• Infinity
    18.9k
    Pa ako se nastavi moglo bi se prebaciti na neke ozbiljnije mjere. Za sad neka ostane na ovoj molbi. Nije ni upozorenje, nego molba zbog svih nas koji forum pratimo, citamo, a i odrzavamo.
  • Nolifer
    11.8k
    Ima tu još jedan igrač koji će biti jako ozbiljan i da je H..a.jd..uk pametan trebao bi ga uzeti. To je Luka Stojković. Na njemu se ne može izgubiti. Dobio bi kvalitetu, dobio bi moć, a nema takvih igrača previše.

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/hajduk/da-su-u-hajduku-pametni-doveli-bi-jednog-igraca-koliko-god-da-kosta-evo-kako-bih-kaznio-leku-15356369

Opet se za njih druka, pa jbt, nešto se pita i Dinamo. Mislim da oni (tovari) nemaju tih para za Stojkovića. A on je i sam Dinamovac...
  • Lynx17
    4.3k

Povezat ce se Vidovic sa Dinamom, Hajdukom, Rijekom, itd.
  • Beowulf112
    390

Sto ne ako je cijena normalna za nase prilike.Kazu da je veliki talent i lani je dobro igrao u Vitesseu.
  • Lynx17
    4.3k
    Neznam ako je vec bilo, oprostite ako je. Ovaj pise malo o Titraoui (ima nekoliko tweet-ovi ispod).

Cini se da malo pretjeruje, ali vidjet cemo.
  • Lynx17
    4.3k
    Tu je dobro sto je Biscan bio sa U21. Zna on tko mu pase.
  • Infinity
    18.9k
    Nije nam nuzda, ali ako se planira prodati Ivanuseca onda mozda nije los pick.
  • OsamŠest
    5.7k
    To je sad, naprimjer, slučaj koji neki očito neki ovdje ne razumiju.. Kako rok ide, tako se ovakve neke kombinacije otvaraju. Još jedan dokaz zašto nema potrebe brzat..
  • Lynx17
    4.3k
    Ja sam svoje vec rekao u vezi Stojkovica. Njega se "mora" dovest.
  • San Lorenzo
    19.7k
    Lokomotivu sam prošle sezone gledao isključivo zbog
    Čavline i Stojkovića, tim redosljedom...i neznam, Stojković me nikad nije zabezeknuo da bih pao na dupe, ima finih poteza, ali nije igrač na kojeg bih se oslonio ako se proda Ivanušec i od njega očekivao da bude game winner.
  • Neki tip
    21.3k
    Stojković me nikad nije zabezeknuo da bih pao na dupe, ima finih poteza, ali nije igrač na kojeg bih se oslonio ako se proda Ivanušec i od njega očekivao da bude game winner.San Lorenzo

Nije to ni Ivanušec bio s 20 godina.

Ako ćemo realno, nije bio ni iduće 4, sve do ovog proljeća.

Ali jest bio igrač koji čini razliku u Loksi i za većinu je bilo samo pitanje vremena kad će "procvjetati" i kod nas (osobno, mislio sam da će do ove dobi imati puno bolju karijeru od Majera, o čemu smo više puta pisali i uspoređivali ih pa da se ne vraćam).

Od Stojkovića teško da možemo očekivati da bude game winner odmah pri prelasku, ali kroz godinu, maks dvije, mislim da bismo imali odličnog igrača.
  • Patak
    3.5k
    Stojkovića sam prvi puta u utakmici Lokomotive kad nisam ni čuo za njega. I onda u jednoj od prvih akcija primi vrhunski dugu loptu na rubu šesnaesterca, otrese se obrambenog i zakuca u rašlje. Dakle,nekoliko vezanih super poteza. Od tada sam ga počeo malo intenzivnije pratiti i mislim da je baš igrač za Dinamo, i moguće jedan od nositelja za godinu dvije, možda i prije. Volio bi ga vidjeti u kombinaciji s Baturimom.
  • Patrik11
    164
    Vidovic je igrao lijevo krilo spicu polu spicu i desetku tako da bi bilo mjesto za njega
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.