• Orc123
    15.9k
    Stojkovic da, Kaca nam ne treba i pre rizican s obzirom na cijenu i zdrastveni karton....
  • Ivanmtk
    1.8k
    Da me je netko pitao ima godinu dana srušio bi Rogov rekord za Kačavendu. Lud sam bio za tim igračem. Osica, agresivan, brz, a s loptom na ti. Promjena pravca, prvi korak top Nakon ozljede baš u ta zadnja dva segmenta se osjeti neka kočnica.. I dalje bi ga uzeo, ali ne pod svaku cijenu.. 3mil je i previše
  • Orc123
    15.9k

Ma previde brate...to nije vise isti igrac...samo zuji a malo meda daje trenutno. I na epu se vidjelo da ima i dslje problema i da je nacet s tom ozljedom...ne treba nam nakon Boska Sutala opet to ....
  • mali M
    10k
    ma ja jesam za to da ga se dalje uzme ali ne za tu cifru.. Kačavendu bi uzeo na posudbu sa otkupom jer nakon ozljede neznamo dal će se pretvoriti u Menala ili će ga glava koštat na kraju
  • xavier
    12.1k
    Kačavendu bi uzeo na posudbu sa otkupom jer nakon ozljede neznamo dal će se pretvoriti u Menala ili će ga glava koštat na krajumali M

A zašto bi točno Lokomotiva pristala na tako nešto? Na takav način prodaješ nekog tko nije u prvom planu, a ne ponajboljeg igrača.

Zamisli reakcije da nama netko ponudi tako nešto za Baturinu ili Šutala...
  • mali M
    10k
    razumijem ali njima kačavenda više nije ponajbolji igrač.. samo kažem da ja od njega nebi odustao, ali mora ostati oprez jer nakon ozljede lik igra 40% onoga kako je nekad igrao... ako Šikić za njega dobi 12 mil slobodno neka ga da tamo negdje... ili nek uzme sada 2,5-3mil...
  • Mr Anderson
    19.7k

Ne možeš svakog talenta prepoznati u tako ranoj dobi, jednostavno nemoguće. Neki klinci iskoče prije, neki kasnije. U generaciji Stojkovića je bilo vjerojatno talentiranijih klinaca koji na kraju nisu isplivali, a on je. Ne funkcionira to tako jednostavno kako ti misliš.
  • xavier
    12.1k
    razumijem ali njima kačavenda više nije ponajbolji igrač.. samo kažem da ja od njega nebi odustao, ali mora ostati oprez jer nakon ozljede lik igra 40% onoga kako je nekad igrao... ako Šikić za njega dobi 12 mil slobodno neka ga da tamo negdje... ili nek uzme sada 2,5-3mil...mali M

Samo što odluku o tome treba donijeti Lokomotiva, a ne mi. Za 12 milja ga u ovom trenutku sigurno neće prodati. Tako nešto je moguće jedino da ostane i da stvarno "eksplodira", uđe u reprezentaciju i podigne igru za nekoliko razina.

Naše je u ovom trenutku reći koliko dajemo za njega (recimo 2,5 milje), a na Lokomotivi je da odluči je li bolje imati vrapca u ruci (prihvatiti našu ponudu) ili goluba na grani (čekati da netko ponudi 4-5 milja).
  • marcio amoroso
    51.3k
    Kad čitam ovu temu izgleda da su se i tu svi ohladili od stranaca i vratili na HNL ekipu.
  • mali M
    10k
    slažem se ali mene briga za Lokomitivu, mi gledamo nas.. nebi bio prvi ni zadnji da nakon ozljede se ne vrati na staro. i ja razumijem da ti stalno pozivaš na naš dio odgovornosti i činjenice, ali ovo je forum i istrpit će moje neslaganje sa nerazumnim zahtjevima Lokomotive. ovdje me neće sigurno Šikić demantirati tako da...
  • xavier
    12.1k
    slažem se ali mene briga za Lokomitivu, mi gledamo nas.. nebi bio prvi ni zadnji da nakon ozljede se ne vrati na staro. i ja razumijem da ti stalno pozivaš na naš dio odgovornosti i činjenice, ali ovo je forum i istrpit će moje neslaganje sa nerazumnim zahtjevima Lokomotive. ovdje me neće sigurno Šikić demantirati tako da...mali M

Pa ja se apsolutno slažem s tobom da on nakon ozljede ne izgleda kao prije. Isto tako, slažem se i da ne bih dao za njega više od nekakvih 2 i pol, 3 milijuna uvrh glave.

No ne vidim o kakvoj "odgovornosti ili demantu Šikića" ti pričaš, poanta je da ti kažem što je realno, a što nije. Dobiti ga na posudbu pa da procijenimo želimo li ga kupiti ili ne, sigurno nije realno. Ne branim ja tu Šikića, samo kažem da on odlučuje i to je apsolutno njegovo pravo.
  • Noel
    21.7k
    Za mene iz hnla samo dolaze u obzir Frigan i Stojkovic ali po razumnoj cijeni
  • mali M
    10k
    ma nema veze, slažemo se u 99% stvari, neću sad rudariti oko načina izražavanja gdje se isto slažemo al drukčije artikuliramo. u glavnom, gubimo vrijeme na nepotrebnu raspravu u kojoj se slažemo :lol:
  • Armagedon13
    959
    Stalno me nešto "žulja u slučaju" Janković,pisalo je da smo ga posudili uz klauzulu otkupa od 2M.Sad je igrač Rijeke ,a mi navodno imamo postotak od prodaje.
    Zar ga nismo mogli bolje iskoristiti u kupovini Frigana?
  • Orc123
    15.9k

Potpisujem
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.