• emilperska
    3k

    U kom smislu?
    Napisao je TN ili DLJO da sreduje vizu i dolazi.
  • Infinity
    15.2k
    Nizozemska je u ovom trenutku vec peta. Odlazak u Ajax mi nije nista losiji od odlaska u Rennes, Ajax je cak ambiciozniji klub.

    Gledajuci s financijske strane, a to je ono sto nas najvise zanima, Rennes placa igrace mrvicu vise. S druge strane, Ajax ih prodaje za nekoliko puta vece iznose u odnosu na Rennes. Mi uvijek trazimo taj neki postotak i kad se podvuce linija, odlazak u Ajax je bolje nego odlazak u Rennes.

    Rennes sam uzeo za primjer jer je Majer tamo zavrsio.
  • Crusades1986
    9.6k
    Inace Alzirac nije jos rijesen, ima tu jos posla....Orc123

    Yassine Titraoui at Dinamo Zagreb, it's done!

    Trained at Paradou, the midfielder will join the Croatian club for the next three seasons.

    More information to come on the details of the operation between the two clubs.
    Lynx17

    :smile:
  • Kaktus Car
    341
    Dobro, Erdevisie je 6. liga po jačini u Europi, a ove sezone bi mogla prestići Ligue 1 i skočiti među top 5 liga Europe, a Ajax iako nije uspio postati prvak je tamo uvjerljivo najjači klub.Bosskovitz

    Znam da se kod nas voli držati "petice", ali Francuska se tu uvijek šlepala. Pitanje koliko dugo će Nizozemska zadržati 6. poziciju, Ajax je očito trenutno u ozbiljnim problemima, a Šutalo je sigurno igrač koji može igrati i u jednoj od top 4 lige.

    Nisam skužio o kojoj se lovi radi i kad već najbolji igrači odlaze, više bih volio da odlaze u prvi ešalon klubova, ali očito ti klubovi ne traže igrača iz Dinama.Bosskovitz

    To bi trebao biti dobar argument za ponuditi dotičnima - ostanite ovdje, odigrajte još jednu Ligu prvaka, osigurajte mjesto na Euru i onda se nakon Eura vjerojatno može očekivati bolje ponude i za igrače i za klub.

    Valjda će se ovo ljeto dovršiti transfer Gvardiola pa rasprodaja neće morati biti neophodna.
  • deda
    27.7k
    Sunce vam vaše, ove vijesti koje lupate kao jučer meč Alcaraz-Đoković. Lijeva-desna, desna-lijeva, volej, smeč, out. :lol:
  • Orc123
    5k
    Ja sam dobio info da jos nije sve dogovoreno ..ne iz kluba...vec dam se sam malo bacio u istrazivanje. Vidjet cemo. Problem je sto svatko ti kaze drugacije....
  • Sajla
    3.3k
    ostanite ovdje, odigrajte još jednu Ligu prvaka, osigurajte mjesto na Euru i onda se nakon Eura vjerojatno može očekivati bolje ponudeKaktus Car

    apsolutno se slažem i to sam napisao prije koji dan (konkretno za Ivanušeca, ali vrijedi za sva 4 reprezentativca). mijenjati sredinu sada, a naročito na zimu, je samo unošenje rizika u vlastitu karijeru. Oršin poučak bi im svima trebao biti na pameti. nije im valjda tu toliko loše ili da tako malo vjeruju u sebe da misle da moraju sad uzeti kakvu-takvu ponudu za odlazak vani. finale Eura 2024 je 15.7. i onaj tko se tamo pokaže (uz dobru sezonu u Dinamu) automatski si diže cijenu, tražit će ga bolji klub koji će mu dati bolju plaću. ali ako misle da im je ovo vrhunac, nakon SP i final 4 LN, onda dobro.. ja imam više vjere u njih :)
  • Klenx
    4.1k
    Problem je sto svatko ti kaze drugacije....
    9m
    Orc123

    Problem je što svatko hoće biti insajder, na izvoru informacija, “kuiš buraz ja sam tranu sve znam”, i onda se razbacuje istima te truje ovu temu pizdarijama od kojih je 1% istinito.
  • NitkoBitan
    11.9k
    Ja sam dobio info da jos nije sve dogovoreno ..ne iz kluba...vec dam se sam malo bacio u istrazivanje.Orc123

    Kako istrazujes? Telefonski, slanjem mailova, kucanjem na adrese?
  • BBB Mataa998
    1.2k
    Nebi bilo lose kada netko donosi novosti o nekom transferu da je sigurno gotov,da onda isto tako postavi i nekakav link izvora,isto tako kada nesto i zapne da postavi izvor te informacije. Donositi nekakvu informaciju i prenijeti je kao svoju bez izvora informacije je malo bezveze.
  • Infinity
    15.2k
    Vjerojatno vecina onih koji dijele ovdje vijesti s Twittera provodi dobar dio dana na tom istom Twitteru tragajuci uz hashtag #DinamoZagreb. Kad vec imate vremena za traganje, ne bi bilo lose da prije dijeljenja vijesti kliknete na profil i vidite da li tog tipa prati 11, 1011, 11000 ili 111000 ljudi. Velika je sansa da su ova prva dva sami izmislili vijest koju dijele. Isto tako se mogu provjeriti prethodne objave i vidjeti koliko puta su pogodili. I ovaj sa 111000 pratitelja ce vecinom fulati, ali kad on objavi onda tu mozda ima malo dima. Kad ti tip s 11 pratitelja objavi da je Ivanusec u Munchenu onda nema potrebe da se takvo sto dijeli. Nema potrebe ni da se podijeli i napise 'tipa prati 11 ljudi, pa sami prosudite...'. Laz 100%, ne daji mu prostor.
  • BBB Mataa998
    1.2k

    Bas tako,a pogotovo ovi samoprozvani novinari sa 10 pratitelja koji bacaju informacija napamet nebi li jednom pogodili i postali "relevantan" izvor
  • mali M
    3.4k
    al ono što je nezahvalno današnjoj sportskoj politici kluba oko transfera, je što inače Dinamo takve klase ne uspjeva zadržati 4 sezone kod sebe. i sad se dogodi da imamo 4 jaka reprezentativca, do nedavno ih je bilo 5, + ademi koji je bio jak reprezentativac i za svoju repku, i vrijeme je za prodaju. to je ono što se pokušava zaljepiti Šimiću kao etiketa, pa šta bi on trebao ponuditi Šutalu, Livakoviću, Baturini i kome sve ne ako dođu dobre ponude? kako da Dinamo parira Ajaxovih 25 miliona? Ili Trabzonovih 10? inače se to radilo kap po kap pa su ljudi gunđali al se išlo dalje, sad smo ih držali noktima kolko je išlo al to ima svoju cijenu, da imaš sad više jakih potencijalnih odlazaka. nemožemo i ovce i novce. Bili bi jaka škola sa velikim transferima, ali nebi baš te transfere da se rade često... Ovo za Livijevu klauzulu mi je smješno više, pa ta klauzula tu stoji da ti ga netko ne otme za siću, a ne da se nesmije prodat ispod toga.. ja jedino kao klub nebi više odzvolio svojim igračima da odlaze u davljenike. Sad ti jedan Southampton priča da mu je Dinamo prodao mačka u vreći, a nisu dali Orši ni sekunde.
  • Imamo Dinamo
    3.2k

    Jebes takav klub ako s malo istraživanja nađeš takve informacije
  • Facke
    2k
    Ovo s nasim medijama i transferima je katastrofa. Znaci neki decke/muz je na transfermarktu u forumu oprtl temu da De Gea ide u Hajduk i jos del neki lazni clanak kao "informaciju". Saki koji ima tam accounta moze glasati kulka je sansa da on dojde u Hajduk pa se dinge postotak. I nasi hrvatski mediji vec 3 dana piseju o tomu. Pa kulke im je ogranicen mozak. Evo budem ja danas napisal danas lazni clanak da Miha Zajc ide u Dinamo, otvoril bum temu na transfermarktu i digel bum postotak na sto posto. I onda budu nasi mediji poceli pisati da bu on dosel kod nas? Uzas. Novinarstve nam je dno dna.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.