• Mali dioničar
    14k
    Ovo kaj smo danas igrali je 100 put bolji nogomet od onuga pod Cacicem.Facke

    Nekakvog si delanca popil.
  • Facke
    2k


    nisam nikaj popil. Same se sjeti utakmice protiv Sibenika pod Cacicem...al eto budite negativci.
  • Mali dioničar
    14k
    nisam nikaj popil. Same se sjeti utakmice protiv Sibenika pod Cacicem...al eto budite negativci.Facke

    Čačić je na Maksimiru protiv Hajduka radio zamjene čisto da ih se ne unakazi 6-7 razlike.
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    Hajduk je igrao bunker ali Dinamo ni sa 70 posto posjeda nije bio opasniji niti je imao bolje šanse. Na kraju je Hajduk imao i više udaraca općenito i više udaraca u okvir. Dinamo je samo jalovo kružio dok je imao loptu i prema naprijed je sve ovisilo o Petkovoj individualnoj genijalnosti Takvu igru prema naprijed može složiti i Vjekoslav Lokica za 2000 eura mjesečno, ne trebamo Bišćana plaćati milijun eura.

    U obrani je svaki nabačaj sa 40 metara u dinamov šesnaesterac je bio opasan i bila je teška panika. Leko je realno izvukao maksimum od svoje ekipe, taktički savršena utakmica dok je Dinamo igrao čisto na individualnu kvalitetu kao i pod Čačićem, Jovičevićem, Cvitanovićem. To je gruba istina.
  • NitkoBitan
    11.7k
    Da je Petko zabio penal bio bi dobar i Biscan i taktika i sve, ajde prvo prespavajte ovu noc pa onda nesto pametno napisite.
  • Mlađi referent
    10.4k
    nemamo ideju kako završiti akcijuSvi na Sjever

    Podatak:

    Livaja je u zadnje tri sezone (21/22, 22/23 i početak ove) utrpao 54 gola. Ivanušec, Petko i Špika, dakle naš ofenzivni trojac je u istom periodu SKUPA zabio, taaa daaa, 54 gola.

    Fali gol igrač prema naprijed. Fali da optimizira Petka, fali da riješi situaciju kad ne znamo gdje bi s loptom, fali da izmisli gol kad je gusto.
  • Salva
    2.3k
    Prvenstva se osvajaju na malim utakmicama.

    Kako kaže kolega, da je Petković bio normalan i zabio penal, slavili bi Bišćana idućih 10 dana.

    Dinamo je bio bolji, isto kao i prije tjedan dana.

    Sezona je maraton, a ne šprint. Ali kako završiti maraton uspješno s trenutnim kadrom - nemam pojma i iskreno mislim da nije moguće.

    Vidimo se u utorak, glavu gore i laku noć, znam da će biti duga.
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    Kako kaže kolega, da je Petković bio normalan i zabio penal, slavili bi Biščana idućih 10 dana.Salva

    Slavili bi ga jedino navijači poput pojedinih hajdukovih navijača koji često sami sebe zavaravaju kako je sve bilo dobro nakon krumpiraste pobjede iz penala nad Belupom 1-0.

    Ozbiljniji pratitelji nogometa bi unatoč eventualnoj pobjedi vidjeli da je Dinamo odigrao 50-50 utakmicu sa Hajdukom na Maksimiru i da je Hajduk u toj utakmici izgledao čvrsto i organizirano kao Dinamo pod Bjelicom dok je Dinamo unatoč boljim igračima na 9 od 11 pozicija izgledao kao Dinamo pod Marijom Cvitanovićem i da u igri sve ovisi o individualnoj genijalnosti Petkovića, Baturine i Mišića.
  • Bruh
    887
    dmawpozcuxipr7ft.jpg
    Malo će se namještat sezona a
  • marcio amoroso
    31.9k
    Sudac je sigurno zadnji koji nam je kriv jer smo izgubili.
  • Crusades1986
    9.5k
    Nakon onakvog penala i Livijeve reakcije zatvorom bi kažnjavao spominjanje suca.
  • Papastrumf
    9.4k
    Ozbiljniji pratitelji nogometa bi unatoč eventualnoj pobjedi vidjeli da je Dinamo odigrao 50-50 utakmicu sa Hajdukom na Maksimiru i da je Hajduk u toj utakmici izgledao čvrsto i organizirano kao Dinamo pod Bjelicom dok je Dinamo unatoč boljim igračima na 9 od 11 pozicija izgledao kao Dinamo pod Marijom Cvitanovićem i da u igri sve ovisi o individualnoj genijalnosti Petkovića, Baturine i Mišića.Maksim Maksimirski

    Ti si taj ozbiljniji pratitelj? Sto je to tocno hajduk odigrao do promasenog penala? Jedna odigrana akcija s dva suta upucena na gol. Lijepo je napisao “da je zabio penal” i da se otislo na 2:0, ove price uopce ne bi bilo. Kasnije se stanje promijenilo, posebno nakon teskog kiksa Livakovica.
    Utakmica je bila 50-50 nakon 70. minute, do tada to sigurno nije bila.
  • Bruh
    887
    užasno je pucan penal a livi umislio da je HNL WWE stvarno neobjašnjivi lapsusi
  • Crusades1986
    9.5k
    ptw7o33vyuvgu2hn.jpg

    Valjda ti znaš bolje od Leke
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.