• db-izbjeglica
    12.7k
    Od pojačanja, meni sinoć najbolji francuz.
    Obrambeni koji zna igrati, vidi se iz svakog dodira, ima jako dobre duge lopte. Kad se uigra s momčadi, mogao bi biti itekako koristan.

    Ukrajinac OK, dvostruko pojačanje... bolji je od ljubičića na toj poziciji, a ovaj je upgrade za veznu liniju o odnosu na bulata.

    Japanac... dajmo mu kredita, njemu će trebati najdulja faza prilagodbe.
  • Klenx
    4.1k
    More dobrih stvari jučer, ali iskomentirati ću samo pojačanja i Emrelija.

    Francuz - slabiji u skoku i malo fizički nejak. Međutim brutalan pas i dijagonala. Mislim da će on biti standardni prvotimac u HNL tekmama van derbija s ostalom trojkom gdje se neće toliko osjetiti slabiji skok, ali će brutalnim pasom i dijagonalom ubrzavati igru i lomiti bunker

    Kamikaza - živ, brz, probojan 1 na 1. Malo mi se nije činio jučer s loptom na “ti”, ali prešao je pola svijeta, uklopit će se on. Dobro je i da trgne Špikića malo.

    Ukrajinac - top bek. Zatvorio sve iza, školske kretnje, a najviše me oduševilo što svaku našu akciju koja se završava poprati kao dodatan igrač u 16ercu.
    Visoko se priključuje i siguran sam da će kroz sezonu zabiti 4-5 golova.

    Emreli - po meni idealan za HNL kao Petkova zamjena. Fina lijeva noga, tehnički odličan. Visok, zna primiti i odložiti i mislim da će ovo bit njegova dobra sezona.


    Odlično jučer, sada kroz tjedan riješiti Astanu i Goricu bez nekog stresa, još malo izrotirati i čekamo AEK spremni.
  • BBB Mataa998
    1.2k
    Znam da ovaj uzvrat protiv Astane treba shvatiti ozbiljno ali ja bih razmislio naravno u dogovoru sa Misicem,Kanekom, i mozda jos ponekim igracem da ostanu u Zagrebu. Dugacak let,vremenska zona,umjetna trava,smatram da bi se isplatilo neke od njih ostaviti u Zagrebu
  • San Lorenzo
    11.2k

    Nadam se da u klubu apsolutno nitko ne razmišlja na ovakav način.
  • Mr Anderson
    5.3k
    Da i ja dam osvrt, neda mi se sad čitati sve napisano. Jako sam zadovoljan sa svime. Svi koji su dobili priliku su opravdali očekivanja. Vidi se da je Kaneko tek došao, ali ima u njemu nešto, s vremenom će biti sve bolji ko i Mihajličenko koji je bio jako dobar. Francuz fine tehnike, dobra lopta, ali par puta krivo procjenjuje visoke i onda je jedva hvata i nema kontrolu. Emreli šmeker, treba mu davati šanse, igrač utakmice. Rezultat super, potrošnja mala, sačuvali i odmorili igrače.
  • xyz
    840


    Kaneko će sigurno ostati u Zagrebu jer nije prijavljen, ali se u načelu slažem da bih dvojicu-trojicu poštedio letenja 10 sati. Već u subotu igramo s Goricom, a ne znam da li je AEK u utorak ili srijedu. Mnogo bi nam više odgovaralo da je srijeda u pitanju.
  • BBB Mataa998
    1.2k

    A bolje je da igramo sa svim raspolozivim snagama,ne gledamo na Goricu i jos bitnije Aek,idemo ih sve sad izraubati pa sto nam Bog da kasnije. Misic igra svaku,trosi se mnogo ali treba i ovu po tebi odigrati,ili uzalud otici sa momcadi,putovati 6-7 sati do tamo i isto toliko nazad da bi bio na klupi.
    Petko je i ovako cesto nacet ali treba mu jos ova umjetna trava da ga dokrajci.


    A da za Kaneka sam i zaboravio da nije prijavljen za susrete sa Astanom. Ako ovaj uzvrat ne mogu iznijet igraci u sastavu npr. Moha,Bernauer,Sutalo,Miha-Sucic,Ljubo,Spika,Baturina,Menalo-Emreli onda nam se ne pise dobro…
  • San Lorenzo
    11.2k

    Putovat će avionom šest sati i sjediti na klupi, te ući ako zatreba, o kakvom ti raubanju i potrošnji pričaš?
    Zadnji put kad smo izvodili slične pizdarije kakve predlažeš smo dobili 3 komada od Kopera i jedva prošli...u Kazahstan treba ići po rutinski prolaz, pobjedu i podizanje koeficijenta.
  • Bosna86
    11.6k
    Utakmica sa AEKom je 8.8, odnosno utorak
  • BBB Mataa998
    1.2k

    Slozit cemo se da se ne slazemo,ocigledno nisi upucen sto ovakva podloga cini igracima koji su vec naceti,a i zasto je najbolje izbjeci nepotreban let i mijenjanje vremenskih zona ako je to ikako moguce.
    I slozit cemo se da ce struka procijeniti bolje od nas sto je bolje sto ne
  • dzg717
    937
    Kakvo postedivanje i umor od leta nemojte me j…
    Tak su i tovari isli na Tobol bez Livaje pa je bilo..
    Ne uspoređujem nego samo kazem-princip je isti.
  • dumitrumitu
    511
    Na astanu treba ići sa najačim sastavom, pa protiv gorice odmarati ako treba.
  • Kaktus Car
    341


    Zašto bi u riješenoj utakmici, na umjetnoj travi, 4000 km daleko, trebalo ići s najjačom postavom? Gorica je puno važnija s obzirom na početni zaostatak.
  • dumitrumitu
    511
    Netko je spomenuo već Koper, znamo kako je to izgledalo. Astana nam je puno važnija utakmica jer nema popravka. Što se tiče lige ima još dosta bodova u igri.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.