• Bosskovitz
    7.6k


    To isto ako biraš koji ćeš klub pratiti da bi utažio glad za nogometom tražeći best value for money kao što biraš u koje ćeš kino gledati Barbie i Oppenheimera da bi utažio gled za hollywoodskim blockbusterima, onda ti je cijena na Maksimiru irelevantna jer nikad neće biti konkurentna Lokomotivi ili Rudešu.
  • Nevo7
    608
    valjda onda i nisam takav navijač... ono gledam nogomet, isto kak bi i pogledao svaku drugu tekmu nekog drugog neutralnog kluba. Dobro da za par tekmi Rudeša ili Kustošije nisam završio na vješalima. Smiješno. Jednostavno, Zapad dolje je preskup (za mene, al vidim da prodaja ide dobro pa je cijena dobro znači pogođena), a u Sjever se ne uklapam.

    urnebesno, dobra fora, svaka čast, ali fali još kolosijeka za dobar dio bivšeg Istoka od 6 do 66 godina.
  • duksy
    59
    Novim stadionom se neće riješiti problem istoka jer ako se veće radi stadion, sve tribine bi trebale biti iste, pa nema logike da novi istok bude jeftiniji od novog zapada.
    Morati ćemo se priviknuti na novo normalno s cijenama karata.
  • M77
    455
    sve tribine bi trebale biti isteduksy

    Sigurno neće sve cijene biti iste...
  • Nevo7
    608
    Ne baš. U kinima postoji studentska srijeda na kojoj se nude jeftinije karte u neatraktivnom periodu. Dobro se netko dotaknuo da studenti na Maksimiru nemaju nikakva prava. Student mora raditi dva tjedna po minimalnoj satnici da bi si kupio kartu za Zapad, odnosno malo malo manje ako ima satnicu 5 ili više euro, a to je rijetkost.
    Opet ti se više isplati učlaniti se u klub i kupovati pojedinačne za tekme koje te zanimaju, nego godišnja koja nije ujednačena sa nekim smislom, idejom. Ali okej.
  • Salva
    2.4k
    Student može kupiti kartu za sjever :brow:
  • LeonianWrynn
    162


    Sjever dolje je 90% BBB, sjever gore isto samo što dođe manje ljudi
  • Nevo7
    608
    na Zapadu, zapadne tribine imaju veći komfor nego istočne tribine. Stolice su mrvicu bolje oblikovane, između sjedalica je veći razmak, stane manje ljudi, ali je usluga i prezentacija bolja. Neprimjetno izvana, ali čovjek osjeti. Baš me zanima kako su to sredili na Pampasu, razliku između dvije glavne tribine.
    Ista stvar je na avionskim kartama. Prvi razred je neusporediv. Ekonomska klasa je za smrtnike. No, uz nju su uveli i višu ekonomsku klasu koja ima veće sjedalice i više mjesta za noge, ai manje od Biznis klase koja ima veću komociju od ekonomske na račun prtljage, hrane, mjesta za noge i sjedala, ali opet neusporedivo za Prvi razred koji je zakon. Pa i njemu su uveli konkurenciju u vidu privatnih odaja i sličnih gluposti. Što je više razreda, to možeš skuplje prodati svoj proizvod.

    može, ali neće, barem ne moji frendovi koji još studiraju ili ovi kaj su friško završili. Jednostavno, kažu da se ne uklapaju u tribinu. I razumijem ih, ono kaj govorim od početka, Zapad skup, Sjever nije za njih i možeš ga... Zato najčešće padaju dogovori da idemo na pojedinačne i Europu prvokup.
  • plavi72
    720
    Navikli su nas zadnjih godina na iznimno niske cijene istoka i sjevera,nisam volio nikada zapad, i sad je zaista malo skuplja.
    Kad ne bih išao na sjever više puta bih kupio sn,izrezao kupon i zamijenio za ulaznicu za istok(2018.,2019.)
    Proslava 2019. mislim da sam zadnji put kupio sn i s kuponima ušao na istok ,cijela obitelj(put,gorivo,cestatina,hrana,spavanje,ulaznice ...),ali što je to za ljubav ,osjećaj i emociju mog d !
  • Nevo7
    608
    e da, i to, prostitucija kluba na najjače. To se ne smije događati. Jedine besplatne karte bi mi bile ako daruješ krv pa da te nakon nekoliko darivanja klub nagradi, ono "i krv svoju za plavu boju".
  • XXVI-IV
    247
    studente do U-23Mali dioničar

    Tko na vrijeme završava faks nije ni trebo studirat.
  • Mali dioničar
    14.3k
    Tko na vrijeme završava faks nije ni trebo studirat.XXVI-IV

    Tko se drugi put oženi, nije zaslužio ni prvi razvod.
  • Dino
    2.2k
    studente do U-23Mali dioničar

    Kaj je to sam prve tri godine? :lol:
  • DrawTube
    3k
    Pa zar ne bi Istok na Kranjči trebao biti ultras tribina? (Ako misliš na Kranjču)

    Ja bi na Kranjči stadio cijene
    Zapad 400€
    Istok 300€
    Sjever 250€
    Jug (ograđen dio za gostujuće , druga polovica naša ako naši budu dovoljno pametni) 200€


    Zapad bi logično trebao imati pravu utrobu i bolje ugostiteljske prostore + ne gledaš u sunce, logično da bi trebala biti skuplja
  • Bosskovitz
    7.6k


    Neće to biti problem na novom stadionu, većina stadiona ima nekoliko kategorija ulaznica. Evo ovo je recimo plan za Groupama Arenu u Budimpešti svaka boja ima svoju cijenu, s tim da je D1/D2 obiteljska tribina, a E gostujuća:

    50j7im70tp48ro5e.png

    Ovako je recimo na Bayareni, oni nemaju obiteljsku tribinu nego su ulaznice podijeljene u 4 kategorije, a unutar svake postoji redovna i snižena za starije od 65, još više snižena za 14-19 godina i najjeftinija za mlađe od 14 (primjetite kako mladima od 14 nije dozvoljeno biti u kopu):

    50vsnbq7q0tldl3u.jpeg

    A ovako je recimo na Allianz Areni koja ima nekoliko katova i 5 kategorija ulaznica:

    4d9f8l44fk7da10n.jpeg


    E sad, naravno, ovo će biti primjenjivo tek na novom Maksimiru, no i Kranjču će se moći podijeliti kao kaj se i sada Maksimir može podijeliti drugačije. No to se neće više raditi za ovu sezonu, a ako sljedeća zaista bude zadnja na Maksimiru neće vjerojatno ni za nju.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.