uzmu se pare u europi i ne ispadne pre skup jer donese neki k.
    Jel moguće da mi 30 godina ne možemo naći trenera osim bjelice te donekle vahe i kuže...
  • Rex Ramae
    2.5k
    polx2ssv8woyi2ea.jpg

    Puna podrška Treneru! :strong:
  • xavier
    11.1k


    Pa upravo taj Bjelica je imao lošije reference od Bišćana. A famozni Vaha, o njemu se piše kao da je dogurao do polufinala EL.

    Ne znam. Da sam ja dobro plaćen za to znao bi.Droljo

    Znači da si plaćen, znao bi koga dovesti, ali i ovako znaš da Bišćan ne valja? Logično :monkey:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.