• OsamŠest
    5.7k

To je točno, al nažalost ne ovisi sve o nama.

Možemo postavit visoku cifru, najmanji problem, ali pitanje je tko će to platiti. A godine ugovora idu..
  • Droljo
    18.4k
    Pa ak luđaci nisu naučili na modriću, lovrenu, gvardiolu valjda neće nikada...
    Na engleze mislim
  • Zagi
    10.6k
    Ne govorim da sad lupimo 50m+ za Šutala.
    Već ako bi imao usporedive ponude Ajaxa i npr Brenforda, bez razmišljanja bi ga poslao na otok.
  • Mr Anderson
    12.8k
    Nikad neću razumjeti navijače Dinama koji s oduševljenjem pričaju o prodaji jednog od najboljih igrača i zbrajaju već moguće milijune i postotke. Jebe mi se za sve to. Nadam se da će i Šutalo i Ivanušec ostati kod nas što je moguće duže, barem do kraja sezone. A kad se jednog dana ipak prodaju, boli me ona stvar u koju ligu i koji klub će se prodati.
  • Zagi
    10.6k
    Nikakvo oduševljenje , samo tužna realnost.
    Sam si svjestan toga
    Nadam se da će i Šutalo i Ivanušec ostati kod nas što je moguće duže, barem do kraja sezoneMr Anderson
    al bi svejedno popovo drugima.

U koji kub će ići poslije dinama niti meni nije bitno al mi je bitno da zaradimo što više.
    Ne zbog tete u računovodstu, već reinvestiranja u momčad.
    Nadam se da je konačno prošlo vrijeme curenja love po svuda.
  • Mr Anderson
    12.8k
    Kakvo reinvestiranje, o čemu pričamo? I kumica na Dolcu zna da mi ne budemo kupili igrače klase Šutala i Ivanušeca koliko god dobili za njih. Zato ću se više veseliti da što duže ostanu, nego da ih prodamo i za 50 milja.
  • Zagi
    10.6k
    Niti smo kupili Šutala niti Gvardiola.
    Al jesmo Petka, Oršu, KTCa, Lauritsena, Kadziora itd.

Reinvestiranje.
  • Mr Anderson
    12.8k
    Možemo nabrajati i promašaje u koje smo reinvestirali. Ostajem pri tome da treba glavne igrače zadržati barem još ovu sezonu, a ko hoće zbrajat milijune nek zbraja, mene to ne zanima.
  • CastAway1986
    3.4k
    Mislim da treba dovesti još nekog iz Japana!Gledam danas 3 zadnje utakmice Sappora u ligi da vidim tog Kaneka i ja nemogu vjerovati koliko se brzi i napadački bolji nogomet igra tamo nego u HNL-u!!Kad mogu St.Truiden i Celtic može i Dinamo!
  • plavi devet
    557
    i kakav ti se Kaneko čini
  • CastAway1986
    3.4k
    Odličan, jako dobra tehnika i dosta dobar udarac!!Svaki put zakuha nešto kad ima loptu u nogama, dosta je puta pogodio precku ili vratnicu onda bi i statistika bila bolja!!Očekujem kad se privikne na naš stil nogometa da bude top pojačanje a i nebi bilo loše dovesti mu nekog sunarodnjaka čisto da se prije aklimatizira!
  • Lynx17
    4.3k
    Jel ovaj video vec bio na forum?

• Šteco
    938
    Već ako bi imao usporedive ponude Ajaxa i npr Brenforda, bez razmišljanja bi ga poslao na otok.Zagi

Radije bi ga gledao kasnije u ekipi koja gaji napadački nogomet i gura mlade igrače, nego u potencijalnom davljeniku Premier lige.

PS Kad kažem kasnije, mislim što kasnije, recimo za godinu dana.
  • Armagedon13
    959
    Stojković u SN : "hajduk? Iskreno ne znam za to ,za moj razvoj najbolji bi bio odlazak u Dinamo"
  • mali M
    8k
    Bravo, uzeo si mi riječ iz usta, kad vidim da je nekome svejedno i da bi ga dao u Brentford... :roll: pa kako ćeš zaraditi išta od klauzule 20% onda ga valjda prodaješ negdje gdje je veći potencijal ta prodaju. Šta bi nam značilo da smo Gvardiola prodali u Burnley za 20mil koji bi onda potonuo i rezultatski i igrački i onda ga prodao dalje za 3mil ili ga pustio kod isteka ugovora... Tu se tvrdi da kao nije bitna teta iz računovodstva ali bi "reinvestirali"... Šta fali nam malo "tvornica novca"? Kakvi "navijači" ej...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.