• Noel
    15.8k
    Moj dojam... Domaći top topčina osobno najbolji nakon dugo godina. Gostujući čak oke bolji od najava ovdje na forumu. Ali svejedno ta roza nema veze sa Dinamom.
  • db-izbjeglica
    18.4k
    Slovan ima isti dres kao mi. Razlika je samo u nijansi plave. Mene osobno to ne dira i briga me što nemamo unikatne dresove.marcio amoroso

jučer sam naletio na njihovu tekmu s luksemburžanima.
    meni je najjače što imaju adidasov dres, a reklama na prsima je ogromni natpis NIKE :lol:
    još trebaju dovesti ovog lika https://www.transfermarkt.com/puma/profil/spieler/425028 staviti mu prezime na dres i imaju vrhunsko trolanje...
  • Dinamosaur
    2.5k
    Trenutno je 5 dana do kraja aukcije (16.7.) a prva petorka su:

1. Livakovic 541 euro
    2. Baturina 491
    3. J. Šutalo 350
    4. Ivanušec 326
    5. Petković 266
    Dinamosaur

Da vidimo kako ide aukcija dresova sa superkupa prije zadnjeg dana.
    1 dan 7h do kraja aukcije.( 21.7.)
    Svi dresovi noseni i potpisani.
    Poredak prvih 5 se izmjenio i ide:

1. Baturina 766 (trenutno najjaci ponudac iz: Njemacka)
    2. Livakovic 616 (Hrvatska)
    3. Petkovic 417 ( Švicarska)
    4. Ivanusec 401 (Austrija )
    5. J. Sutalo 375 ( Hrvatska )

Mali Baturina ode vise od Brazilca koji dolazi u Barcu nagodinu- Vitor Roque* (Ath PR dres otisao za 676 nosen ali nepotpisan)
    Transfer od 40mil dogovoren za 7. 2024g.

*po igri, kretnjama, brzini, golovima- on je najslicniji sto sam vidio pravom Ronaldu :wink: :sparkle:

https://www.matchwornshirt.com/
  • masacusec
    6.3k
    Ova nova gostujuća garnitura je teški kriminal!
  • Eduardo
    26.2k
    Font je baš odličan.
    56tdijjhcc8jy7q3.jpg
    p5wyt4zkbpiedu2n.jpg
  • marcio amoroso
    45.9k

Vrh, baš sam i ja mislio napisati.
  • Ivek3009
    59
    Jako dobra kombinacija s bijelom, mislim da je uzivo jos bolji
  • NORTE
    19.9k
    izdvojio bih jednu dobru stvar.

Bijela boja na rukavima znači da nakon jako dugo vremena više nećemo gledati onaj horor za oči na Poljudu gdje bijelo-plavo-plavi igraju protiv plavo-bijelo-bijelih
    — @tgloban

Šta je njemu tu dobro da dinamo neće igrati u plavom dresu na Poljudu? :roll: Nekome horor, nekome ponos vidjet plavi dres i bijele hlačice - dinamove boje.

Index je odmah nakon njegovog tweeta slavodobitno zaključio da će dinamo na Poljudu igrati u rozom dresu.
    Slabo prate pa ne znaju da za 3 tjedna dinamo predstavlja i 3.dres, za koji se nadam da će bit lijep i da dinamo konačno i trajno vraća povijesni crno-žuti dres.

Inače novi adidasov plavi dres je odličan i uskoro dodajem 2-3 dinamova dresa u svoju kolekciju.

Jedva čekam nove Castoreove dresove bez bijelih rukava da na Poljudu opet pobjeđujemo u dinamovoj plavoj boji.
  • db-izbjeglica
    18.4k
    cijena novog dresa je poprilično paprena...
    da bi dobio dres u varijanti koja je približna onoj u kojoj se igraju utakmice, treba izdvojiti 110 eura.

to je debelo previše, pogotovo kad se u obzir uzme naš standard....
    dres borussije dortmund u punoj varijanti dođe 103 eura.... meni baš nije normalno da borussia dortmund ima jeftinije dresove od dinama.
  • Dinamosaur
    2.5k
    Dres Baturine otišao u Hong Kong za 2.601 euro. Bome svjetska brojka, da ti pamet stane
  • Bosskovitz
    19.1k

Rekao bih da je to iz neutralne, ne navijačke perspektive, jer generalno nije baš najlakše pratiti derbi na Poljudu kad igraju bijelo-plavi protiv plavo-bijelih. Iskreno, meni su najbolje izgledali stari derbiji na Maksimiru kad je Hajduk dolazio u kompletno bijeloj opremi, a mi bili kompletno plavi, ali od Macrona to je povijest.

Slazem se s tobom, draze mi je da igramo u plavim dresovima, ali godinama smo znali imati hlače i štucne koje je klub nabavljao samo za gostovanja na Poljudu… i to mi je možda malo previše pažnje posvećene jednom klubu i jednoj utakmici, pa makar to bio i derbi.
  • xavier
    12.1k
    ali godinama smo znali imati hlače i štucne koje je klub nabavljao samo za gostovanja na Poljudu… i to mi je možda malo previše pažnje posvećene jednom klubu i jednoj utakmici, pa makar to bio i derbi.Bosskovitz

Nije previše pažnje. Uvijek me živcirala ta "nepostojeća" garnitura s bijelim donjim dijelom koji u tom trenutku nije postojao kao dio bilo koje garniture.

Drugi je par rukava što po meni uopće nije problem da oba kluba imaju donji dio iste boje. Celtic i Rangers uredno igraju jedni protiv drugih u bijelim donjim dijelovima.
  • Bruh
    1.1k
    da nije to ona hong kongška ustaša
  • Dinamosaur
    2.5k
    cini mi se da je taj pacijent bio zestoki hajdukovac, kinez hajduk ustasa, nigdje veze
  • NORTE
    19.9k
    Uvijek me živcirala ta "nepostojeća" garnitura s bijelim donjim dijelom koji u tom trenutku nije postojao kao dio bilo koje garniture.xavier
    2019. nam je plavo-bijela bila prva kombinacija.
    01vizas4i6vj11ww.jpg

Bijela je dinamova sekundarna boja od koje ne treba zazirati.
    Tradicija prije svega.
    wfvf3avqvethfw2h.jpg
    hbymye6vfuggn8rc.jpg

Slazem se s tobom, draze mi je da igramo u plavim dresovima, ali godinama smo znali imati hlače i štucne koje je klub nabavljao samo za gostovanja na Poljudu… i to mi je možda malo previše pažnje posvećene jednom klubu i jednoj utakmici, pa makar to bio i derbi.Bosskovitz
    Naprotiv, to je posvećivanje pažnje samima sebi - igranju u plavom dresu u derbijima koji spadaju u najvažnije (i najgledanije) tekme u sezoni.
    Ne treba ponavljati šta navijačima dinama znači derbi na Poljudu.
    Pišimo povijest kluba u tradicionalnim bojama.

Nije samo derbi, jer i u Zaprešiću smo praktički uvijek igrali u bijelim hlačicama.
    xf289cb1kj7c7qpc.jpg

Nema bolje nego slaviti u plavim dresovima i zato veliko DA plavo-bijeloj kombinaciji u derbijma na Poljudu.

Crno-žuti dres je dobrodošao, nadam se da stiže što prije i neka se ustali na terenu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.