• Crusades
    20.6k
    Po ovome članku iz Jutarnjeg, Janković nije otišao besplatno jer mi imamo pravo prvootkupa po nižoj cijeni u slučaju nečije ponude ili pravo na postotak u slučaju transfera u treći klub
  • vjeko1701
    21.5k
    Po meni dobar deal za igrača koji sigurno ovdje ne bi dobio ozbiljnije minute.
  • Crusades
    20.6k
    Sad vidio da se na drugoj temi to već napisalo.
  • CastAway1986
    4.7k
    Izak Sučić je u zadnje vrijeme katastrofa s objavama kad je Romano grijesi gdje neće on
  • Lynx17
    4.5k
    Za Kilmana ni 30m funti nije dovoljno, ali za Sutalo mozda 17m je. Samo jos jedan primjer koliko je sve nelogicno.
  • Dinaminjo
    1.8k
    Mozda ali lik ima 89 tekmi Premiershipa
  • Šteco
    1.3k
    Pozitiva je trajala kraće od filma između reklama na TV-u. Opet se "svi" lože na novinarska naklapanja koja su već dokazano loša i neistinita. A svaki put uđem u topic s nadom da ću nešto dobro saznat i velikom većinom pročitam jedno veliko ništa. Šteta, ovdje ima dobrih i kvalitetnih upisa, ali u dubokom moru punom nafte teško dolaze do izražaja.
  • CastAway1986
    4.7k
    Stvarno sam razočaran teškom ozljedom Marka Roga, treći put a sad i drugo koljeno!!Mislim da je gotovo za njega s ozbiljnim nogometom!
  • CastAway1986
    4.7k
    Copenhagen lani potpisao sjajnog švedskog reprezentativca Claesona a sad im nakon isteka ugovora u Southamptonu odlicni Mohamed Elyounoussi....Jel moguće da oni mogu privući takve igrače a Dinamo ne?
  • dumitrumitu
    1.7k
    Oni imaju budžet 80-90 mil tako da mogu više platiti.
  • CastAway1986
    4.7k
    uređeniju državu j bolji stadion da , Al toliko velik budžet neznam baš!
  • austrijanac
    8.8k

Cornelius im ima oko 1.5m godisnju placu (po nekim natpisima sto sam nasao) te je najplaceniji po tome.

A i prodali su onog klinca svog za 16 milja plus neke bonuse.
  • dumitrumitu
    1.7k
    Ne znam jel istina to za njihov budžet ali pročitao sam to prije koji dan.
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    Kopenhagenov budget Za prošlu sezonu bio je samo 25 mil eura, dosta manji nego naš. Dolaskom novog sportskog direktora prva dva prijelazna roka su iskoristili za smanjivanje trupe i rješavanja viskova jer su imali isti problem kao mi, previše igrača pod ugovorom. Pošto su dioničarski društvo rade pametno. Oslobađaju sredstva i dobro prodaju igrače i dovode strašne igrače za danske prilike. Imaju dobar scouting i sportskog direktora koji u svakom trenutku zna sa koliko novaca raspolaže. Sad ulazu u momčad jer znaju da im je ova sezona najbitnija do sada i što znači pkaserati se u ligu prvaka sljedeće godine. Mi moramo ulagati u momčad i ako ode neko od kapitalaca moramo i dovesti kapitalca na njihovo mjesto, nemamo zamjenu Za šutala, za ivanušeca, za petka. Činjenice
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.