• vjeko1701
    5.9k
    Ona s tićima di stoje ko titovi pioniri usred poljuda i pjevaju o ajduku
  • db-izbjeglica
    12.7k
    Ona s tićima di stoje ko titovi pioniri usred poljuda i pjevaju o ajdukuvjeko1701

    Totalni cringe
  • Mr Anderson
    5.4k
    Ne kužim Leku. Nek pogleda snimku situacije, pa ako bude i dalje tvrdio da je Bel pogriješio, onda nije normalan. Ko što je netko rekao, da je baš i Bel pogriješio, ne radiš onakva sranja radi jebenog kornera. Možda se i on boji da ga Lukša ne smakne radi gubitka superkupa.
  • Eduardo
    17.5k
    ru16ylp9iqk1kwa6.jpg
    Reveal
    c8fnb2qsur1vy80u.jpg
    n33erzzxoath0ldw.jpg
    qajaohoz9h45y96v.jpg
    0rk47ps13zq5gt8r.jpg
    avo8hy4tazp9pqln.jpg
    udgubknez32fayne.jpg
    nznu8d1q7aw9u3zw.jpg
    9zybvkun58r5on3o.jpg
    7e9utv3ruhso3fwm.jpg
  • Juznjak
    3k

    Problem je što smo mi jači i gazimo ih već duže vrijeme i onda oni u svakoj sitnici traže neku priliku za pobjedu i svaka “pogrešna” odluka je njima oduzela priliku za pobjedu... Pa makar to bio aut na sredini terena. Oni se vjerojatno nadaju nekom krumpiru iz prekida i onda da nekim čudom ne prime gol i da tako završi utakmica.
    E da, meni se taj Leko do jučer činio straaaašno normalan lik :rofl:
  • Svi na Sjever
    1.9k
    Leko realno u petak ima drugu kvalifikacijsku utakmicu za svoj posao,ako je Dobardouskrsa odletio nakon superkupa i rezultata na pripremama.

    Kad izgubi to,čeka ga Rijeka koja im ne leži na Poljudu pa Pampas,čovjek je nervozan na jednu skroz čistu situaciju al ne treba biti psiholog zašto je to tako.

    Superkup mu je bio najbolja situacija da pregrmi ostale tri utakmice i primiri blefera u kancelariji.
  • Jaro
    5.5k
    njemu nije ni problem ispravnost odluke, nego da kaj ima glavni sudac "se pravit pametan" i mijenjati odluku pomocnika...
    Dobio je prvo zuti... pa nastavio... pa direkt crveni... pa podivljao... Ja odavno govorim da nasi suci dopustaju svasta i da ih nitko nece ni postivati ako sami sebe ne postuju. Kazna Ercegu je prvi korak prema promjeni, samo bojim se da se Leku (ili bilo kojeg Hajdukovca/ni Dinamovca da se ne lazemo) nece usuditi tako drasticno kazniti...
    Dalje, utakmica je nastavljena prije nego je Leko napustio prostor oko terena - ostao tamo do zavrsetka poluvremena...
  • Mlađi referent
    10.5k
    ako je Dobardouskrsa odletio nakon superkupa i rezultata na pripremama.Svi na Sjever

    Zašto se ovo stalno provlači ovdje? Dambrauskas je odletio nakon kiksa u Šibeniku. U tom periodu od 8 tekmi je imao 2W, 1D, 5L. Uz očekivano ispadanje iz Europe, izgubio je i superkup, a mi smo se solidno odvojili na tablici.
  • Dudu24
    146
    Pozdrav. Redovno vas čitam, rijetko pišem...
    Nigdje ne vidim kakvo je stanje s Ivanušecom?
    Šepanje i izraz lica kad je izlazio van, ne djeluje dobro na prvu.
  • The Undertaker
    4k
    Provlači se zato jer je Lukša izjavio da ga je nakon izgubljenog Superkupa trebao smijeniti i da je tada vidio da to nije to.
  • Zagi
    5k
    Rekao je Bišćan nakon utakmice da izgleda da nije ništa ozbiljno.
  • Mr Anderson
    5.4k
    Da, ovaj je rekao jednom da ga je mislio smijeniti odmah nakon superkupa. Realno, mi smo ih prošle godine razbili igrom u superkupu. Sreća i Kalinić su ih spasili blamaže.
  • Jurki
    8.5k
    Svako pičkaranje sucu je za karton, pogotovo trenerima jer si glavni u ekipi. A to kaj suci dozvoljavaju je sramota. Pičkaraj si doma mami.
  • Svi na Sjever
    1.9k


    Istina,možda zato sto je blefer Lukša poslije izjavio da ga je trebao potjerat odmah nakon superkupa,pa ispada da mu je superkup u biti presudio a ovo ostalo je bilo samo odlaganje odluke.
  • Joey Barton
    255
    Pozdrav svima,

    Našoj momčadi nedostaje mrvicu više drskosti. Nedostaje Ademi. Kod situacije kada gostujuća ekipa nije htjela izbaciti loptu zbog ležanja našeg igrača, mlaka je bila reakcija naših na terenu. Jedino je Mišić mahao rukama. Kada je tek Livi došao do lopte i ispucao je u aut, on je povukao par igrača. Standardnog Rileta koji je isprovocirao cijelu njihovu klupu, pa također Šutalo. Ne znam šta je s ovim Bulatom, Spikicem, daj zavrnite im vrat pa nas barem s time kupite ako ne možete igrom.

    Nejasna mi je također situacija kako se Mr. Football spustio na kraj prvog poluvremena na teren iako ga je kamera barem pet puta snimila u loži kako sjedi kod svog trubadura. Zanima me hoće li on dobiti ikakvu kaznu zbog tog svog prigovaranja i da li uopće sportski direktor može da se spusta na teren i ulazi u sudačku svlačionicu? Te tko ga je od naših uopće pustio jer on ima svoje prostore za kretanja?

    Također nebulozno, drogerasko ponašanje Ivana Leke. Iskreno sam ga smatrao okej likom (trener prosječan), ali onako istupiti na odluku koja je čista je stvarno nevjerojatna. I sada ne znam koliko vas je ispratilo kraj utakmice i cijelu njegovu izjavu na kraju utakmice kod Valentine. On je bio toliko nahajpan nevjerojatno, toliko je puta ponovio da Bel izigrava frajera i da mu na terenu nije ništa rekao (već kasnije, u svlačionici opa), pa me to ponukalo da premotam nazad na kraj poluvremena gdje se moglo iščitati s usana kako mu mater šalje u neku stvar i kako mu sjajno opisuje ćelavost. Hoće li opet proći kao Livaja s 1-2 utakmica kazne, nešto love, i onda kao svi protiv njih?

    Također je krenuo kasnije pričati kako mu ova sezona i momčad miriše… pa je zastao a ja sam puknuo od smijeha jer sam se sjetio kultne naslovnice Slobodne Dalmacije, pa se valjda i on sjetio, promijenio je ton rečenice i nastavio u drugom smjeru.

    Što se tiče naših igrača:
    Livi- kapetanski, ostani još
    Ljubo- meni dobar naprijed, povukao jednu, dvije kontre, navjerojatno fizički spreman, i stavite ga vise u sredinu s Mišićem, u nadoknadi trci kao da je prva minuta
    Perić - ispadao u prvom poluvremenu ali se kasnije iskupio s par dobivenih skokova
    Šutalo - doktor obrane, odlično se postavlja, u napadu se pridodaje na poludesnoj strani kako bi razvukao protivnika
    Rile-još je nespreman, vukao se od 70. do 80., toliko se vukao da je u jednom trenutku udario ovog Benraua njihovog u leđa u njihovom napadu da nitko nije vidio, ali podiže momčad, već po treći put fotografira našu momčad nakon pobjede protiv Hajduka sto ulazi u tradiciju, dijeli šampanjce igračima za prskanje, novi kapetan
    Mišić- doktor, joga bonito, sto napisati a da ne znamo, kako je uštopao onog Benraua i kako mu je lopte oduzimao
    Bulat- meni tanak, ovakve igrače zovem glumcima, pa lik je igrao 80% utakmica prošlo proljeće i isto ništa nije pokazao (mislim samo 1 asist), naivan u nekim situacijama, u sudačkoj nadoknadi se zaletio prema Krovi a ovaj ga jednim trzajem izbacio; dobar za rotaciju i ništa vise
    Ivanusec- mislim da je izgorio u želji jer je bilo managera i skauta na tribinama, u prvom poluvremenu jak u duelima, teško su ga zaustavljali, tražio loptu, rotirao se s Martinom, u drugom pomalo nevidljiv
    Baturina- doktor, igrao se s njima, lomio ih, najdraži mi je onaj osmijeh i jezik na kraju utakmice kao feeling jesam ihhh
    Spikic- trci u kontru i trci na loptu ali kada je dobije postane prespor, ima prevelik kredit kod svih trenera, meni iskreno za rotaciju dobar ali za prvih 11 ne; nema uopće karakter dečko
    Petko- dajte mu koliko želi; u jednom trenutku sam pomislio da je na Kutiji Šibica; dajte mu stvarno koliko želi jer mi ćemo imati s njime svake sezone double double ucinak

    Topic- ne kužim zamjenu, prije bi ubacio Emrelija koji se nešto popravio na pripremama; odbijala mu se svaka lopta
    Sučić- okej odigrao s obzirom na minutažu, par dodavanja odigranih bez treme, kroz 2-3 utakmice izbacuje Bulata
    Moha-standardno okej
    Menalo- lik je meni odličan kada ulazi, trci, radi presing, otresao Melnjaka
    Marin- dečko ako dobiješ priliku onda je iskoristi, meni njegova frizura sve govori i malo je nekarakteran
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.